Etikettarkiv: Babytravel Las Vegas

Syskonvagnar med individuellt vändbara sittdelar

Det finns nu för tiden ett helt gäng med syskonvagnar med individuellt vändbara sittdelar på marknaden, och fler kommer hela tiden. Jag har därför tänkt göra en översikt över alla vagnar som går att köpa nya just nu.

Bugaboo Donkey DuoBugaboo Donkey: Var inte den första vagnen med denna egenskap men anses ändå av många vara den bästa och mest genomtänkta. Det som är extra speciellt med Bugaboo Donkey är att den går att förvandla till en enkelvagn genom att ta av ena ligg/sittdelen och trycka ihop chassit så att det vara blir 60 cm brett. Bugaboo Donkey kan köpas som singelvagn (mono), som syskonvagn (duo) eller som tvillingvagn (twin). Det är samma ram som man använder både för liggdel och sittdel, man byter bara ut tyget som hänger i ramen. I Duoläget har Bugaboo Donkey ett liggdelstyg och två sittdelstyg, man kan alltså välja om man vill använda en liggdel och en sittdel, eller två sittdelar. Sittdelarna är ergonomiska och har tre lutningslägen när de är bakåtvända och två lutningslägen framåtvända (sittläge och viloläge). Ligglängden i sittdelen är 95,5 cm och bredden är 26,5 cm. Donkey har lufthjul, de främre är svängbara och låsbara. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 10 tum. Donkey har justerbart teleskophandtag. Vagnen är 74 cm bred som dubbelvagn. Vagnen går att fälla ihop med sitt/liggdelarna på och blir då 102x74x60 cm. Om man tar av sitt/liggdelarna blir måttet 91x60x55 cm. Vagnen väger 19,1 kg i duo. Maxvikt är 17 kg per sittdel. Priset är 15 300 kronor för duo och 16 900 kronor för twin. Min recension av Bugaboo Donkey hittar du här.

Läs mer

Gästrecension av Babytravel Las Vegas

 image1

Märke: Babytravel
Modell: Las Vegas
Årsmodell: 2013
Chassifärg:
Svart
Färg: Svart

Nu är det dags för en premiär, nämligen den allra första gästrecensionen här på bloggen! Det är Carina som tagit på sig uppgiften att recensera den nya syskonvagnen BabyTravel Las Vegas. Det är hon som skrivit all text och tagit alla bilder och det är hennes åsikter 🙂 Tack så hemskt mycket för att de delar med dig Carina!

Läs mer

Babytravel Las Vegas

lasvegas_MG_4593-2.jpg

Babytravel kommer med en ny syskonvagn med individuellt vändbara sittdelar. Den heter Babytravel Las Vegas och kommer antagligen finnas till försäljning senast i februari. Sittdel och liggdel har samma ram och chassi, jag tycker även att det ser ut som att det är samma tyg som man gör om till sittdel genom att knäppa ett spänne. Vagnen har inte ställbart handtag. Den har lufthjul bak och punkteringsfria hjul fram, jag tycker det ser ut som att framhjulen är ganska stora. Varukorgen ser ut att vara väldigt stor och gå väldigt högt, men man kan öppna den med dragkedja. Jag tycker det verkar smart.

Läs mer