Emmaljunga Super Nitro

Min recension av Emmaljunga Super Nitro finns nu här.

DSC00985

Emmaljungas nya modeller för 2014 börjar så sakteliga komma in i affärerna. Först ut verkar Emmaljunga Super Nitro vara, vilket kanske inte är så konstigt eftersom det egentligen bara är ett Duo S-chassi med Nitro-sittdel. Super Nitro har större hjul än vanliga Nitro, den är också lite längre, men bredden är samma, 57 cm. Åtkomsten till varukorgen (vilken är väldigt dålig på Nitro) verkar vara ungefär samma på Super Nitro.

DSC00986

Skillnaden mellan Emmaljunga Super Nitro och Edge med DuoS-chassi är att i Edgen ingår liggdel och sittdel, till Super Nitro ingår alltid sittdel och sedan kan du välja till City korg, hårdlift eller quadrolift om du vill. Här ser du den med hårdlift.

DSC00991

En nyhet för 2014 som gäller alla modeller, är att den svarta brickan i mitten av hjulet är fastskruvad. Innan har den bara varit limmad vilket har lett till att den ramlat av för många.

DSC00987

Vill du veta mer om skillnaderna mellan Super Nitro och Nitro så rekommenderar jag att du tittar på det här inlägget. Där har jag jämfört Edge Duo S (samma som Super Nitros chassi) med Nitrons chassi. Mer information om Emmaljunga 2014 hittar du här.

2 thoughts on “Emmaljunga Super Nitro

  1. Pernilla

    Hej,
    Jag hittade den perfekta kombon av super nitro på din bild men insåg sen att den inte fanns på riktigt. Black carbon på duo s. Vilken butik är bilden tagen i? De kanske vill sälja den tänka jag! Tacksam för svar!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.