Att beställa barnvagn från BabyPlus.nl

Baby Plus är en välkänd och beprövad Holländsk återförsäljare av barnvagnar. De har ett brett utbud av vagnar och historiskt har det varit vanligast att beställa Bugaboos sortiment från BabyPlus då de ligger mycket lägre i pris. Men på senare tid har det också blivit vanligt att beställa Easywalker Mosey och Mini från Babyplus. Jag har själv beställt en Easywalker Mini från BabyPlus och tänkte dela med mig av hur det fungerade att beställa från dem.

Babyplus

Baby Plus hemsida finns på engelska men inte på svenska. Vill man ha den på svenska kan man använda Google Translate. Beställer från BabyPlus gör du genom att maila till dem på engelska till info@babyplus.nl eller lägga en order direkt i webbshoppen. Mailar du kan du be om pris inklusive frakt till Sverige, eller paketpris om du vill köpa tillbehör. Du betalar med kort och är det lång leveranstid kan du ofta välja att betala när BabyPlus har fått in varan på lager.

Jag beställde en Easywalker Mini och det är 2-3 veckors leveranstid på den fick jag veta vid beställning. Efter två veckor fick jag ett mail med information om att vagnen hade kommit in på Babyplus lager och vagnen skickades vidare mot mig samma dag. Jag fick i samband med det också ett mail med information om att vagnen var skickad och en länk till spårning av paketet.

Vagnen skickas med DHL. Den skickades på tisdagen och beräknad leveranstid från att den skickats är 3-5 arbetsdagar. Redan på torsdag eftermiddag befann den sig i Malmö och jag hade troligtvis fått vagnen levererad på fredagen om det inte hade varit röd dag då. Istället fick jag vänta till måndagen. Vagnen levereras hem till dörren av DHL, de ringer inte före de kommer men du kan se på spårningen att vagnen är utkörd för leverans. DHL är oftast riktigt bra att ha och göra med och trots att vi har både bom och portkod var det ingenting som stoppade DHL från att leverera paketet in i min hall. De ringde helt enkelt på porttelefonen. Jag vet av erfarenhet att det är långt ifrån alla fraktbolag som sköter det så smidigt.

Jag har inte haft behov av att reklamera köpet från BabyPlus men har bara hört väldigt gott om BabyPlus när det gäller reklamationer. Ofta får du filma problemet och sedan skickar de nya reservdelar och du får returnera de gamla delarna.

Jag är väldigt nöjd med BabyPlus service och bemötande, jag känner stort förtroende för dem och skulle absolut rekommendera att handla från dem.

Läs också gärna mitt inlägg om att köpa barnvagn utomlands.

2 thoughts on “Att beställa barnvagn från BabyPlus.nl

 1. Louise

  Hej,

  Jag undrar om du har någon erfarenhet av märket Largo?
  Vi har tittat på nätet på en vagn som heter LARGO duo kombi vagn, och jag undrar om du vet något om denna vagn eller märket?

  Mvh Louise

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.