Mountain Buggy Cosmopolitan Lux

Mountain Buggy Cosmopolitan kommer i en Lux-version som släpps i januari. Nya Cosmopolitan Lux har fått knäledshandtag istället för teleskophandtag och blir därför också lite mindre ihopfälld. Knäledshandtaget kommer införas på vanliga Cosmopolitan senare under våren. Cosmopolitan Lux har en ny snygg melerad klädsel och handtag och båge är klätt med leatherette. Cosmopolitan Lux säljs endast som duovagn, både liggdelsklädsel och sittdelsklädsel ingår.

IMG_3870

Sittdelen är ergonomisk och såklart vändbar. En vändbar sittdyna ingår. Fotstödet är justerbart och bågen som är klädd med leatherette är av swing-away modell. Sittdelen har enhandsfällning för att fälla den i liggläge. Suffletten har en extra förlängning med vädring och en stor tittlucka med magnetstängning. Maxvikten i sittdelen är 20 kg.

IMG_3867IMG_3875IMG_3876

Cosmopolitan Lux har 12 tums aerotech-hjul bak och 8 tums EVA-hjul fram. Den har fjädring på alla hjul och varukorgen har en maxvikt på 10 kg. Vagnen väger 12,3 kg och är 64 cm bred.

Vagnen är lätt att fälla ihop och har automatiskt lås ihopfälld. Den kan även stå själv när den är ihopfälld.

IMG_3873IMG_3872

Innertyget i liggdelen är gjort i bambu. En vinterdyna till liggdelen ingår och liggdelslocket kan även användas som fotsack på sittdelen.

IMG_3941

Mountain Buggy Cosmoplotian Lux finns alltså tillgänglig i januari.

4 thoughts on “Mountain Buggy Cosmopolitan Lux

 1. Linnea

  Hej.
  Denna ser väldigt intressant ut för min del… Du skriver att den kommer i januari, vet du ca hur lång leveranstid det kommer att vara på den, pris och var den kan köpas?
  Mvh Linnea

  Svara
  1. Linnea

   Jag står och väljer mellab denna och Teutonia Cosmo V3. Om du skulle välja, vilken hade du valt, och varför?
   Mvh Linnéa

   Svara
  2. Elin Inläggsförfattare

   När den kommer ut i butikerna i januari bör den finnas att köpa direkt. Den bör finnas hos Mountain Buggys återförsäljare, om inte annat kan de säkert ta hem den åt dig. Pris vet jag tyvärr inte.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.