Recension av Brio Go

DSC07278DSC07111

Märke: Brio
Modell: Go
Årsmodell: 2013
Chassifärg: Vit
Färg: Röd

Jag har testat en Brio Go av 2013 års modell (som har framhjulsfjädring och möjlighet till vinterhjul). Jag har haft den i ganska exakt en månad och som vanligt har jag kört den i stan, på shopping, i terräng, på grus och åkt kollektivt med den. Den har även fått vara med på storhandling och på IKEA-besök.

Sittdel

DSC07111DSC07116DSC07117DSC07120DSC07127DSC07328bDSC07329bDSC07331bDSC07163DSC07165

Brio Go har vändbar sittdel. Sittdelen är mycket lätt att vända genom att trycka in två knappar och lyfta den och klicka i åt andra hållet. Sittdelen har ryggstöd som justeras med en rem i ryggen. Man fäller ryggen genom att dra i plastbiten som syns på nedersta bilden, och fäller upp den genom att dra i remmarna. Som med alla vagnar av den här typen behöver man hålla upp ryggstödet samtidigt som man drar i remmarna, vilket jag tycker är ganska krångligt. Sittdelen har något bakåtlutat sittläge och inte plant liggläge. Det skiljer faktiskt 15 cm i höjd mellan sitsen och ryggen. Min dotter sover utmärkt i vagnen ändå men till en liten bebis hade jag föredragit helt plant liggläge. Bågen går att fälla ner genom att trycka in två knappar. Det funkar faktiskt helt okej att få i och ur dottern trots att hennes ben går längre ner än bågen, det hade nog funkat ännu bättre utan åkpåse. Det går också att ta bort bågen helt, men den går inte att klicka loss på ena sidan och svänga undan.

Sitsen är rymlig, både bred och lång. Ligglängden är på 97 cm och bredden är 32 cm. Min dotter på 22 månader, 83 cm och 11,5 kg får plats bra i sittdelen.

Sele

DSC07129DSC07130DSC07131

Brio Go har fempunktssele som inte är ställbar i höjd. Axelbanden sitter något för lågt på min dotter som är 83 cm, vilket gör att de lätt halkar ner från hennes axlar. Det går inte att knäppa loss axelbanden utan hela selen hänger ihop. För att sätta i en åkpåse eller sittdyna behöver du lossa selen som sitter i D-ringar längst ner vid midjebältet och även knäppa loss axelmuddarna så att du kan trä igenom hela selen genom hålet. Inte helt optimalt men det funkar.

Sufflett

DSC07132DSC07133DSC07134DSC07135DSC07136DSC07120

Suffletten har fyra olika lägen. Om suffletten är helt utfälld ser jag inte min dotter (även om hon sitter bakåtvänd) oavsett om hon sitter upp eller ligger ner. Det är förstås bra att suffletten går att dra långt fram och täcker bra, men det i kombination med att sittdelen är låg gör att jag inte ser min dotter. Alternativet blir då att ha suffletten halvt utdragen men det tycker inte jag blir så snyggt eftersom suffletten blir väldigt veckig då. Men som sagt täcker suffletten bra, den går att dra långt fram och skyddar både från sidorna och uppifrån. Suffletten har en vädringslucka som öppnas med dragkedja, men den saknar tittlucka (men man kan förstås kika genom vädringsluckan). Jag upplever tyget i suffletten som ganska tunt.

Fotstöd

DSC07139DSC07140DSC07141DSC07138

Fotstödet har tre olika (användbara) lägen. Tyvärr finns inget läge som är rakt ut från vagnen, i samma lutning som sittytan utan det är lite neråtlutat eller lite uppåtlutat som gäller. Fotstödet är lätt att justera, för att fälla upp det trycker du bara upp det, för att fälla ner trycker du in de runda gråa knapparna i fotstödsleden. Nederdelen av fotstödet, där barnet har sina fötter är helt i plast och med hål som gör att vatten rinner undan. Det är väldigt uppskattat när man har ett äldre barn som har skor på sig.

Liggdel

DSC07278DSC07277DSC07285DSC07279DSC07280DSC07281DSC07282DSC07284DSC07287IMG_0038b

Brio Go’s liggdel är rymlig, den är 75 cm lång och 31 cm bred. Min dotter är 22 månader, 83 cm och 11,5 kg och hon är lite för lång för liggdelen (vilket inte är så konstigt), men som sagt, förvånansvärt mycket plats i Brio Go’s liggdel. För att fästa liggdelen på chassit behövs en adapter (som ingår i köpet av liggdelen) som gör att liggdelen kommer högre upp än vad sittdelen gör. Liggdelen hamnar då på höjden 60 cm. För att ta loss liggdelen trycker du in handtagen på var sida om liggdelen, väldigt enkelt. Liggdelen har också bärhandtag som finns gömda i fickor på utsidan av liggdelen. Det finns fickor i fotändan av liggdelen. Innertyget och madrassöverdraget är avtagbart och tvättbart med handtvätt. Liggdelslock ingår. Liggdelssuffletten har vädringslucka som öppnas med dragkedja. Det enda jag har att anmärka på på Brio Go’s liggdel är att suffletten är ganska kort (och att den inte går att fälla ihop med liggdelen på, det har jag skrivit mer om under “Hopfällning”).

Handtag

DSC07142DSC07144DSC07145

Brio Go har knäledshandtag som justeras genom att trycka in de grå knapparna på insidan av knäleden. Handtagshöjden är 52-110 cm och sammanlagt har handtaget 11 lägen. Handtaget är ergonomiskt vilket betyder att det är vinklat så att man kan hålla händerna på sidan av det. Man kan även hålla rakt som på ett vanligt handtag men det blir lite smalare då. Vissa tycker att ergonomiska handtag är supersköna, jag tycker att det är ganska skönt men har nog lika gärna ett vanligt handtag. Handtaget har en gummiaktig beläggning som nästan är lite klistrig. Jag är inte så förtjust i det, men man har bra grepp och hållbart är det också.

Varukorg

DSC07147DSC071482013-02-05 10.54.36

Varukorgen på Brio Go är stor, riktigt stor. Måtten på varukorgen är 51×44 cm. Vi brukar alltid ha massor av grejer med oss och har svårt att få plats med allt i många varukorgar men med Brio Go har det aldrig varit några problem, en skötväska tar bara upp en bråkdel av varukorgen. Att handla med vagnen är inte heller något problem, nästan hela veckohandlingen ryms i varukorgen. Varukorgen är platt vilket gör det lätt att packa i den och den har låga kanter vilket gör det enkelt att få i och ur saker men även gör att risken är större att småsaker trillar ur. Förutom att varukorgen rymmer nästan hur mycket som helst så är den också riktigt stadig. Den sitter i metallram hela vägen runtom och botten av varukorgen vilar också på bakre hjulaxeln vilket gör den extra tålig. Den rekommenderade maxvikten i varukorgen är dock 5 kg. Vill man ha möjlighet att packa mycket och högre i varukorgen rekommenderar jag stadiums pjäxbag som varukorgsväska, den passar väldigt bra.

Det sämsta med Brio Go’s varukorg är att den är så låg och har låga kanter, den sitter alltså väldigt nära hjulen, vilket gör att allt som fastnar på hjulen (grus, slask, regnvatten m.m.) faktiskt skvätter in i varukorgen och på sakerna som ligger där.

Broms

DSC07149DSC07150DSC07161

Brio Go har en traditionell kugghjulsbroms som du bromsar genom att fälla ner och obromsar genom att fälla upp. Det är väldigt lätt att göra, jag har dock märkt att man antingen måste trycka till bromspinnen ordentligt när man fäller ner den, eller rulla vagnen lite för att vara helt säker på att bromsen är i. Släpper man bara ner bromspinnen lite löst går den oftast inte i. Bromspinnen är väldigt lätt att fälla upp och ner och det går att göra från båda sidor av vagnen.

Hjul

DSC07151DSC07152DSC07155DSC07154DSC07153DSC07294

Brio Go har solida punkteringsfria plasthjul, de bakre är 27 cm i diameter och de främre är 17 cm i diameter. De bakre hjulen tas av genom att trycka in Brio-märket i mitten och de främre tas av genom att trycka in den gråa runda knappen rakt ovanför framhjulet. De svängbara hjulen är också låsbara. På årsmodell 2013 låser man framhjulen genom att flytta en liten metallpigg. För att låsa framhjulen ska piggen flyttas ner, vilket inte är så krångligt. För att låsa upp framhjulen ska piggen flyttas först uppåt och sedan åt sidan. Detta är krångligare och dessutom är piggen trög och riktigt liten så att den skär in i fingrarna när man trycker på den. Men det är bara årsmodell 2013 som har denna typ av spak, den ser helt annorlunda ut på de tidigare årsmodellerna. Trots att jag låser framhjulen går de fortfarande att röra en del vilket gör att vagnen svänger ganska mycket även med låsta framhjul. Så brukar det i och för sig vara på de flesta vagnar med svängbara framhjul.

Precis som alla andra punkteringsfria hjul fastnar det mycket grus i Brio Go’s hjul. Det gör att det knastrar så fort man går in och att hjulen blir fula fort. Nedersta bilden här ovanför är tagen när vi hade haft vagnen i två veckor och haft ute den ca fem gånger. Ett annat problem (som också är återkommande på punkteringsfria hjul) är att snö gärna fastnar på hjulen, speciellt när det är lite slaskigt. För att ni ska förstå problemet lägger jag in en bild här. Det här är inte trevligt, och ännu otrevligare blir det när man går in och det börjar smälta ner på hallgolvet och i värsta fall ner i varukorgen.

2013-01-27 11.07.48

Fjädring

DSC07156DSC07157DSC07158DSC07160

Brio Go av årsmodell 2013 har, till skillnad från tidigare årsmodeller, framhjulsfjädring. Framhjulsfjädringen fjädrar uppåt, när man lyfter vagnen eller det kommer ojämnheter och gropar så fjädrar hjulen ner så att de hela tiden är i marken. Jag har aldrig sett en vagn med denna typ av fjädring förut, men det verkar funka bra. Brio Go har såklart också fjädring i chassit, vagnen är känd för sitt härliga gung och jag håller med, den har bra fjädring och riktigt skönt gung (men det finns city-vagnar med bättre gung, även om de verkligen inte är många). Något man kan vilja veta är dock att den bara fjädrar uppåt och neråt, i en bestämd bana, men det är i princip inget sidogung på den pga. fjädringens konstruktion.

Hopfällning

När du fäller ihop vagnen med sittdelen bakåtvänd måste du först fälla in suffletten.

DSC07171DSC07172

På insidan av handtaget finns på båda sidorna en spärr.

DSC07169

Du ska trycka in knapparna som finns på och dra spärrarna mot dig.

DSC07170

Sedan för du hela handtaget framåt.

DSC07173DSC07174DSC07175

När vagnen fällt ihop sig (vilket den i princip gör av sig själv) så fäller du in fotstödet och fäller fram handtaget.

DSC07177

Vagnen har ett manuellt lås, man skjuter piggen åt sidan om man vill ha vagnen låst och skjuter tillbaka den när man vill låsa upp den.

DSC07178DSC07179DSC07181

När man fäller upp vagnen igen, behöver man fälla upp handtaget.

DSC07182

Fälla ner fotstödet.

DSC07183

Och skjuta fram bågen till rätt position.

DSC07184

Det funkar något bättre att fälla ihop vagnen med sittdelen framåtvänd eftersom fotstödet fäller in sig automatiskt, men den blir lika stor hopfälld åt båda hållen (vilket är ganska unikt).

DSC07185DSC07186DSC07187DSC07189

Hopfälld blir Brio Go 75x61x53 cm, oavsett vilket håll man har sittdelen åt. Vagnen är enkel att fälla ihop och upp. Det är några små moment som måste göras, men det är enkla grejer som går riktigt fort att fixa till. Storleksmässigt är Brio Go kompakt ihopfälld. Framförallt är den kort medan bredden och höjden är mer normala mått. För mig är det ett stort, stort plus att den är så enkel att fälla ihop och att den står på sina egna hjul när den är ihopfälld, det gör den enkel att hantera och man slipper smutsa ner den eller repa den.

Hopfällningen på Brio Go är vad jag vet, unik. Underdelen av vagnen är sig lik medan överdelen av chassit och sittdelen vecklar ihop sig och lägger sig som en perfekt anpassad enhet i och ovanpå underredet. Att den dessutom klarar av detta oavsett vilket håll sittdelen är vänd är inte bara genomtänkt och uppfinningsrikt utan i en barnvagnsnörds ögon riktigt vackert.

IMG_0032

Tar man av hjulen blir Brio Go otroligt kompakt. Den är då 75x53x37 cm.

Ska man fälla ihop Brio Go när man använder liggdelen måste man ta av den, man kommer inte längre än såhär om man fäller ihop den med liggdelen på.

DSC07286

Så man tar alltså av liggdelen och fäller sedan ihop chassit som vanligt.

DSC07289

Det går att fälla ihop chassit med liggdelsadaptern på chassit, men då hittar jag inget bra sätt att lägga liggdelen på vagnen. Eftersom handtaget sticker upp mitt på chassit är det svårt att få liggdelen att balansera ovanpå.

DSC07290

Då får man antingen lägga liggdelen bredvid (eller någon helt annanstans).

DSC07293

Eller så kan man (vilket jag tycker verkar vara det smidigaste) ta loss både liggdel och liggdelsadapter från chassit, och sedan stoppa in liggdelen under handtaget.

DSC07292

Då blir måttet hopfälld med liggdel 90x61x64 cm. Men då måste man alltså klicka loss både liggdel och liggdelsadapter innan man kan fälla ihop vagnen.

Körkänsla & Hanterbarhet

Utan vinterhjul:

Brio Go är skön att köra, jag menar riktigt, riktigt skön. Den rulla bra, är lätt att svänga, har utmärkt hävkraft och så gunget, det mjuka gunget gör den superskön att köra. Den håller kursen även om det lutar och den är lättsvängd. Dessutom är den väldigt stadig och stabil. Gunget uppskattas verkligen när man ska söva dottern i vagnen, det går bra att ha vagnen ståendes helt still och bara gunga den så somnar hon nästan direkt.

2013-02-14 13.49.51

Att köra Brio Go på stan funkar helt okej, kullersten är inga problem, den rullar över hur bra som helst. Att ta snäva svängar och gå över spårvagnsspår är heller inga problem. Den bra hävkraften gör det riktigt smidigt att komma upp för trottoarkanter. Det som blir ett problem när man kör Brio Go i stan är storleken. Måttmässigt är Brio Go lite större än de flesta cityvagnarna, den är 61 cm bred och 108 cm lång med handtaget utfällt och den blir ännu längre om man fäller den i liggläge. Dessutom är Brio Go väldigt fyrkantig och fyller ut de där centimetrarna nästan helt och hållet. Det är inte bara precis vid bakhjulen som den är bred, utan den är 53 cm bred mellan framhjulen och 50 cm bred vid handtaget. Jag tror det är detta som gör att jag tycker den känns så stor, större än tex. Emmaljunga Ozone (som är 35 cm bred mellan framhjulen). Så, så länge man kör i miljöer där det inte är så trångt eller väldigt mycket folk funkar Brio Go utmärkt i stan. I affärer, framförallt trånga klädaffärer och i trängsel är Brio Go faktiskt ingen bra vagn, tycker jag, men jag vet att det finns många som inte håller med. Jag tycker att man lätt fastnar eller råkar köra på saker med bakhjulen och att man måste planera sin körning väldigt noga för att inte stöta i någonstans när man svänger runt.

2013-01-27 11.32.51

2013-02-03 10.59.51

För att vara en cityvagn, eller åtminstone en vagn med små svängbara framhjul, är Brio Go riktigt bra i terrängen. Grusväg är inga som helst problem, det klarar Brio Go med en klackspark. I riktigt tuff terräng, med rötter och stenar valde jag att låsa framhjulen och jag blev faktiskt riktigt förvånad när jag konstaterade att det gick hur bra som helst att köra Go på en liten skogsstig. Fjädringen kom verkligen till användning och vagnen fastnade inte överhuvudtaget, någonting, det var bara att rulla på. Nu ska man veta att jag körde Brio Go av årsmodell 2013, den har framhjulsfjädring, det har inte de tidigare årsmodellerna. Så det är möjligt att en Brio Go utan framhjulsfjädring skulle klara det sämre. Vagnar utan framhjulsfjädring har en tendens att fastna vid större hinder för det finns ingen flex som gör att hjulet hoppar över hindret, som det gör på en vagn med framhjulsfjädring.

2013-02-03 11.11.05

Jag har tyvärr inte haft möjlighet att köra Brio Go i speciellt djup snö. Vi har däremot haft plogad snö här största delen av tiden som vi kört Brio Go. Första gången jag körde den tyckte jag att den hade gräsligt dåligt grepp i snön, men efter det har jag inte direkt haft några problem med det så det kanske bara berodde på att hjulen var nya och helt oanvända. De har dock inte lika bra grepp som lufthjul förstås. Att köra Brio Go i plogad snö fungerar alldeles utmärkt. Något annat som jag nämnde när jag skrev om hjulen är att det fastnar mycket snö på hjulen, speciellt när det är slaskigt. Detta kan bli ett problem vid vissa temperaturer då snön fastnar på hjulen och börjar byggas upp så att det till slut låser hjulen (men detta gäller alla punkteringsfria hjul).

2013-01-17 14.05.08

Vi har också åkt kollektivt med Brio Go en hel del. Att komma på och av bussen är inga problem, vagnen har superbra hävkraft och och är stabil med sina fyra hjul som sitter brett isär. Den har också ganska lång hjulbas vilket kan vara bra över större kanter. Det som blir lite av ett problem med Brio Go när man åker kollektivt, eller framförallt när man åker buss, är storleken. Som jag tidigare nämnde tycker jag att Brio Go är ganska stor. Den blir iofs ganska kort om man fäller ner handtaget, men den är fortfarande 61 cm bred och som sagt ganska bred även vid framhjulen där många andra vagnar smalnar av. Det gör att den tar ganska stor plats på bussen. Att åka spårvagn, tunnelbana och tåg skulle nog funka bättre eftersom det oftast är mer gott om plats där.

När jag åker buss med min dotter i vagnen vill jag göra det så säkert som möjligt. Därför är det självklart för mig att alltid spänna fast vagnen i spännbanden som finns på bussen. Eftersom Brio Go’s handtag inte går att fälla uppåt utan bara neråt blir handtaget väldigt lågt. Vi har upptäckt att i flertalet av de bussmodeller som kör här hos oss sitter spännbanden för högt eller är för korta för att man ska kunna spänna fast Brio Go. Jag har aldrig varit med om detta med någon annan vagn och tycker att det är lite olustigt eftersom jag som sagt vill att min dotter ska åka så säkert som möjligt i bussen. På de här typerna av bussar funkar det (men det är inte så ofta de kör dem här).

2013-01-27 12.13.152013-01-31 10b

På de här bussarna går det inte att spänna fast vagnen:

B2013-01-31 13.49.58

Som jag tidigare nämnt är Brio Go väldigt lätt att fälla ihop och jag uppskattar också att den står på sina egna hjul när den är ihopfälld så att man kan ställa ner vagnen på marken och den blir inte repig lika lätt. Brio Go har ganska kompakta ihopfällda mått, vi blev faktiskt ganska förvånade när vi upptäckte att den inte gick in i detta bagaget utan att ta av bakhjulen. (Detta är en mycket, mycket liten kombi eftersom den även har en gastank i bagaget. Jag skulle uppskatta att den är ungefär som en golf i bagageutrymmet.)

2013-02-02 11.43.41

“Problemet” i detta fallet är helt enkelt att vagnen är för bred. En smalare vagn hade gått in på djupet utan att ta av bakhjulen. Brio Go är dock en jättebra vagn om man tex. har en liten kombi eftersom den är så kort. Den går då in på längden även i mindre bagage där man annars hade behövt ställa vagnen på bredden. På så sätt får man mer plats över för annat på sidan om. Men i ett sådant här riktigt litet bagage hade jag valt en smalare vagn som fick in på bredden utan att ta av hjulen. Om man tex. har en kombi men har hundbur i bagaget kan det nog också bli svårt att få in Brio Go bredvid utan att ta av bakhjulen, eftersom den är lite bredare.

Med Vinterhjul:

2013-01-24 15b

 

Med vinterhjul på blir inte Brio Go bara en mycket mer terränggående och snögående vagn, utan den blir också ganska mycket större. Vinterhjulen bygger på 10 cm framåt så vagnen blir 118 cm lång med handtaget utfällt. Jag upplevde faktiskt Brio Go som riktigt stor med vinterhjulen på. Det var nästan lite trångt att vända vagnen i vår rymliga trappuppgång med vinterhjulen på. Jag har dock aldrig testat varken att åka kollektivt eller gå på stan med vinterhjul och det är inget jag skulle vilja testa heller. Om man sätter storleken åt sidan så är Brio Go faktiskt riktigt skön att köra med vinterhjul på. Vagnen har som sagt riktigt bra hävkraft vilket gör det lätt att få upp den på bakhjulen när man ska svänga. Den har fortfarande riktigt skönt gung med vinterhjul på och de stora 12 tumshjulen gör att små skogsstigar och annan terräng till en barnlek. Jag har tyvärr inte fått möjlighet att testa Brio Go med vinterhjul i riktigt djup snö (vädergudarna ville annorlunda) men jag har testat den i några centimeter ( mellan 5-10 cm) blöt nysnö. Det var inga problem att ta sig fram, men jag upplevde det däremot som ganska tungt att köra. Nu var det väldigt tung snö, så det kan bero på det, men jag tror ändå att tex. Kronan Sulky med sina smala kullagrade lufthjul hade varit enklare att rulla.

2013-01-27 19b

Mått &Vikt

Hopfälld:

Med sittdel framåtvänd: 75x61x53 cm
Med sittdelen bakåtvänd: 75x61x53 cm
Med liggdel: 90x61x64 cm
Vagnen utan hjul: 75x53x37 cm
Med vinterhjul på: 88x62x53 cm

Uppfälld:

Längd till knäleden: 80 cm
Längd med handtaget utfällt: 108 cm
Höjd: 103 cm
Bredd: 61 cm
Hjulbas (Svängradie): 52 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 52 cm
Ryggstöd: 51 cm
Sitsens djup: 25 cm
Sitsens bredd: 32 cm
Fotstöd: 21 cm
Ligglängd: 97 cm
Höjd till sittytan: 49 cm

Liggdel:

Liggmått: 75×31 cm
Höjd till liggytan: 60 cm

Vikt:

Vagn med liggdel: 13 kg
Vagn med sittdel: 12 kg

Maxvikt i liggdelen: 9 kg
Maxvikt i sittdelen: 15 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg

 

Tillbehör

Det tillbehör som ingår när man köper en Brio Go –13 är en fotsack. Fotsacken fästs med tryckknappar. När man köper vagnen får man med två små remmar med tryckknappar i, dessa fäster man i suffletten och använder sedan att knäppa fast fotsacken i. De kan alltså tas av om man väljer att inte använda fotsack.

DSC07270

Vinterhjul

DSC07271DSC07275DSC07273

Till Brio Go årsmodell 2013 (inte tidigare årsmodeller) går det att köpa till vinterhjul, eller som Brio kallar dem, countryhjul. Vinterhjulen kostar 1000 kronor och det är två fasta hjul som är lika stora som bakhjulen, dvs. 12 tum. Vinterhjulen gör vagnen betydligt mer lättkörd i terräng och snö. Det är enkelt att byta mellan swivelhjul och vinterhjul. Faktum är att det är så enkelt att du kan ha med dig det andra hjulparet i varukorgen och byta under en promenad. Men det blir förstås lite krångligt. Du använder helt enkelt de gråa runda knapparna över hjulen för att ta bort det ena hjulparet och sedan klickar du i det andra. Vinterhjulen gör också vagnen större, den blir 1 cm bredare men framförallt blir den 10 cm längre, alltså hela 118 cm lång med handtaget utfällt. Hjulbasen blir 62 cm med vinterhjulen på. Hopfälld med vinterhjul på blir den 88x62x53 cm.

Andra tillbehör som finns att köpa till är skötväska, sittdyna, solkeps, varukorgsväska, babyskyddsadapter, regnskydd, myggnät, ståbräda och transportväska.

 

Sammanfattning & Betyg

Jag rekommenderar Brio Go till den som söker en vagn som blir liten ihopfälld, om man åker mycket bil och vill ha en vagn som är lätt att fälla ihop. Eller den som söker en vagn med svängbara hjul som ändå fungerar bra i terräng. Jag rekommenderar den om man har ett stort barn, för både sittdel och liggdel är rymliga. Jag rekommenderar verkligen Brio Go om man söker en cityvagn med riktigt bra fjädring och gung.

Jag rekommenderar inte Brio Go om man har ett barn som gillar helt plant liggläge, tex. någon som gärna sover på mage. Jag rekommenderar inte heller Brio Go om man söker en riktigt liten och smidig cityvagn.

Brio Go finns med vitt eller svart chassi, den finns i sex färger med vardera chassifärg, sammanlagt finns åtta olika tygfärger. Du kan se alla färgval här. Brio Go sittvagn kostar 7000 kronor, liggdelen kostar 2000 kronor.

På Brio Go kan man fästa Brio Go babyskydd som kostar 1500 kronor. Det finns också babyskyddsadapter till Maxi Cosi och BeSafe.

Jag tycker att största fördelen med Brio Go är det sköna gunget och att den är väldigt skön att köra. Den är även lätt att fälla ihop och hantera ihopfälld.

Nackdelar är att den inte har fullt liggläge och inte heller helt upprätt sittläge. Fotstödet går inte att ha rakt ut och selen går inte att anpassa höjden på. Den är också lite för stor för min smak.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png]
Liggdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

Mer information om Brio Go hittar du här.
Demovideo finns här.

38 reaktion på “Recension av Brio Go

  1. Josefine

    Hej och tack för en omfattande recension. Du skriver att det finns andra cityvagnar som har bättre ”gung” än Brio Go, jag undrar vilka de i så fall är? Vi är nämligen ute efter en vagn med bra gung och har då bara blivit rekommenderade just Go.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Jag tycker att Teutonia BeYou, Crescent City och Crescent Trike har riktigt bra gung. Som jag skriver i recensionen har Brio Go ett gung som bara går upp och ner, det finns inget sidogung. De vagnarna jag nämnde här tycker jag har bättre allmänt gung i hela vagnen, om du förstår vad jag menar? Men Brio Go har som sagt riktigt bra gung, den också.

      Svara
  2. Kristin Berggren

    Jag är mycket nöjd med min Brio go som köptes 2011. Först hade jag liggdelen när hon var liten och nu sittdelen .Jag och min sambo var på en solig promenad och barn gillar ju inte sol så det är ju så smidigt att bara vända sittdelen hur man vill!Jag tycker även vagnen är lätt att köra men min sambo som är 194 lång tycker att han slår i underdelen när han går fast han höjt handtaget..Vi använder inte bilen så ofta men underredet går in i en scoda Felicia som är liten!Bästa med vagnen är att det går att packa så mycket under den och så har vi köpt till påse som sitter under handtagen.Vi köpte även myggnät,regnskydd,och skydd man sätter på däcken när man går in samt en rosa härlig flisåkpåse från brio som verkligen behövts!Jag är jättenöjd med min vagn och min tjej somnar direkt i den även om den inte går att få plan.

    Svara
  3. Emilie

    Hej! Måste kommentera ang hund och brio Go! 🙂

    Vi har en Brio Go 2010 och en volvo v 70 -08! Vi provade några vagnar innan vi hittade denna!
    Denna var en av få gick rakt in i volvon! Vi var noga med att hunden skulle minst halva bagaget och det får han då man bara kan bagageavdelaren i mitten! Hunden får gott med plats och likaså vagnen utan att ta av hjulen! 🙂 en jättebra vagn! Ska köpa Brio Go 2013 nu till min andra dotter, vill åt vinterhjulen och fotsäcken! 🙂

    Svara
    1. Maria

      Hej. Lyckades du få bort tyget på liggdelen för tvätt på din från 2010 eller går det helt enkelt inte? Mvh

      Svara
  4. Paulina

    Jättebra recension:)
    Som tillbehör finns även en stroller organizer:) Såg att du hade en, men i ett annat märke.
    Älskar vår Brio Go!

    Svara
  5. Ulrica

    Tack för en omfattande recenssion! Jag har bestämt mig för att köpa en Brio go 2013 till vårt andra barn som föds nu i sommar. Jag har nu blivit erbjuden att köpa ett Brio go-babyskydd från 2010 billigt. Vet du om det funkar till en helt ny go-vagn eller har adaptern ändrats sedan -10?

    Svara
  6. Pingback: Barnvagnsinköp - vilken djungel | Carnebro - En del av Anna-Carin

  7. Julia

    Hej! Superbra recension. Jag har en brio go 2012 och undrar ifall du vet om man kan köpa nya hjul till den? Tycker de är lite slitna.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, visst går det att köpa nya hjul. Gå till närmste Brio-återförsäljare så kan de beställa det som reservdel, jag vet dock inte riktigt vad det kostar.

      Svara
  8. Linda

    Hej!

    Står i valet mellan att köpa en begagnad Brio Go 2010 till ett riktigt bra pris, eller en ny Brio Go 2013. Trots allt är det ju viktigare att vagnen känns bra än att få den billigt. Hur skulle du resonera? Jag har inte kört någon av dem. (bara känt lite på/rullat med Brio Go 2013 i butik).

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det som är den stora skillnaden är ju att det går att ha vinterhjul på -13, det går inte på den begagnade. Om du tycker det är viktigt och tror att det är något du kommer använda så satsa på den nya, annars kan du lika gärna köpa den begagnade.

      Svara
  9. Anna Persson

    Hej!
    Jag har en fråga ang. varukorgen på min nya brio go. När den är tom och jag kör på lite guppigare ”krakelerad” asfalt så låter skivan på botten av varukorgen riktigt illa när den tar i chassit.
    Ska det verkligen vara så??

    Svara
  10. Anna Persson

    Hej igen!
    Frågade på Brios facebooksida om varukorgen och fick ett svar snabbt så tack för tipset!

    Nu har jag en annan fundering. Jag funderar på att köpa terränghjulen till min go. Jag har tyvärr haft dåliga erfarenheter med vagnar som har 4 fasta hjul att dom dragit åt något håll. Hade en Emmaljunga som ville fara lite åt vänster hela tiden så man fick hela tiden styra lite åt höger för att få den att köra rakt.
    Hur upplevde du terränghjulen förutom att vagnen fick bättre före i svårare terräng? Törs man köpa terränghjulen 😉

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Om vagnen drar snett så är det något fel på den och det går att åtgärda på en barnvagnsverkstad. Jag tyckte inte att Go drog snett med vinterhjulen på, skulle den göra det är det något som man bör reklamera.

      Svara
  11. Hannah

    Hejsan!
    Har en fråga om Brio Go, men inte årsmodell 2013.
    Jag undrar vilket årsmodell det är på en Brio go om sittdelen har lös sele? Säljaren sa att det var en -11 men läste sedan någonstans att sista årsmodellen som hade lös sele var -09. Något du vet? Blev jag lurad? 😉
    Kram!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, det stämmer, -09 hade lös sele, alla senare modeller har fast sele, så tyvärr har du (eller föregående köpare) blivit lurad.

      Svara
      1. Hannah

        Oj, då måste jag ju ha blivit total lurad. Vad tråkigt. Får kolla upp allt bättre nästa gång jag köper vagn. Tack för svar!

        Svara
  12. Elin

    Hej! Vad bra du skriver! Har du tips på åkpåsar som passar bra i brio go’n? är inne på Brios technical, men hade varit kul att få se lite andra alternativ som kanske fungerar.
    Mvh
    Elin

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag hade nog satsat på någon av Brios egna åkpåsar som har knappar längst upp som går att fästa i sittdelen, det är stor risk att åkpåse glider runt i den typen av sittdel annars. Jag är osäker på om Technical åkpåsen har sådana knappar men Brio Shiny har det i alla fall.

      Svara
  13. Marita

    Vill lägga in ett tips i hur man fäller den. Om man först lyfter fotstödet upp och sen vinklar kn handtaget blir den ett litet paket durekt i nästa steg i fällningen. Känns mer praktiskt och smidigt tycker jag 🙂

    Svara
  14. Andreas

    Hej, fantastisk recension först och främst!

    Vi har haft vår Brio Go i 1,5 år, kört den i drygt 1. Igår åkte ena hjulet av och hade vår son inte varit fastspänd i sittdelen kunde det slutat illa. I hjulet sitter en rund knapp man pressar in för att ta bort det, denna runda sak har lossnat. Brio bryr sig inte och vill att vi köper en helt ny hjulsats. Den är alltså körd cirka ett år och hjulet föll av!

    Alla, och då menar jag alla skruvar har rostat trots att den står i garage. Svaret från Brio: smörj in skruvarna med Autosol. Rostfritt, hört det ordet Brio?

    De låsningsbara framhjulen slutade vara låsningsbara efter 3 månader, trots rejäl rengöring.

    Som du skriver är lägena i sittdelen inte helt bra. Barnet kan varken ligga helt ner eller sitta helt upp…. i en sittdel.

    Visst, smidig vagn i stan och tar liten plats, men ett stort frågetecken för kvaliteten på Brio Go.

    Svara
  15. Sanna

    Hej, precis införskaffat en Brio Go och undrar om du kan visa hur man lossar och sätter tillbaka selen. Jag har lokaliserat D-krokarna men förstår inte hur jag ska lossa de övriga tre fästpunkterna. Kan man växla selen från sitt till liggdelen eller är det olika? Tycker att manualen är väldigt otydlig kring detta.
    Hälsningar Sanna

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det är inte samma sele, du måste ha en lös tvåpunktsele i liggdelen. Jag är inte säker på att det går att ta loss selen helt, men om du tittar på bilden ser du att det är små plastringar bak på ryggen. Trä ut dem ur bandet så kan du antagligen trä igenom bandet ut på framsidan.

      Svara
  16. Linda

    Vi köpte en Brio Go ’11 när sonen kom samt Brio Go babyskydd och vi har varit supernöjda från dag ett. Vi hade en Volvo v40 i början och nu en Volvo V70. Inga problem att få in den på längden i båda och massor av plats över till annat, även när vi hade liggdelen som gick aldeles utmäkt att ställa ovanpå. Det gå också utmärkt att ställa vagnen på sidan då handtaget gör att det står ganska stadigt, speciellt om man har en massa pakning att ställa brevid och då tar den bara upp en max fjärdedel av Volvons bagageutrymme. (Vi åkte en gång med två par skidor, en snowboard, pjäxbagar, skidkläder, ett par veckors vanlig packning för både sonen och oss vuxna, vagn med liggdel samt ett par kassar julklappar innuti v40:n utan problem.)
    Vagnen kommer att användas av tvåan också. Kanske med en ny sittdyna för att piffa upp lite, annars är det bara att köra och vi har verkligen använt den supermycket. Det händer fortfarande att sonen på snart fyra åker i den på långpromenad eller för att ta en lur och han har fortfarande inga problem att få plats, varken storleksmässigt eller viktmässigt (den pallar 23 kilo.)

    Vi köpte Brios orginalåkpåse som passar i knapparna upptill så att den inte glider ner och den är stor och rymlig.

    Har kikat lite på Brio Go next, men vår vagn är i alldeles förbra skick för att motivera en ny trots nya bra funktioner.

    Svara
  17. Charlotte

    Hej. Jag tänkte höra om du, eller någon annan läsare, har hört om Go’s som går sönder? Finns en kommentar oäven men fler? För annars måste vi ha fått ett ordentligt måndagsexemplar: ryggplattan sprack, suffletten gick inte stt fälla tillbaka, hjulen gick inte att sätta dit ordentligt, handtagets gummi sprack, och så fick vi, efter bråk med brio, allt detta åtgärdat och väl tillbaka går bakaxeln till hjulen sönder så bl.a. Bromsen inte fungerade. Och när det äntligen var åtgärdat (inget gnäll , de bytte) så gil efter en vecka ”knäleden” rakt av nu härom dagen. Alltså där bendelen på sittvagnen justeras. Ska bli spännande att se vad de säger när vi ringer efter påskhelgen, börjar bli pinsamt, de lär väl tro att vi gör något konstigt med vagnen…

    I övrigt är jag ”tyvärr ” jättenöjd med köregenskaper o smidighet mm! Så det är verkligen synd att det har krånglat sedan vi satte på sittdelen.

    (Jag har en 2013).

    Någon mer?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Oj, en Brio Go som går sönder så mycket på så många olika (och farliga) sätt har jag aldrig hört talas om. Tvärt om brukar Brio Go hålla bra och räcka länge. Det är ryggplattan, spännet till ryggjusteringen och fotstödet som kan gå sönder ibland ( alla de är i plast och det beror nog ofta på för hög belastning). Jag tycker du ska ta upp med återförsäljaren att häva köpet eller att få en helt ny vagn, känns verkligen som att du fått ett riktigt måndagsex. Du har egentligen inte rätt att häva köpet, det måste vara samma problem tre gånger innan du har rätt till det, men jag tycker ändå du kan ta upp det och höra vad de säger. Förstår att det inte är kul med alla fel och det borde de också förstå.

      Svara
      1. charlotte

        Hej igen.
        Vad menar du med att fotstödet brukar gå sönder? För det är ju just vad som hänt fös oss men tydligen har vi överbelastat den (hur nu en normalstor 2-årings ben kan väga så pass för mycket så vagnen går sönder vet jag inte). Men ”bevisligen” så är det det som har hänt…
        Brio (britax) ville inte ta i saken, det ligger på oss att bevisa att det är fabrikationsfel… vilket ju är så där lätt.
        Tänkte att om det är ett ”känt fel” att den går sönder där så kanske vi har lite större chans.

        Och som svar till Jennie: vi har den som dagisvagn Och han sover bra i den men tyvärr har den gått sönder massor, enligt inlägg ovan. Och det är inget brio (britax) vill kännas vid. (Lätt irriterad för stunden…). Så skulle inte rekommendera dem ändå…tyvärr, för den är rymlig och skön att köra mm.

        Svara
        1. Elin Inläggsförfattare

          Det är inte ovanligt att fotstödet går sönder om det överbelastas eftersom fästena är helt i plast. Överbelastas kan det göra om barnet står eller klättrar på fotstödet. Men om barnet sitter som vanligt i vagnen ska det absolut inte gå sönder, försök stå på er och få det åtgärdat. Tråkigt att de inte tar er på allvar. Annars är det varken svårt eller särskilt dyrt att fixa själv, men jag tycker absolut ni ska försöka reklamera i första hand. http://www.babyhuset.se/barnvagnar/brio/reservdelar/knaled-brio-go

          Svara
  18. Jenny

    Hej! Har precis köpt denna vagnen och jag undrar om det finns någon möjlighet att klicka på ett babyskydd av märket axkid?

    Mvh Jenny

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, om du får tag på begagnade adaptrar för maxi-cosi till Brio go (de säljs inte nya längre) och sedan behöver du också axkids maxi-cosi adapter.

      Svara
  19. Jennie

    Hej, skulle du rekommendera brio go som dagisvagn att sova i? Tänker den är bra om den är stor och lång men man borde kanske hellre ha någon med fullt liggläge? Vad är din åsikt? Kom gärna med tips på andra annars 🙂

    Svara
  20. Stina

    Hej
    Du skriver att innertaket på liggdelen går att ta loss o tvätta. Jag har just köpt en go, årsmodell 09 men får ej loss det. Vet du hur? Mvh Stina

    Svara
  21. Michaela

    Stina: liggdels sufletten går att klicka av och efter d går det att ta av allt tyg och tvätta

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.