Bildbomb på Easywalker June

I Jollyrooms monter på underBara barn fanns Easywalker June. All info om vagnen finns här. Jag tog en del bilder på den och så tänkte jag berätta lite vad jag tyckte om den.IMG_0017

IMG_0014IMG_0019IMG_0024

IMG_0025IMG_0023IMG_0028IMG_0029

Suffletten är riktigt bra, den går att ställa i höjd, och fälla in bakom ryggen om den inte används. Med solkepsen utfälld täcker den jättebra. Vagnen är ganska hög i ryggen och djup i sittdelen. Den har bara tygkanter så den är inte så väldigt ombonad. Handtaget är ställbart och skönt att hålla i, men vagnen har verkligen ingen hävkraft överhuvudtaget. Det är omöjligt att få upp den på bakhjulen även när den är tom. Man måste ta spjärn med foten på stången bak. De borde haft knäledshandtag på den istället. Hjulen tycker jag verkar jättebra, det är 8,5 tums lufthjul vilket dämpar stötar bra och gör att den kan ta sig fram på mer ojämna underlag. Det finns även fjädring i chassit. Varukorgen är inte så väldigt stor. Jag tyckte inte att den var så lättsvängd. Sittdelen var ganska krånglig att byta håll på, men den går att fälla ihop med sittdelen både framåtvänd och bakåtvänd. Den är enkel att fälla ihop och blir ganska kompakt ihopfälld. Jag har själv aldrig kört Bugaboo Bee men jag tyckte att den påminde om den fast med mycket bättre hjul. Jag tycker det är jättebra att det kommer en nätt och liten sulky (för den var verkligen väldigt nätt) som fortfarande går att ta sig fram med på annat än asfalt. Det enda med den som jag tycker är en stor nackdel är den dåliga hävkraften.

3 thoughts on “Bildbomb på Easywalker June

    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, June är omöjlig att häva utan att sätta foten på bakaxeln, i alla fall om barnet sitter bakåtvänt.

  1. Johanna

    Om jag är ute efter en vagn att ha i bilen till shopping och så rekommenderar du denna eller akta graco evo?

    Eller nån annan?

Kommentarer är stängda.