Emmaljunga Limited Edition Happy Sunshine

Nu har Emmaljunga presenterat ännu en Limited Edition (något som de gör fyra gånger per år). Denna gången heter den Happy Sunshine och det är vitt leatherettetyg med gula och bronsfärgade? detaljer. Vagnen har vitt chassi och svarta hjulsidor, City Cross och Nitro har TPU-hjul, stänkskärmar och sportstyre. Färgen finns bara i 300 ex per modell.

Emmaljunga-Edge-Happy-SunshineEmmaljunga-City-Cross-Happy-SunshineEmmaljunga-Nitro-City-Korg-Happy-SunshineEmmaljunga-Happy-Sunshine-fotsack

Happy Sunshine finns till modellerna Edge, City Cross, Nitro, City Korg Supreme, Scooter 2.0 och Scooter S, den finns även till accessoarerna skötväska, fotsack, åkpåse, parasoll och bäddset. Scooter och Scooter S har lite annorlunda design med övervägande gult tyg, vitt chassi och svarta hjulsidor (väldigt lik PP Sun tycker jag).

Emmaljunga-Scooter-S-Happy-Sunshine

Vagnarna går att boka hos närmaste återförsäljare men levereras i slutet på mars. Mer info om Emmaljunga Limited Edition Happy Sunshine hittar du här.

7 thoughts on “Emmaljunga Limited Edition Happy Sunshine

 1. Sonja

  Hej! Det här har nu inget med innlägget att göra. Men tänkte fråga dej som bor i Göteborg. Vi är påväg till Göteborg nu till helgen och jag undrar om föret i centrum är sådant att man klarar sej med vår Quinny Zapp extra? Den tar såpass mycke mindre plats i bilen än brio happyn, så om det inte är jätte slaskigt eller mycke snö borde det fungera 🙂

 2. Hanna

  Jag skulle så gärna vilja veta mera om Brio happy med Swivelchassit. Finns ingen som har recenserat den. Undrar lite hur fjädringen är, kör en Brio Spin nu och den har ju jättebra gung. Tror kanske att happyn har samma sorts fjädring.
  Skulle även vara bra att veta hur framkomligheten är i snö osv.
  Jag är inte ute efter en cityvagn som är liten och nätt utan en rejäl kombivagn med svängbara framhjul.
  / Hanna

  1. Sandra

   Happy swivel har tyvärr riktigt usel fjädring, inte i närheten av spin 🙁 Helt annan konstruktion bla.

 3. Charlotte

  Hej! Jag står mellan valet av en emmaljunga happy sunshine (edge) och en brio happy med mjuklift, men kan inte riktigt bestämma mig! Jag kommer resa en del med vagnen så som på flygplan och har bokat airshell , passar emmaljungan med liggdelen i en sådan ?

  Jag går mycket promenader med min son också så vilken lämpar sig bäst om man säger som på grus till exempel.

  Det är ett mycket svårt val. Emmaljungan är begagnat men mycket bra skick , brion är helt ny. Båda för samma pris. Vad tycker du ? Vilken vagn borde man välja, och skulle du vilja skriva lite fördelar / nackdelar med dem två mot varandra?

  Mycket tacksam för svar! 😀
  /Charlotte

Kommentarer är stängda.