Maxi-Cosi Stella

Nu är det inte så länge kvar tills Maxi-Cosi Stella kommer ut i butik och det har kommit en del uppdaterad information och bilder på vagnen. Vagnen ställdes också ut i Köln så jag har live-bilder därifrån. Min recension av Max-Cosi Stella hittar du här.

IMG_3951

Stella har vändbar sittdel med hög rygg och plant liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en tittlucka baktill. Fotstödet är uppfällbart och bågen som är T-formad är lätt att ta bort när barnet ska gå i och ur vagnen.

IMG_3955IMG_3961Stella

Handtaget är ett ställbart teleskophandtag. Hjulen är skumfyllda gummihjul, framhjulen är svängbara och låsbara och av lite större modell. Det finns fjädring i bakaxeln.

IMG_3953IMG_3954

Maxi-Cosi Stella kan fällas ihop med sittdelen på, har automatiskt lås ihopfälld och kan stå själv ihopfälld.

stella folded

IMG_395879808991_maxicosi_stroller_stella_pebbleplus_2016_red_robinred_side

Vagnen är bara 53 cm bred och väger 13,5 kg inklusive sittdel. Maxvikt i vagnen är 15 kg. Det går att köpa till Maxi-cosis ihopfällbara liggdel om man vill använda den från födseln. Det ingår adapter för babyskydd som kan fällas ner när de inte används och priset är ca 5000 kronor. Vagnen kommer att börja säljas i Sverige i oktober.

10 thoughts on “Maxi-Cosi Stella

 1. Stina

  Hej. Har en fråga ang bugaboo. Har en äldre modell av bugaboo cameleon 2010. Kan man köpa en bugaboo Buffalo suflett med fästen och sätta på min vagn? För jag kan inte sätta dit en ny suflett. Måste ha tre bågar. Mvh Stina

  1. Elin Inläggsförfattare

   Alla Cameleon har två bågar, du behöver bara köpa nya Cameleon 3 sufflettfästen för att sätta dit en förlängningsbar sufflett.

   1. Stina

    Ok. Men det måste väll vara tre bågar för att kunna använda den nya suffletten? Och om jag ska beställa bara nya fästen står det att de bara funkar till cameleon 3. Detta är en djungel. Kan jag använda en ny förlängninsbar suflett med bara två bågar men nya fästen? Tack för hjälpen!!! Glad midsommar.

 2. Hanna

  Hej!
  Jag har en fråga angående barnvagnar, just nu har vi en teutonia fun som jag älskar
  Dock börjar lilltjejen komma närmare 10kilos sträcket och ja skötväskan väger väl en 5kilo känns det som

  Teutonia vagnen väger ju typ 13,9kilo

  Jag behöver en lättare vagn, där lillan kan sitta emot mig, svängbara framhjul, gärna relativt hög sittdel då sambon är närmare 2m och inte vill stå på knä för att lyfta ur tjejen..

  Gärna ett så pass bra pris som möjligt skadar ju inte heller..

  Har du något tips på vagn för mig?

  1. Sandra N

   Nu tar jag mig friheten att svara på Elins blogg 😉

   Joolz Day skulle nog passa dig! Den är lätt, har svängbara hjul och en väldigt hög sittdel. Grymt skön att köra om jag får säga det själv. Här är Elins recension av den : https://www.barnvagnsblogg.com/recension-av-joolz-day/

   En annan vagn med rätt hög sittdel är Brio Smile, den väger dock bara 1 kg mindre än er Fun. Här är Elins recension av den: https://www.barnvagnsblogg.com/recension-av-brio-smile/

   Ang Maxi Cosi Stella – kul med en mindre variant av Mura!

  2. Elin Inläggsförfattare

   Cybex Balios M tycker jag du ska titta på, riktigt lätt och smidig vagn. Stokke Scoot tycker jag också du ska kika på.

Kommentarer är stängda.