Etikettarkiv: Maxi-Cosi Stella

Stokke Scoot vs Cybex Balios M vs Maxi-Cosi Stella

DSC03725

Stokke Scoot V2, Cybex Balios M och Maxi-Cosi Stella. Tre ganska kompakta barnvagnar med vändbar sittdel till väldigt liknande pris. Tre bra alternativ om man söker en vändbar och rejäl men ganska kompakt vagn.

Stokke Scoot Cybex Balios M Easywalker Mosey by Mini
Hjul: 4 skumfyllda gummihjul 4 skumfyllda gummihjul 4 PU-hjul
Svängbara hjul: Främre Främre Främre
Liggdel: Ja, lift/cocoon Ja, tillval Ja, tillval
Typ av sittdel: Vanlig Ergonomisk Vanlig
Sittdel vändbar: Ja Ja Ja
Lägen på ryggstödet: 3 3 3
Broms: Fotbroms revolver Fotbroms, revolver Fotbroms, revolver

Läs mer

Recension av Maxi-Cosi Stella

DSC03661DSC03647

Märke: Maxi-Cosi
Modell: Stella
Färg: Robin Red

Jag har testat Maxi-Cosi Stella i ett samarbete med Maxi-Cosi/Dorel. Stella är en vändbar sittvagn som även går att köpa liggdel till så att det blir en duovagn. Jag har använt vagnen i drygt en månad till min son som snart blir två år. Jag har testat den på promenader, på shopping i affärer, åkt kollektivt med den och gått skogspromenad. Nu är det dags för min recension av vagnen.

Läs mer

Första intrycket av Maxi-Cosi Stella

I förra veckan fick jag hem en vagn som är helt ny på marknaden. Maxi-Cosi Stella är en vändbar sittvagn med helt plant liggläge. Jag hade hört mycket gott om Stella i förväg och jag måste erkänna att jag blev lite besviken på vissa punkter.

Maxi-Cosi Stella har som sagt vändbar sittdel, sittdelen justeras med enhandsfällning till helt plant liggläge och det finns en förlängning i suffletten som gör att den täcker riktigt bra. Sittläget är dock inte helt upprätt och även sittytan tycker jag lutar lite bakåt. Sittdelen är väldigt låg. Däremot har liggdelen adaptrar så använder man den kommer den betydligt högre upp.

2015-10-20 19.51.03

Läs mer

Maxi-Cosi Stella

Nu är det inte så länge kvar tills Maxi-Cosi Stella kommer ut i butik och det har kommit en del uppdaterad information och bilder på vagnen. Vagnen ställdes också ut i Köln så jag har live-bilder därifrån. Min recension av Max-Cosi Stella hittar du här.

IMG_3951

Stella har vändbar sittdel med hög rygg och plant liggläge. Suffletten är förlängningsbar med en tittlucka baktill. Fotstödet är uppfällbart och bågen som är T-formad är lätt att ta bort när barnet ska gå i och ur vagnen. Läs mer