Etikettarkiv: Crescent Infinity

Crescent 2016

Crescent presenterar inga stora nyheter inför årsmodell 2016, men det kommer några nya färger och andra förändringar.

Crescent Infinity som kom ut i våras har blivit populär och till årsmodell 2016 har man valt att göra några förändringar. Infinity kommer i två nya färger, Grey Melange och Navy. De tre tidigare färgerna Beige, Sand och Svart kommer att finnas kvar. En förändring som gäller samtliga färger är dock att fuskskinnet på handtagen och bågen kommer att byta färg och bli mörkbruna. Det gråmelerade tyget är ett helt nytt tyg som är lite kraftigare än de andra.

IMG-20151113-WA0001

Läs mer

Recension av Crescent Infinity

Crescent_Infinity_096Crescent_Infinity_042

Märke: Crescent
Modell: Infinity
Årsmodell: 2015
Färg: Olive

Crescent Infinity är ny modell från Crescent där både liggdel och sittdel ingår. Jag har testat den i ett samarbete med Crescent. Jag har bara använt sittdelen till min son på 15 månader, men även tagit mig en titt på liggdelen. Jag har använt vagnen på många promenader, i stan, i skogen, på bussen och packat den i bilen. Jag har även testat vagnen med tre olika sorters hjul. Nu är det det dags för min recension av Crescent Infinity.

Läs mer

Första intrycket av Crescent Infinity

Crescent-Infinity-LiggdelCrescent-Infinity-sittdel

Nu har jag fått hem Crescent Infinity för att testa den. Crescent Infinity är en duovagn med liggdel och ergonomisk vändbar sittdel. Det är en riktigt hög vagn, både sittdelen och liggdelen kommer riktigt högt upp. Jag har fått med två uppsättningar bakhjul, både EVA-hjul och lufthjul. Jag ska testa båda och jämföra lite hur den är att köra med de två. Lufthjulen kommer dock ut till försäljning först till sommaren.

Läs mer

Crescent 2015

Jag har varit och besökt Crescent och tittat på deras nyheter för 2015 och de kommer med en hel del nytt. Flera nya modeller och nya designer på nästan alla vagnarna.

Crescent City är kanske den vagn som är minst omgjord, men den kommer i en Limited Edition som finns att köpa redan nu. Den kommer i vit leatherette, svart leatherette och sand. Chassit på denna limited edition är i polerad aluminium, riktigt snyggt. Det finns också snygga silverdetaljer på bland annat loggan.

DSC08590DSC08589DSC08587

Läs mer