Easywalker Mosey och Mini Buggy

Easywalker lanserar en ny modell som kallas Easywalker Mosey. I mina ögon ser den ut mycket som Easywalker June och Mini, men med en del skillnader förstås. Läs min recension av Easywalker Mosey här.

Easywalker Mosey är en sulky-liknande vagn med många egenskaper som en större vagn har. Den har fyra hjul, svängbara hjul fram. Sittdelen är vändbar och sätts fast med ett enkelt klick, den har också flera olika lutningslägen. Sittdelen har till skillnad från June och Mini båge som går att svänga undan och den har också fotstöd.

Easywalker-Mosey[1]

Framhjulen är svängbara och Mosey har punkteringsfria hjul. Handtaget är teleskophandtag. Det går att köpa till liggdel till Mosey och det går även att klicka fast maxi-cosi och besafe babyskydd med hjälp av adapter. Easywalker-Mosey-liggdel

Easywalker Mosey går att fälla ihop med en hand, och fälls i en del med sittdel eller liggdel på, inte illa. Liggdelen går dessutom att fälla ihop så att den blir platt. Det hopfällda måttet är 96×54,5×28 cm med hjul på och vagnen väger 9,7 kg med sittdelen på.

Easywalker-Mosey-ihopfälld

Easywalker Mosey finns med svart eller silvrigt chassi. Klädsel finns i färgerna grå, svart, mörkblå, röd, sand och vit. Easywalker Mosey levereras från Juli 2014 i Nederländerna. Priset är 499 euro för sittvagn och 150 euro för liggdelen. Om och när den kommer börja säljas i Sverige är fortfarande inte klart.

Easywalker kommer också med en paraplysulky som heter Easywalker Mini Buggy. Den har extra lång sufflett, läderhandtag, mjuk sits med fyra olika lägen på ryggstödet. Maxvikt är 20 kg. Den går att fälla ihop med en hand och blir 102x35x24 cm ihopfälld. Vikten är 7 kg. Det ingår regnskydd och båge. Sitsen är godkänd från födseln men det går också att klicka fast ett babyskydd på den. Den börjar säljas i april i Skandinavien och priset är 1999 kronor.

 

Easywalker-Mini-BuggyEasywalker-Mini-Buggy[5]Easywalker-Mini-Buggy[3]

2 thoughts on “Easywalker Mosey och Mini Buggy

 1. Anna

  Hej. Om man jämför denna med bj versa gt. Har den lika stora hjul och är den lika stabil? Kör känslan? och är sitsen större eller mindre eller lika? Jag funderar på att beställa en bara för jag är nyfiken och sälja min versa i så fall.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Kika gärna på denna jämförelsen https://www.barnvagnsblogg.com/babyjogger-city-versa-gt-vs-easywalker-mini/
   Nu är det iofs en Mini, men den är lika stor i chassit som Mosey och och har ganska liknande egenskaper. Hjulen är lika stora på både Versa, Mini och Mosey. Mosey har dock en annan typ av hjul som är punkteringsfria i något gummiliknande material. Sittdelarna ha helt olika utformning, Mosey har helt plant liggläge och känns lite smalare i sitsen, men den är fortfarande väldigt rymlig.

Kommentarer är stängda.