Etikettarkiv: Easywalker Mosey

Cybex Balios M vs Easywalker Mosey by Mini

DSC02812

Cybex Balios M och Easywalker Mosey by Mini är två smidiga lätta sittvagnar som blir små ihopfällda. Dock har de en hel del skillnader, som sittdelens utformning och storleken uppfällda.

Cybex Balios M Easywalker Mosey by Mini
Hjul: 4 skumfyllda gummihjul 4 skumfyllda gummihjul
Svängbara hjul: Främre Främre
Liggdel: Ja, tillval Ja, tillval
Typ av sittdel: Ergonomisk Vanlig
Sittdel vändbar: Ja Ja
Lägen på ryggstödet: 3 4
Broms: Fotbroms, revolver Fotbroms, revolver

Läs mer

Recension av Easywalker Mosey by Mini

DSC02023DSC02078

Märke: Easywalker
Modell: Mini
Årsmodell: 2015
Chassifärg: Svart
Färg: Ice Blue

Jag har testat Easywalker Mosey i ett samarbete med www.babyplus.nl som är en holländsk webbshop som säljer Mini och Mosey till förmånligt pris, jag har skrivit mer om att handla från BabyPlus här. Jag har testat Easywalker Mini i min vardag i drygt en månad, Easywalker Mini har fått vara med på många äventyr, tex. på långresa med bil och nattåg. Jag har testat den på promenader, på shopping, i skogen, på grusvägar och att packa i bilen. Jag har använt vagnen till min son på 16 månader, men även låtit min 4-åring provsitta vagnen. Easywalker Mosey by Mini, eller bara Easywalker Mini är i princip samma vagn som Mosey fast med mini-design, jag har skrivit mer om det här.

Läs mer

Vad är skillnaden mellan Easywalker Mini och Mosey?

Att hålla ordning på Easywalkers olika modeller är inte helt lätt. Först och främst måste man veta att det finns två olika versioner av Mini, den äldre Mini är helt annorlunda mot den nya Mini som kom våren 2015 och även kallas Easywalker Mosey by Mini. Den är egentligen mer lik Mosey.

Alla tre modellerna har stora hjul, de främre är svängbara och låsbara, båda har också vändbar sittdel, chassit har samma uppbyggnad på alla tre och även fjädringen är den samma. Alla tre modeller har ställbart teleskophandtag som går att fälla in långt mot vagnen med överdrag i skinn. Alla modeller går att fälla ihop med sittdelen åt båda hållen och blir riktigt kompakta ihopfällda. Båda har också kompakta mått uppfällda.

Första Easywalker Mini såg ut såhär. Den har aldrig sålts i Sverige men har gått och beställa utomlands mellan 2013-2015, jag har recenserat den här.

Easywalker Mini fram till 2015

Läs mer

Easywalker Mosey och Mini finns nu hos Jollyroom

Easywalker Mosey och den nya versionen av Mini har jag bloggat om flera gånger tidigare, själv har jag bara testat den äldre versionen av Easywalker Mini men är nyfiken på Mosey. Tidigare har de bara funnits att köpa utomlands men nu har Jollyroom tagit in dem så nu finns de alltså att köpa i Sverige.

Easywalker-Mini-Ice-Bluetn_Easywalker-Mosey-12Easywalker-MiniEasywalker-Mosey-liggdelEasywalker-Mosey-ihopfälld

Easywalker Mosey kostar 5300 kronor för sittvagn, inklusive sittdyna och sufflett, 7000 kronor för duovagn. Easywalker Mini kostar 6500-7000 kronor som sittvagn och 8000-8300 kronor som duovagn. De första kunderna som beställer får Skötväska (Union Black Jack) och filt (Union Jack) på köpet. Finns alltså hos Jollyroom.

Easywalker Mosey är en riktigt liten och smidig, lätt vagn som blir liten ihopfälld. Detta i kombination med vändbar sittdel, plant liggläge och rejäla hjul är precis vad många efterfrågar.

Easywalker Mosey och Mini Buggy

Easywalker lanserar en ny modell som kallas Easywalker Mosey. I mina ögon ser den ut mycket som Easywalker June och Mini, men med en del skillnader förstås. Läs min recension av Easywalker Mosey här.

Easywalker Mosey är en sulky-liknande vagn med många egenskaper som en större vagn har. Den har fyra hjul, svängbara hjul fram. Sittdelen är vändbar och sätts fast med ett enkelt klick, den har också flera olika lutningslägen. Sittdelen har till skillnad från June och Mini båge som går att svänga undan och den har också fotstöd.

Easywalker-Mosey[1]

Läs mer