Första intrycket av Brio Go Next

Nu finns hela recensionen av Brio Go Next här.

Jag har fått möjlighet att testa en Brio Go Next, vilket är jättekul. Idag har jag varit på en liten provtur, det var inte en särskilt lång tur, men jag ska ändå dela med mig av mina första intryck.

DSC03746

En stor skillnad mellan Brio Go och Brio Go Next är att Go Next har lufthjul bak och punkteringsfria gummihjul fram. Det fastnar alltså inga stenar i Go Next hjul och det är efterlängtat både av mig och många andra.

DSC03737

Det finns ett par nya detaljer som jag redan gillar. En är solkepsen som gör att suffletten skyddar mycket bättre mot både sol och blåst. Ett plus är att jag fortfarande kan se lillen även med solkepsen utfälld (dock inte om jag viker upp liggdelslockets vindskydd).

DSC037482014-03-07 10.03.13

En annan detalj som jag uppskattar är att det finns dragkedjor på sidan av liggdelslocket, drar man ner dem kan man lägga i och ta ut bebisen utan att ta av hela liggdelslocket. Man slipper också ha liggdelslocket hängandes på sidan eller i varukorgen. Brio har verkligen tänkt till här och gjort en snygg lösning på ett problem som man knappt lagt märke till att man haft.

DSC03750

Även sittdelen har fått solkeps och en del nya detaljer som fickor och dekorationssömmar.

DSC03735

Stora ville såklart provsitta, det märks att hon har växt en del sedan jag körde Brio Go -14 för drygt ett år sedan. Nu när hon alldeles snart fyller tre börjar Brio Go bli lite trång för henne.

DSC03741b

Jag har som sagt inte kört någon lång bit och inte så förvånande så påminner den mycket om Brio Go i körkänslan. Jag hade glömt bort hur otroligt skönt gung Brio Go har, även med en liten 3,5-kilos i liggdelen. Gummihjulen gör att det inte fastnar något grus i hjulen, vilket är väldigt skönt. Vagnen känns överlag väldigt lättkörd och lättsvängd.

2014-03-07 10b

Brio Go Next känns mycket genomtänkt. Den kommer med en del nya smarta lösningar och känns dessutom lite lyxig med magnetstängningar och det melerade tyget.

Brio Go Next kommer finnas till försäljning i mitten av mars. Den säljs som duo och kostar 10 995 kr. Mer info om Brio Go Next hittar du här. Den fullständiga recensionen finns nu här.

2 thoughts on “Första intrycket av Brio Go Next

  1. Caroline Basse

    Hurra så spännande!
    Vi har beställt en brio go next och väntar ivrigt på att få den. Vi har bara läst om den, bl.a. din text efter att du besökt mässan, men vi har såklart inre sett den självadå den ej är ute ännu. Vad roligt att ditt första intryck är positivt. Ska bli kul att läsa hela din analys! Du är så utförlig. Hoppas vårt val visar sig vara rätt 🙂

    Mvh Caroline

    Svara
  2. Pingback: BRIO Go Next är hemkommen! | sandraochmaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.