Easywalker Mosey och Mini finns nu hos Jollyroom

Easywalker Mosey och den nya versionen av Mini har jag bloggat om flera gånger tidigare, själv har jag bara testat den äldre versionen av Easywalker Mini men är nyfiken på Mosey. Tidigare har de bara funnits att köpa utomlands men nu har Jollyroom tagit in dem så nu finns de alltså att köpa i Sverige.

Easywalker-Mini-Ice-Bluetn_Easywalker-Mosey-12Easywalker-MiniEasywalker-Mosey-liggdelEasywalker-Mosey-ihopfälld

Easywalker Mosey kostar 5300 kronor för sittvagn, inklusive sittdyna och sufflett, 7000 kronor för duovagn. Easywalker Mini kostar 6500-7000 kronor som sittvagn och 8000-8300 kronor som duovagn. De första kunderna som beställer får Skötväska (Union Black Jack) och filt (Union Jack) på köpet. Finns alltså hos Jollyroom.

Easywalker Mosey är en riktigt liten och smidig, lätt vagn som blir liten ihopfälld. Detta i kombination med vändbar sittdel, plant liggläge och rejäla hjul är precis vad många efterfrågar.

2 thoughts on “Easywalker Mosey och Mini finns nu hos Jollyroom

  1. Eva Ocklund

    Hej
    Vi har tvillingar på 7 månader och söker en bakåtvänd resevagn. Finns det ens?

    1. Elin Inläggsförfattare

      Nej, tyvärr tror jag inte att den finns någon särskilt smidig bakåtvänd vagn för två barn. Basson Duo, Kronan Syskon och Bugaboo Donkey är väl ungefär de smidigaste. Dubbla paraplysulkys finns en hel del men ingen som är vändbar. Kanske kan ni ta med er egen vagn och hyra airshell till den om ni ska flyga?

Kommentarer är stängda.