EasyWalker

Easy Walker är (ännu ett) holländskt märke som startades redan 1989. Målet var att göra en enkel och funktionell barnvagn inspirerad av amerikanska joggingvagnar. EasyWalker introducerade den första trehjulingen i Europa.

Easywalker SkyEasyWalker Sky: Är en traditionell trehjulig jogger, men svängbart hjul fram. Vagnen har 12” lufthjul och stötdämpning på alla hjul. Det går att ha liggdel eller babyskydd på den och den har tre rygglägen varav ett är fullt liggläge. Den har dock inte vändbar sittdel. Till liggdelen ingår madrass, lakan, regnskydd och myggnät. Den har fyra ben så att den står stadigt på marken. Liggdelen är 80×40 cm, vilket är väldigt rymligt. Maxvikt i liggdelen är 9 kg. Sittdelen har fempunktsbälte och frambåge. Handtaget är justerbart. Adaptern för babyskydd passar till Maxi-cosi babyskydd. Till vagnen finns tillbehör som parasoll, skötväska, åkbräda, åkpåse, myggnät för sittdelen och resväska. Vagnen väger 11,5 kg och blir 89x65x50 cm hopfälld, vilket är ganska stort. Den är dock smal för att vara en trehjuling. Maxvikt på vagnen är 15 kg. Easywalker Sky kostar ca 6000 kronor och liggdelen kostar ca 2000.
Reklamvideo
Demovideo

Easywalker QtroEasyWalker Qtro: Är väldigt lik Sky, men med fyra hjul. Den har svängbara lufthjul fram. Den har likadan liggdel som Sky, sittdelen är också väldigt lik med fempunktsbälte och fullt liggläge. Men Qtro har ställbart fotstöd. Suffletten har en solskärm som går att fälla ut. Sittdelen är, precis som på sky, inte vändbar. Det är stötdämpning på alla fyra hjul och de är lufthjul, de två främre är svängbara. Handtaget är justerbart. Du kan klicka fast liggdel eller maxi-cosi babyskydd på vagnen. Vagnen väger 12,5 kg och blir 85x65x38 cm hopfälld. Maxvikt 20 kg. EasyWalker Qtro kostar ca 7000 kronor och liggdelen kostar ca 2000 kronor.
Skriftlig recension med bilder

Källa och mer info: www.easywalker.nl

4 thoughts on “EasyWalker

 1. Anonym

  Hej
  Perfekt blogg 🙂
  Jag har lite funderingar som du kanske kan ha svar på..
  Jag ska köpa en sulky till min son som fyller 2 i november.
  Jag vet bara inte vilken som passar bäst. Såg ditt inlägg om sulkys ..kanon.
  Jag velar mellan Brio race o Sitty.
  Vill helst köpa racen eftersom han fortf sover middag.. men jag undrar om han inte är för stor för den. Han är ganska stor för sin ålder. Mellan 95 cm och väger ca 15 kg.
  Vilken tror du kommer att passa han bäst. Jag sålder våran emmaljunga citycross för jag tyckte han blivit för stor för den ..nu kör vi en carena easy men den kommer inte funka i vinter när snön kommer.

  Hmm lite luddig fråga kanske men vore tacksam om du kunde svara vilken du tror passar min son bäst.. 🙂

  Kram o tack för en kul blogg

  PS har du kommit över några bilder på Brios nya kollektion?

  Svara
 2. Elin Inläggsförfattare

  Eftersom din son redan är så stor så gissar jag att kanske både racen och sittyn kanske känns lite liten. Liggmåttet på racen är 95 cm och på sittyn 99, så han är nästan för lång redan. Men det bästa är såklart om du testar i en affär hur han sitter i vagnarna så att du kan jämföra.

  Eftersom han fortfarande sover i vagnen och är så stor och tung kanske du skulle satsa på en annan typ av vagn som har liggläge och håller för lite tyngre barn, tex. en Urban Jungle (finns att köpa hyfsat billigt begagnad) eller Babyjogger City Elite eller om du tycker om Carena kanske en Carena Swing?(Vet dock inte maxvikt på den). Alla dessa är trehjulingar, men de har lufthjul och låsbart hjul fram så de fungerar säkert att ta sig fram med i vinter också. Hoppas jag inte gjorde dig mer förvirrad nu 🙂

  Svara
 3. Anonym

  Tack för svaret..
  det var som jag anade.. han är för stor 😛
  jag ska åka till babyland o testa han i olika sulkys.. Vill ju helst ha en Race.. om den har snyggare hjul, den nya som kommer 🙂

  jag är egentligen inget fan av trehjulingar men kan säkert ändra mig om en sån passar killen bäst..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.