Easywalker June

Hej alla bloggläsare, jag hoppas att ni inte övergett mig! Jag vet att det varit otroligt dött här på sista tiden trots många nyheter i vagnvärlden. Vi har flyttat, så jag har inte haft tid att blogga, men nu ska jag försöka ta igen det jag missat. Vi börjar NU! 🙂
Easywalker presenterar en helt ny modell som de kallar June. Det är en liten, lätt och smidig vagn men den har rätt stora, luftfyllda, svängbara framhjul. Den har vändbar sittdel, liggdel som tillbehör. Det går även att fästa ett babyskydd på chassit. Den är enkel att fälla ihop och blir otroligt kompakt. I hopfällt läge går den att köra på bakhjulen. Handtaget är höj- och sänkbart och det är även suffletten.
Easywalker June kommer först i mars/april 2012 så mått och vikt har jag inte lyckats hitta än tyvärr. Den här filmen finns i alla fall att titta på och så lite bilder.

image

Fler bilder finns här.

En annan nyhet från Easywalker, som ska finnas i butik redan nu i november är deras black edition. Vagnarna sky och duo kommer i ett nytt extra lyxigt tyg med  svart färg och svart chassi. Fotstödet är även robust och har ett extra skyddsöverdrag.

image

One thought on “Easywalker June

  1. sarah

    Toppen!:-) tittat nyfiket in efter uppdateringar. Ska iväg på öördag för att känna och klämma på barnvagnar. Just nu är city cross en favorit 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.