Babytravel Las Vegas

lasvegas_MG_4593-2.jpg

Babytravel kommer med en ny syskonvagn med individuellt vändbara sittdelar. Den heter Babytravel Las Vegas och kommer antagligen finnas till försäljning senast i februari. Sittdel och liggdel har samma ram och chassi, jag tycker även att det ser ut som att det är samma tyg som man gör om till sittdel genom att knäppa ett spänne. Vagnen har inte ställbart handtag. Den har lufthjul bak och punkteringsfria hjul fram, jag tycker det ser ut som att framhjulen är ganska stora. Varukorgen ser ut att vara väldigt stor och gå väldigt högt, men man kan öppna den med dragkedja. Jag tycker det verkar smart.

lasvegas_MG_4595.jpglasvegas_MG_4604-fix.jpg

Babytravel Las Vegas väger 17 kg. Chassit väger 9,5 kg och sitt/liggdel väger 3,7 kg styck. Uppfälld är vagnen 76 cm bred och 95 cm lång. Vagnen blir 87x76x53 cm hopfälld. Chassit blir 71x76x36 cm hopfällt.

lasvegas_MG_4606.jpg

Vagnen kommer bara finnas i svart. Den kommer som sagt i februari och priset ligger på ca 4000 kronor komplett.

lasvegas_MG_4591.jpg

8 thoughts on “Babytravel Las Vegas

 1. Anonym

  Är sjukt intresserad av denna. Nyfiken på hur sittmåtten är och resten av vagnen.
  Hoppas den kommer ut snart så man kan känna och klämma 🙂
  /A

 2. Anonym

  Håller med föregående, är jätte nyfiken på sittmåtten och hur pass hög suffletten är 🙂 hoppas att det kommer ut snart vilket datum man kan kika på den 🙂 / Izabell

 3. Anonym

  Ser väldigt intressant ut! Fast jag blir lite misstänksam när den är så billig.. Baby travel dublin är inte direkt någon kvalitetsvagn om man jämför med Urban och Teutonia. Skulle aldrig köpa en baby travel dublin begagnat… Å andra sidan kanske den håller 2-3 år och det kan väl vara värt 4000 spänn och sen släng.. Ska absolut kolla på den.

 4. Caroline

  Var på babyproffsen idag och provkörde den 🙂 Mycket smidig och vår dotter som är 1 år och 3 månader satt faktiskt riktigt bra. Jag tyckte hon satt bättre i den än i Emmaljungas Double Monkey (som vi provade samtidigt). Emmaljungas var smalare men kändes klumpigare. hmm nu ska det funderas..

 5. Ida ström

  Var och provkörde denna vagnen igår och blev jätte kär i den!
  Tycker baby travels Dublin är en ganska tråkig vagn, men denna däremot var super fin! Väldigt smidig att köra!
  Har en mountain buggy nu, men tycker den är aningen klumpig och lite sliten då jag köpte den begangnad.
  Något jag saknade på denna liggdelen var handtag, tråkigt att behöva bära hela liggdelen om bebisen sover.. Väldigt smidigt med ett handtag att lyfta i, så har man den andra handen ledig till det äldre syskonet:)
  Priset gör mig lite fundersam, kan den vara så bra som den verkar för bara 3999kr?

 6. Carina

  Kan inte rekommendera denna vagn. Handtaget fälldes ihop när jag skulle ner för en 15 cm hög kant och jag tappade vagnen. Min 2-åring tippade bakåt och slog i huvudet. Min 1,5 månaders bebis gled ner i fotändan på liggdelen. Tur jag hade ”locket” på, annars hade hon ramlat ur. Hann köra vagnen ca 50 meter utan barn i och 2 meter med barn i, innan den gick sönder, den var helt ny.

  1. evelina

   Oj, det lät inte alls bra! Hoppas barnen mår bra!
   Kan det varit så att handtaget inte klickat fast ordentligt? Låter ju verkligen jättemärkligt att det annars ska fällas ihop? Nu har jag inte ens provkört vagnen eller sett den live, så jag har verkligen ingen aning om hur den är konstruerad, men de gånger handtagen på mina vagnar rört å haft sig är det jag som inte sett till att det varit fastklickade ordentligt…

 7. Carina

  Jodå, det klickade. Jag körde den från parkeringen utan barn och upp för den där kanten. Synd, jag gillade vagnen men litar inte på den nu. Får leta vidare..

Kommentarer är stängda.