Etikettarkiv: Easywalker June

Barnvagnstestbanan på Baby & Barn 2013

I helgen har det varit Baby & Barnmässa här i Göteborg och på den fanns såklart den återkommande barnvagnstestbanan. Jag provkörde nästan alla vagnar och tänkte berätta lite kort vad jag tyckte om dem.

Först ska ni få se hur banan såg ut.

IMG_0049

Läs mer

Mailfråga: Jag behöver en bakåtvänd eller vändbar sulky eller resevagn, vilka finns det?

Första gången jag skrev det här inlägget fanns nog någonstans runt sex vagnar listade, det fanns inte fler då, sedan dess har marknaden förstått den stora efterfrågan och utbudet har ökat enormt, jättekul!

Den populäraste och kanske även den första(?) vändbara sulkyn är Bugaboo Bee. Den finns i tre olika versioner, Bee Classic som såldes 2008-2010, Bee + som såldes 2010-2014 och Bee3 som kom i september 2014. Bee classic har hela hjul och lång sufflett. Den har nästan plant liggläge, men inte helt upprätt sittläge. Bee+ är det lättare att vända sitsen och justera selen på. Den har mer upprätt sittläge. Bugaboo Bee3 har nytt mjukare material på suffletten, sufflett som förlängs med dragkedja längst bak och annat material på sittdynan, den har även en helt ny sele. I samband med att Bee3 introducerades kom även en liggdel till Bee som också passar Bee+. Från vänster, Bugaboo Bee Classic, Bugaboo Bee+ och Bugaboo Bee3.

Bugaboo bee classicbugaboo-bee+Bugaboo-Bee3

Bugaboo Bee väger bara ca 9 kg, den har nästan fullt liggläge, vändbar sittdel och ställbart teleskophandtag. Den går att fälla ihop både med sittdelen framåtvänd och bakåtvänd. En ny Bee kostar ca 5900 kronor men de finns att köpa begagnade. Bee classic finns då för ca 1000 kronor och uppåt och Bee+ för ca 2500 kronor och uppåt.  Läs min recension av Bugaboo Bee+.

Läs mer

Easywalker June

Hej alla bloggläsare, jag hoppas att ni inte övergett mig! Jag vet att det varit otroligt dött här på sista tiden trots många nyheter i vagnvärlden. Vi har flyttat, så jag har inte haft tid att blogga, men nu ska jag försöka ta igen det jag missat. Vi börjar NU! 🙂
Easywalker presenterar en helt ny modell som de kallar June. Det är en liten, lätt och smidig vagn men den har rätt stora, luftfyllda, svängbara framhjul. Den har vändbar sittdel, liggdel som tillbehör. Det går även att fästa ett babyskydd på chassit. Den är enkel att fälla ihop och blir otroligt kompakt. I hopfällt läge går den att köra på bakhjulen. Handtaget är höj- och sänkbart och det är även suffletten.
Easywalker June kommer först i mars/april 2012 så mått och vikt har jag inte lyckats hitta än tyvärr. Den här filmen finns i alla fall att titta på och så lite bilder.

image

Fler bilder finns här.

En annan nyhet från Easywalker, som ska finnas i butik redan nu i november är deras black edition. Vagnarna sky och duo kommer i ett nytt extra lyxigt tyg med  svart färg och svart chassi. Fotstödet är även robust och har ett extra skyddsöverdrag.

image