Etikettarkiv: Mountain Buggy Cosmopolitan

Mountain Buggy Cosmopolitan Lux – en första titt

Mountain Buggy har gjort en uppdatering av sin Cosmopolitan. Den kommer i en ny design som är lite lyxigare. Den har ett melerat grått tyg med ett rutmönster på suffletten. Även liggdelslocket/fotsacken är rutigt men det är vändbart och har även en helgrå sida. Sittdynan som ingår är också rutig men är vändbar och har en svart sida.

DSC05074DSC05043DSC05041

Läs mer

Mountain Buggy Cosmopolitan Lux

Mountain Buggy Cosmopolitan kommer i en Lux-version som släpps i januari. Nya Cosmopolitan Lux har fått knäledshandtag istället för teleskophandtag och blir därför också lite mindre ihopfälld. Knäledshandtaget kommer införas på vanliga Cosmopolitan senare under våren. Cosmopolitan Lux har en ny snygg melerad klädsel och handtag och båge är klätt med leatherette. Cosmopolitan Lux säljs endast som duovagn, både liggdelsklädsel och sittdelsklädsel ingår.

IMG_3870

Läs mer

Nyheter från Mountain Buggy

Mountain Buggy hade ett intensivt år förra året då man uppdaterade alla vagnar till Evolution-modellen och dessutom kom med både Mini och Cosmopolitan. Trots det kommer de med en del nyheter och uppdateringar även nu.

Mountain-Buggy-Cosmopolitan-liggdelMountain-Buggy-Cosmopolitan-liggdel[3]

Mountain Buggy Cosmopolitan som presenterades i våras har en sittdel som går att göra om till en plan liggyta för nyfödda. Tycker man inte att den liggplatsen är tillräckligt ombonad för bebisen finns nu möjligheten att köpa till en “riktig” liggdel. Samma ram som till sittdelen används fortfarande, men köper man liggdelen för man en djupare och mer ombonad liggdel. Det ingår liggdelstyg, bottenplatta, madrass, stomme och lock när man köper liggdelen. Suffletten är alltså samma som till sittvagnen. Även sittdelens båge går att fästa på liggdelen. Botten och madrassen på liggdelen är ventilerad, och insidan är gjord i ett mjukt och naturligt bambufiber. Liggdelen kostar ca 1300 kronor och finns redan nu att köpa.

Läs mer

Mountain Buggy Cosmopolitan–en första titt

Babyproffsen Backaplan tittade jag även på nya Mountain Buggy Cosmopolitan. Cosmopolitan har fyra hjul, de främre är svängbara och låsbara. De bakre är fasta 12 tums hjul. Hjulen är punkteringsfria. Cosmopolitan har fast handtag och jag tyckte det var ganska lagom höjd för mig som är 167 cm, men jag tror även att det skulle funka för min man som är 184 cm.

IMG_0204IMG_0206

Läs mer

Mountain Buggy Cosmopolitan

Ett nyare inlägg finns här.

Mountain Buggy släpper en ny vagn som heter Cosmopolitan. Den är väldigt annorlunda mot de vagnar de vanligtvis gör. Det är är en cityvagn som har både vändbar sittdel, fyra hjul och punkteringsfria hjul. Inte direkt vad vi är vana att få från Mountain Buggy, men kul med förnyelse.Mountain-Buggy-Cosmopolitan

Mountain Buggy Cosmopolitan har kombinerad sittdel och liggdel. Genom att öppna spännen förvandlas den ergonomiska sittdelen till en helt plan liggplats som går att använda till nyfödda. Ligglängden är 76 cm. I höst kommer även en separat liggdel att lanseras som är lite mer ombonad.

Den ergonomiska sittdelen har tre olika lutningslägen och är vändbar. Ryggen i sittdelen är 44 cm hög, vilket är ganska kort, Brio Smiles rygg är tex. 42 cm och Teutonias är 45 cm. Sittdelen har inbyggd fempunktssele utan lösa ändar. Bågen är öppningsbar och går att svänga undan. Den har ställbart fotstöd. Suffletten har en tittlucka. Den går att förlänga genom att öppna upp en dragkedja på mitten, då kommer en meshpanel fram och suffletten går att dra fram längre.

Läs mer