Etikettarkiv: Cybex Balios M

Stokke Scoot vs Cybex Balios M vs Maxi-Cosi Stella

DSC03725

Stokke Scoot V2, Cybex Balios M och Maxi-Cosi Stella. Tre ganska kompakta barnvagnar med vändbar sittdel till väldigt liknande pris. Tre bra alternativ om man söker en vändbar och rejäl men ganska kompakt vagn.

Stokke Scoot Cybex Balios M Easywalker Mosey by Mini
Hjul: 4 skumfyllda gummihjul 4 skumfyllda gummihjul 4 PU-hjul
Svängbara hjul: Främre Främre Främre
Liggdel: Ja, lift/cocoon Ja, tillval Ja, tillval
Typ av sittdel: Vanlig Ergonomisk Vanlig
Sittdel vändbar: Ja Ja Ja
Lägen på ryggstödet: 3 3 3
Broms: Fotbroms revolver Fotbroms, revolver Fotbroms, revolver

Läs mer

Cybex Priam vs Cybex Balios M

DSC02698DSC02692

Cybex Priam och Cybex Balios M är två vagnar i Cybex sortiment, en markant skillnad är prisskillnaden, och jag ska försöka förklara vad jag tycker är skillnaden mellan de två och vad jag tror är anledningen till prisskillnaden. Egentligen borde man jämföra Balios med Priam med 2-i-1-sittdelen eftersom den är ergonomisk precis som Balios sittdel, men i avsaknad av en 2-i-1-sittdel bjuder jag ändå på en jämförelse med Lux-sittdelen.

Cybex Priam Cybex Balios M
Hjul: 4 skumfyllda gummihjul 4 skumfyllda gummihjul
Svängbara hjul: Främre Främre
Liggdel: Ja, tillval eller ingår Ja, tillval
Typ av sittdel: Vanlig (Lux-sittdel) Ergonomisk
Sittdel vändbar: Ja Ja
Lägen på ryggstödet: 4 3
Broms: Fotbroms, revolver Fotbroms, revolver

Läs mer

Cybex Balios M vs Easywalker Mosey by Mini

DSC02812

Cybex Balios M och Easywalker Mosey by Mini är två smidiga lätta sittvagnar som blir små ihopfällda. Dock har de en hel del skillnader, som sittdelens utformning och storleken uppfällda.

Cybex Balios M Easywalker Mosey by Mini
Hjul: 4 skumfyllda gummihjul 4 skumfyllda gummihjul
Svängbara hjul: Främre Främre
Liggdel: Ja, tillval Ja, tillval
Typ av sittdel: Ergonomisk Vanlig
Sittdel vändbar: Ja Ja
Lägen på ryggstödet: 3 4
Broms: Fotbroms, revolver Fotbroms, revolver

Läs mer

Recension av Cybex Balios M

Cybex_Balios_M_02

Märke: Cybex
Modell: Balios M
Årsmodell: 2015
Färg: Moon Dust

Cybex Balios M är en vändbar sittvagn med möjlighet att köpa liggdel till, jag har testat den som sittvagn till min son på 17 månader. Jag har testat vagnen i ett samarbete med Cybex. Jag har kört Balios M på många olika underlag och testat den hårt på flera olika utflykter och små semestrar i sommar. Jag har kört den på grus, gräs, gatsten, i affärer, i skogen och packat den i bilen. Här kommer min recension av Cybex Balios M.

Läs mer

Cybex Balios M – en första titt

Cybex Balios M är en vagn som jag suktat efter de senaste månaderna och när jag såg att den kommit in till Din Baby var jag tvungen att kika förbi. När jag skriver att jag suktat efter den länge så förstår ni att jag hade höga förväntningar, och vid första intrycket kan jag säga att de förväntningarna inte bara infriades utan även överträffades. Dock vill jag påpeka att jag inte kört vagnen än och det är en ganska viktig punkt tycker jag. Läs också gärna min recension av Cybex Balios M här.

DSC02332DSC02349

Läs mer

Cybex Priam

Idag har jag haft förmånen att få spana in den helt nya vagnen Cybex Priam. Cybex Priam tillhör Cybex Platina-sortiment och är en premiumvagn. Det märks också på känslan, jag upplevde det som att den höll hög kvalité och den har snygga materialval med leatherette på båge och handtag, melerade jeans-liknande tyger och blankt chassi. Läs även min recension av vagnen som finns här.

Cybex_PriamDSC01500

Läs mer