Recension av Stokke Trailz

DSC09313

Märke: Stokke
Modell: Trailz
Färg: Deep Blue

Efter att ha haft nästan 60 olika barnvagnar har jag fortfarande möjligheten att testa helt nya märken för mig. Detta är min första Stokke och det är alltid trevligt att bekanta sig med ett nytt märke. Utmärkande för Stokkes vagnar är att de är höga, vilket gör att du lättare kommunicerar med ditt barn.  Jag har testat Stokke Trailz som sittvagn i ett samarbete med Stokke. Jag har använt den i min vardag i några veckor, jag har testat Trailz på promenader, i skogen, i affärer, på bussen och att lasta i bilen. Här kommer min recension av Stokke Trailz.

Sittdel

DSC09314DSC09318DSC09319DSC09320DSC09323DSC09324DSC09315DSC09316DSC09328DSC093302014-11-25 15b2014-11-25 13b

Stokke Trailz har vändbar ergonomisk sittdel som går att ställa i tre olika lutningslägen när den är bakåtvänd, ett väldigt upprätt sittläge, ett viloläge och ett liggläge. Framåtvänd finns endast två lägen, sittläge och viloläge. Sittläget är som sagt väldigt upprätt, vilket min son tycker om, men det upprätta sittläget i kombination med att sittyan är ganska kort gör att man får känslan att barnet lätt kan glida ur sitsen, det gör hen såklart inte så länge man använder selen. Viloläget är ett normalt halvlutat läge och liggläget är nästan fullt, även om det aldrig kan bli plant eftersom sittdelen är ergonomisk. Det viloläge som erbjuds när sittdelen är framåtvänd är ganska upprätt och jag skulle inte tro att det är så bekvämt att sova i. Jag upplever det däremot inte som något problem eftersom jag gärna har mina barn vända mot mig så länge som möjligt. Och skulle barnet vilja sitta framåtvänt går det faktiskt att vända det bakåt just när det ska sova.

Lutningen justeras genom att trycka in en ljusgrå knapp under sitsen, allt som har en funktion på stokkes vagnar är ljusgrått/vitt, förutom bromsen som är orange. Den lilla knappen eller pinnen finns på båda sidor av sitsen och det räcker att trycka in på en av sidorna. Du behöver sedan använda andra handen för att ändra lutningen på sitsen. Jag tycker att det fungerar bra att ändra lutningen och det är bra att man har en hand ledig att luta sitsen med. Den finns också en markering på sidan av sittdelen som visar grönt om sittdelen är i rätt läge och sitter som den ska, och rött om den inte sitter rätt. För att vända sittdelen trycker man in de gråa knapparna ovanför cirkeln på sitsen, det är lätt att trycka in dem och vända sitsen.

Sittdelen sitter riktigt högt, detta är faktiskt den högsta vagn jag testat, den är hela 67 cm från marken upp till sittyan. Detta gör att vagnen till en början känns väldigt stor, men man vänjer sig ganska snabbt. Fördelen är att man kommer nära barnet vilket gör att det både är lättare att ha kontakt och prata med barnet, men också att det är lättare att fixa något med barnet, stoppa i nappen eller sätta på en vante tex utan att anstränga ryggen. Dessutom ser barnet betydligt mer runt omkring sig när det sitter högre upp. Jag upptäckte också att den höga sittdelen ger en bekväm höjd för mig att arbeta på när jag ska sätta i en ny åkpåse i vagnen 😉 Höga vagnar kan ha en tendens att kännas ostabila men så tycker jag inte alls är fallet med Trailz, man har kompenserat genom att göra den lite bredare och jag tycker den känns både stadig och rejäl.

Bågen är avtagbar genom att trycka in knapparna på båda sidorna om bågen och dra ut den. Det är väldigt lätt gjort men det går inte att lossa bågen på ena sidan och svänga undan den, man behöver alltså en plats att lägga ifrån sig bågen och man ska lossa den när barnet ska sättas i.

Själva sittdelen är som sagt ergonomisk, den är lite äggformad vilket jag tycker gör att den är ganska mysig. Den passar bra både för min yngsta på 10 månader som är 75,5 cm lång och väger nästan 10 kg och min äldre dotter som är 3,5 år och 101 cm lång. Hon har dock passerat maxvikten på 15 kg så hon har bara provsuttit vagnen. Sittytan är kort och det upplever jag som något lite negativt när man använder en tjock åkpåse och djupet i sitsen minskar ytterligare. Utan något extra i sitsen tycker jag dock att båda barnen sitter bra. Sittdelen är rymlig och min äldre dotter har inga problem att få plats varken på längden eller bredden.

Sele

DSC09331DSC09334

De som haft Emmaljunga känner igen sig i Stokke Trailz sele, den har nämligen samma spänne. Stokke Trailz har en fempunktssele som är ställbar i tre olika höjder för axelbanden. Spännet är lätt att knäppa och knäppa upp och axelbanden kan lätt knäppas av om man inte vill använda dem. Selen har mjuka axelmuddar. Det går inte att ställa längden på grenbandet och jag upplever ibland det som lite väl långt.

Sufflett

DSC09340DSC09314DSC09341DSC09321DSC09329DSC09337DSC09335DSC093432014-12-14 15b

Jag tycker Stokke Trailz har bra sufflett. Den går att fälla ut i två olika steg och har även en extra solkeps som kan vikas ut, vikas in eller tas bort helt med dragkedja. Med solkepsen framme tycker jag att suffletten ger riktigt bra skydd när vagnen är i sittläge och helt okej skydd även i liggläge. Suffletten är tunn men i ett kraftigt material som är vindtåligt, den blir ordentligt sträckt när man fäller ut den vilket ser snyggt ut och den har riktigt bra vattenavvisande egenskaper. Om man öppnar upp en dragkedja baktill på suffletten så finns ett vädringsfönster som säkert kommer bra till användning under sommarmånaderna. Det är också bra placerat för att användas som tittlucka.

Fotstöd

DSC09346DSC09348DSC09349DSC09350DSC09345

Stokke Trailz har ett fotstöd helt i plast som är ställbart i tre olika längder. Det justeras genom att trycka in ett handtag under fotstödet och förlängs alltså utåt för att anpassas efter längden på barnets ben, men går inte att fälla upp när barnet sitter, men följer dock med upp när sitsen lutas bakåt. För att min yngre son skulle sitta helt optimalt i vagnen hade jag önskat att fotstödet gick att fälla upp. Det kortaste läget på fotstödet är dock lagom till honom men han kan ha lite svårt att hitta fotstödet och var han ska placera fötterna, särskilt när åkpåse används. När fotstödet är i sitt längsta läge är det 22 cm som längst vilket gör att det fungerar bra även till riktigt långa barn. Fotstödet är som en båge som går ut från sittdelen och har ett hål i sig, det medför en del mindre problem tex när myggnätet används, jag får det bara att sitta bra när fotstödet är i det innersta läget. Om man använder en åkpåse med flera öppningar för grenbandet får man vara uppmärksam så att det inte hamnar någon öppning nedanför sitsen, då strömmar massor av kall luft in i hålet. Eftersom fotstödet är helt i plast är det lätt att torka av om barnet har smutsiga skor.

Liggdel & Babyskydd

Det finns både liggdel och adapter för babyskydd till Stokke Trailz. Liggdelen har jag inte själv testat, men det är en separat liggdel som är riktigt stor och rymlig, även den sitter högt upp precis som sittdelen. Stokke har två egna versioner av Besafes babyskydd iZi Go och iZi Sleep, de passar direkt på chassit utan adapter. Dessutom finns en separat adapter som passar alla Maxi-Cosis babyskydd.

Handtag

DSC09351DSC09352DSC09353DSC09354DSC09355DSC09356DSC09397DSC09398

Stokke Trailz har ett knäledhandtag med en skön skumbelägging. Det är ställbart i fem olika körvänliga höjder och det finns också ett sjätte läge där det är helt nerfällt. Höjden på handtaget i de fem körvänliga lägena är mellan 91-116 cm. Stokke Trailz handtag passar alla, i det högsta läget är det riktigt högt, men jag som är 167 cm och gillar att ha handtaget lågt tycker ändå det fungerar utmärkt med handtaget i det horisontella läget. Min man som är 184 cm har handtaget ett hack upp, men då finns det alltså två högre lägen ovanför det som han tycker är för höga. Handtaget har en skön rundning som jag tycker gör det jätteskönt att hålla i.

Varukorg

DSC09360DSC09361DSC09357DSC09358DSC09359DSC093622014-11-26 10.24.062014-12-10 15.45.182014-12-16 12.07.172014-11-25 15.20.00

Varukorgen på Stokke Trailz är helt otrolig, den har storleken av en mindre badbalja, dessutom har den ordentligt med plats upp till sittdelen så man kan packa massor på höjden. Jag har hittills aldrig upplevt Stokke Trailz varukorg som för liten och det vill inte säga lite då jag tenderar att packa en hel del och ofta behöva ha med mig stora grejer. En stor veckohandling är inga som helst problem, inte heller en lite mindre veckohandling med en ganska stor kartong och regnskyddet ovanpå. Två stora och ett lite mindre paket som skulle lämnas in var inte heller några problem. Till och med min 3,5-åring kan lägga sig bekvämt till rätta i varukorgen (då passeras dock maxvikten på 10 kg rejält). Det är så befriande att ha en varukorg som klarar min vardags alla packbehov. Tidigare har jag ofta behövt oroa mig för att allt ska få plats. Att båda handla och hämta ut ett paket har varit ett bekymmer för att jag inte vet hur jag ska få med mig allt och att tex. låna böcker på biblioteket innan jag handlar har jag aldrig ens vågat mig på, men med Stokke Trailz skulle jag inte tveka. Har man inte tillgång till bil utan ofta packar mycket i vagnen vill jag verkligen rekommendera Stokke Trailz, den klarar nästa allt och det är så skönt att veta.

Varukorgen på Stokke Trailz har ett mått på 60×47 cm, den är lagom djup, otroligt lätt att komma åt och det finns otroligt mycket utrymme på höjden. Baktill finns en kant som man kan välja att antingen ha invikt för att få bättre tillgång eller vika ut för att få mer plats att packa. Jag tycker dock att åtkomsten är jättebra även med kanten utfälld och ju större varukorg desto bättre så jag har den nästan alltid utfälld. Varukorgen är gjort i ett vattentätt material som gör att det inte skvätter in vatten eller lera i varukorgen. Längst ner finns tre små hål som är till för att vatten som samlas i varukorgen ska rinna ut. Maxvikten i varukorgen är 10 kg.

Broms

DSC09363DSC09366

Stokke Trailz har en vanlig kugghjulsbroms av revolvertyp med fotpedal. Det är riktigt lätt att bromsa genom att trycka ner bromsen och obromsa genom att fälla upp den igen.

Hjul

DSC09367DSC09368DSC09371DSC09373

Stokke Trailz har riktigt stora och rejäla lufthjul. Bakhjulen är 30 cm i diameter och framhjulen är 25 cm i diameter. Framhjulen är svängbara med går att låsa genom att trycka ner knappen ovanför framhjulet. Den kan vara lite trög men bara man inte är rädd för att ta i så går det bra. Alla fyra hjulen går också lätt att ta av.

Fjädring

DSC09374DSC09375

Stokke Trailz har mjuk fjädring med otroligt bra gung i chassit. Den har också fjädring i framhjulen som flexar skönt mot ojämnheter. På filmen här ovanför har jag bromsat vagnen, det är bara flexet i chassit som gör att hjulen rör på sig. Gunget är riktigt bra, det inte bara dämpar bra när man går i terräng utan det gör också vagnen riktigt skön att köra och gör att du lätt kan vagga ditt barn till sömn i vagnen. Det gäller att inte sonen får åka i vagnen vid fel tidpunkt för det är väldigt svårt att hålla honom vaken i vagnen, han somnar lätt av gunget. Av de vagnar med svängbara framhjul som jag testat är det här absolut en av de som har bäst gung.

Hopfällning

Stokke Trailz är inte den smidigaste vagnen att fälla ihop, men inte direkt den osmidigaste heller. Den plockas isär i två delar när man ska fälla ihop den, eller ja, det går att fälla ihop den med sittdelen framåtvänd, men det är inget man använder i praktiken, den får nämligen den här formen då:

DSC09376

Så, det första du gör när du ska fälla ihop vagnen är alltså att ta av sittdelen. Sedan drar du de två vita knapparna på chassit mot dig, för att fälla ner handtaget mot chassit.

DSC09383DSC09384

Vik sedan in handtaget.

DSC09385

Den främre vita knappen som syns på bilden här nedanför ska tryckas in och sedan drar du båda knapparna mot dig.

DSC09386DSC09387

Då kan du vika ihop chassit som kan stå själv när det är ihopfällt. Det finns dock inget lås för chassit som håller det ihopfällt.

DSC09377

Chassit blir 95x63x35 cm ihopfällt.

DSC09378

Sittdelen kan placeras ovanpå chassit såhär med bågen på och vagnen blir då 95x63x50 cm ihopfälld.

DSC09380

Tar man av hjulen blir chassit bara 86x54x23 cm.

DSC09381

Körkänsla & Hanterbarhet

Stokke Trailz är riktigt skön att köra. Den rullar lätt, svänger lätt och den har ett riktigt skönt gung vilket gör att den är mjuk att köra. Det blir en annan komfort att köra vagnar med bra fjädring tycker jag. Detta är en av de vagnar med svängbara framhjul som har bäst fjädring av alla jag testat. Den är som sagt lättkörd, går med lätthet att köra med en hand. Hävkraften är också bra, det är inga problem att häva den uppför trottoarkanter eller upp på en buss. Det är faktiskt väldigt sällan den behöver hävas för den rullar mjukt över både trösklar och nersänkta trottoarkanter utan att man behöver häva den.

2014-11-26 09.08.41

Stokke Trailz är några centimeter bredare än vad jag skulle önska, jag får den till 63 cm bred och det är inte på något sätt en extremt bred vagn men den tillhör de bredare och jag ser gärna att vagnar håller sig mellan 57-60 cm i bredd. Bredden gör att det är lite krångligare att ta sig fram i trånga butiker och att man ibland får gå omvägar för att ta sig dit man vill. Jag upplever dock inte detta som något stort problem utan vagnens lättkördhet i kombination med att det är en ganska kort vagn tycker jag ändå gör att den är trevlig att gå på stan med. Vagnen tar sig också fram på kullersten och över trottoarkanter utan problem.

2014-12-16 12.07.09

Riktigt stora lufthjul i kombination med bra fjädring och gung i chassit och fjädring i framhjulen som ger efter för ojämnheter gör att denna vagn är riktigt bra även i tuff terräng, jag har kört vagnen i min terrängbana som jag kör alla vagnar i och detta är absolut en av de bästa, kanske den allra bästa vagnen med svängbara framhjul som jag testat. De stora hjulen gör att den tar sig fram utan problem och fjädringen gör att det faktiskt går riktigt mjukt, visst guppar det en del när det kommer riktigt mycket rötter och stenar, men det gungar snarare än att hoppa, som det oftast gör på vagnar med lite sämre fjädring. Vagnar med fyra fasta lufthjul och dressinfjädring slår den dock inte, det finns inget som slår dämpningen i gammal hederlig dressinfjädring. Faktum är att denna vagn ger mig lite känslan av en vagn med fyra fasta hjul, den är stor, rejäl, den bara rullar på så där pansarvagns-liknande, men samtidigt har den fördelen och lättkördheten med de svängbara framhjulen. Den är inte alls så klumpig som en vagn med fyra fasta hjul.

2014-12-18 09.04.402014-12-18 09.05.40

Jag har tyvärr inte testat Stokke Trailz i snö, den har varit på reklamation nu under vintern och när jag använde den hade vi ingen snö. Men med de stora lufthjulen kan jag inte tänka mig annat än att den funkar bra i snö.

DSC09692

Jag har åkt buss med Stokke Trailz ett flertal gånger. Trots att vagnen är lite bredare än vad som skulle vara helt optimalt, så upplever jag den ändå som smidig att åka kollektivt med och det beror främst på att den blir väldigt kort när man fäller in handtaget. Den blir endast 82 cm lång med handtaget infällt och den blir faktiskt inte längre än så även om man fäller den i liggläge (lite beroende på hur långt ut du har fotstödet iofs). Det gör att den tar lite plats och inte sticker ut i bussgången. Vagnen är också lätt att häva och står stadigt med bra grepp på bussgolvet med sina fyra lufthjul.

2014-11-26 10.20.462014-12-16 11b

Stokke Trailz är inte supersmidig att fälla ihop och packa in i bilen, man måste ta av sittdelen och fälla vagnen i två delar vilket jag alltid tycker är lite extra jobbigt eftersom jag aldrig vet var jag ska lägga sittdelen under tiden som jag fäller ihop chassit. Man måste också tömma hela varukorgen för att kunna fälla ihop vagnen. När man tagit av sittdelen är chassit ganska lätt att fälla ihop men ett lås hade varit smidigt så att den inte fäller upp sig igen när man ska lyfta in den. Väl inne i bagaget tar vagnen medelstor plats för att vara denna typen av vagn, den är varken väldigt liten eller väldigt stor. I vår SAAB 9-5 kombi tar den såhär mycket plats.

2014-12-06 13.31.42

Jag har även kört Stokke Trailz med ståbräda, Buggyboard Maxi och tycker att det fungerar riktigt bra. Med fotstödet i innersta läget fungerar det bra för dottern att stå innanför handtaget även i liggläge, vill man ha fotstödet längre ut kan det bli trångt. Däremot i sittläge är det mer plats. Barnen hamnar riktigt nära varandra i och med att sittdelen är placerad långt bak, mina barn älskar det, även om de kan bli lite väl närgångna 😉

2014-12-07 14.50.022014-12-10 15.45.18

Mått & Vikt

Hopfälld:

Med sittdel ovanpå: 95x63x50 cm
Chassit med hjul: 95x63x35 cm
Chassit utan hjul: 86x54x23 cm

Uppfälld:

Längd med handtaget infällt: 82 cm
Längd med handtaget utfällt: 103 cm
Höjd: 127 cm
Bredd: 63 cm
Hjulbas (Svängradie): 53 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 56 cm
Ryggstöd: 47 cm
Sitsens djup: 21 cm
Sitsens bredd: 25 cm
Fotstöd: 13/18/22 cm
Ligglängd: 95 cm
Höjd till sittytan: 67 cm

Vikt:

Chassi: 10,3 kg
Sittdel: 4 kg
Vagn med sittdel: 14,3 kg

Maxvikt: 15 kg
Maxvikt varukorg: 10 kg

 

Tillbehör

Till Stokke Trailz ingår både regnskydd och myggnät. Regnskyddet är i klarplast med resår runt om. Det är lätt att sätta dit och sitter bra. Det finns en ficka framtill med ett lock som går att rulla upp för extra vädring eller om barnet vill se ut lite bättre. Som alla regnskydd i klarplast håller det tätt riktigt bra. Ett stort plus är att man på etiketten blir informerad om att regnskyddet är helt fritt från ftalater.

DSC09389DSC09391

Myggnätet passar både sittdel och liggdel. Det var inte helt lätt att lista ut hur det skulle sitta men jag tror att jag lyckades till slut. Eftersom det är hål i fotstödet vill man gärna att myggnätet täcker även baksidan av fotstödet, jag fick det bara att göra det om jag hade fotstödet i kortaste läget.

DSC09395

Det ingår även ett extra inlägg i samma färg som sittdelen som kan placeras i sittdelen för att göra “gropen” mindre för att anpassa sittdelen till ett mindre barn.

DSC01108DSC01109DSC01110

Stokke Trailz har också fäste för två mugghållare på sidan av handtaget och fäste för parasoll på sittdelen.

DSC09400DSC09401

Som tillbehör att köpa till Stokke Trailz finns liggdel, adapter för babyskydd, Stokkes resväska Prampack, mugghållare, parasoll, skötväska, åkpåse, filt, vinterkit och style kit.

 

Sammanfattning & Betyg

Stokke Trailz är en riktigt bra allroundvagn som klarar slalom i affärer lika bra som skogsstigen. Den är ganska liten och smidig samtidigt som den är rejäl och robust. Det känns som en mycket välbyggd vagn av hög kvalité. Sittdelen är rymlig även om sittytan kan upplevas väl kort. Varukorgen är enorm vilket gör att du kan packa massor och ha med dig i princip vad du vill. Dessutom har vagnen ett skönt gung vilket ger en mjuk och bekväm åkning.

Största nackdelarna med Stokke Trailz tycker jag är att den är lite bökig att fälla ihop, den är också lite bredare mellan bakhjulen än vad jag hade önskat. Hade jag fått önska hade jag föredragit ett uppfällbart fotstöd och swing away-båge, men det är detaljer.

Jag rekommenderar Stokke Trailz varmt till föräldrar utan bil som behöver gott om packutrymme i vagnen och som åker mycket kollektivt. Jag rekommenderar den till de som vill ha en rymlig och rejäl barnvagn som passar hela vagnperioden och en vagn som fungerar bra på alla underlag och i nästan alla situationer, både på stan och på skogsstigar. Den passar särskilt dig som är lång, men fungerar också bra till kortare personer (själv är jag 167 cm). Den passar också dig som bor på landet eller ofta går i terräng men vill ändå vill ha en vagn med svängbara framhjul som är smidig på stan.

Stokke Trailz passar inte dig som åker mycket bil och vill ha en vagn som är lätt och smidig att fälla ihop och packa in i bilen.

Stokke Trailz finns i sju olika färger på sittdelen och det finns även olika style-kit att köpa till. Som sittvagn kostar den ca 10 000 kronor. Jag har valt att ge Stokke Trailz fem av fem i betyg.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

61 reaktion på “Recension av Stokke Trailz

  1. Sandra

    Oj, 5!

    Jag kan verkligen inte med fotstödet, känns väldigt omysigt och billigt. Du skriver att den håller hög kvalité, men känner inte du att all plast drar ner det betyget? Jämfört med Emmaljunga superviking (tex) är det väldigt mycket plast lite överallt på vagnen.

    Blir också väldigt förvånad av att den ska ha ett gung? Crusi är ju helt stum och har likadant chassi, eller det ser ut så iaf. Jag får hoppas köpbarnvagn tar in den så jag får provköra 🙂

    Sandra N

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Skulle nog säga att det är mycket plast lite överallt på vagnen även på Super Viking, i princip alla fästen och leder på vagnarna är ofta plast idag. Skillnaden är väl då kanske att Stokke har sittdelsramen och fotstödet i plast, men det påverkar ju inte känslan i vagnen tycker jag. Det som är irriterande är när det känns plastigt när man kör vagnen, men det tycker jag absolut inte att denna gör. Det beror säkert mycket på vilken typ av plast man använder också.

      Jag har aldrig kört Crusi så kan inte jämföra med den men kan bedyra att denna vagnen inte bara har gung utan enormt bra gung. Jag tror att det nog faktiskt kan vara den vagn med svängbara framhjul som har bäst gung av alla jag testat. Helt jämförbar med BeYou i alla fall.

      Svara
      1. Sandra N

        Har nu testat vagnen IRL och är grymt imponerad! Stokke har aldrig fallit mig i smaken (stumma som gatan, plastiga…) men den här var ju riktigt skön att köra. Och höjden är Guld. Hade ett nitro-chassi som komplement till mitt SV-chassi men sålde det snabbt för att det blev så lågt… Trots Ozone-sits.

        Synd bara att Trailz inte finns på begmarknaden för sådär 3-4000 ;-P

        Svara
  2. mikaela

    Åh har längtat efter en recension på trailz, tack så mycket, nu vet jag definitivt att det blir denna vagn 😀

    Svara
  3. Lisa

    Hej! Har kollat in dina utmärktacrecensioner, men tänkte ändå fråga om råd. Vi letar efter en bil/resevagn men som ändå har bra hjul och känns stadig. Vändbar sitt-liggdel är ett krav. Barnet kommer i mars. Vi har en gammal trotjänare som vi ska ha som vardagsvagn så denna ska användas typ inn till stan.0, i butiker och på resa. Gärna billig :). Jag har fastnat lite för Beemoo Flexi Travel 2.0 Duovagn True Black inkl Liggkorg. Tror du den skulle vara rätt? Andra förslag?

    Mvh lisa

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag tänkte faktiskt på just den när jag läste din beskrivning, så ja, det tror jag 🙂 Antar att du läst min recension av den? Den är inte superlätt att fälla ihop, går inte att göra med en hand tex. men den är ändå smidig tycker jag. Och priset är galet bra, riktigt mycket vagn för pengarna.

      Svara
      1. Lisa

        Tack för svar. Det blev en brio smile till bra pris, tycker jag iaf. Fördelar att den passar vårt bsbyskydd och mjuklift. Lite rejälare så vi kan använda den till vardags också. Får se om den känns bra när vi använt den ett tag. Det är svårt med Beemoo eftersom man inte kan känna på den någonstans.

        /lisa

        Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag har frågat Stokke om detta och de försäkrar att alla nya handtag som monteras på vagnarna efter reklamationen är helt giftfria.

      Svara
  4. Laura

    Åh vad bra att jag tog mig tid att läsa din blogg! Vi har kollat på denna vagn ett tag nu men kunde inte riktigt bestämma oss men efter att ha läst denna recension blir det definitivt en Stokke Trailz till vår bebis som kommer i augusti 🙂

    Svara
  5. Caisa

    Hej! Jag och min sambo ska beställa vagn och vi har fastnat för en stokke trailz, vi vill ha en vagn som passar våra promenader på landet men som också är smidig att gå på stan med. Det vi är lite oroliga för är om vi kommer tycka att den är för hög. Jag är 167 cm och min sambo 175 så vi är inte jättelånga. Tack på förhand!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag är också 167 cm och tycker inte den är för hög, jag ser bra bakom. Den kan upplevas stor och hög de första gångerna man kör den men man vänjer sig snabbt.

      Svara
  6. Pingback: Bakgrunden till vårt barnvagnsköp del II | LENAISABELL

  7. Siri

    Hej, tack för all nyttig info om Trailzen!
    🙂 en fråga- du nämner att sittdelen är skålformad, vilken/vilka åkpåsar tror/känner du skulle passa till detta utan att påsen hänger ner för mkt..?
    Tack för fin blogg!

    Svara
  8. Ulrica

    Hej,
    Nu har vi bestämt oss för att det blir en Stokke Trailz samt ett BeSafe IzI Go babyskydd 🙂 – tack för inspirationen på din blogg! En fråga dock som jag inte lyckats googla fram svaret på – vet du om det är bara den varianten som heter ”STOKKE IzI Go X1 by BeSafe” som är kompatibel med vagnchassit eller funkar även det ”vanligt” BeSafe-babyskyddet lika bra?

    Med vänlig hälsning,
    Ulrica

    Svara
  9. Elina

    Hej! Det där inlägget till sittdelen, kan det köpas separat o skulle det kunna funka till ergonomisk sittdel av Emmaljunga DV?

    Svara
  10. Louise W

    Tack för en otroligt informativ blogg!! Vi väntar vårt första barn till vintern och har börjat se på vagn. Vi bor lite utanför stan och det blir därför blandad körning på både asfalt, grus och i terräng. Och eftersom vi bor i Norge har vi dessutom rejält med snö om vintern! Vi har tidigare tittat på Joolz Geo och fastnat för den vagnen (min man är nästan 2m lång så vi behöver en hög vagn), men efter att ha läst din recension av Stokke Trailz undrar vi om inte det också hade varit ett bra alternativ. Har du möjlighet att ge råd? Vilken vagn tyckte du var bäst av Joolz Geo och Stokke Trailz? För och nackdelar? På förhand stort tack!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Trailz utan tvekan, skulle säga att Trailz är betydligt bättre än Geo, både till långa föräldrar och i snö.

      Svara
  11. Emelie

    Nu har vi köpt en Stokke Trailz, mycket tack vare din fantastiskt utförliga recension! Nu till min fråga; har du något tips på en åkpåse som skulle passa bra till sittdelen? Den är ju väldigt ”skålad” och av någon konstig anledning verkar Stokke själva inte ha en åkpåse i sitt sortiment som passar sittdelen, bara liggdelen. Hade varit toppen om du kunde tipsa om några märken och modeller som du tror skulle passa!

    Svara
  12. Skrållan

    Hej!
    Tack för en ypperlig recension! Jag är SÅ sugen på en Stokke trailz, bara älskar denna vagn! Vi bor på landet och behöver denna typ av vagn m luftfyllda däck, bra gung och som samtidigt är lättkörd i stan. Blir dock lite orolig för höjden då jag bara är 158 cm lång – det kanske inte funkar så bra? Dessutom behöver jag ofta packa in vagnen i bilen, är det alltså bökigt? Jag trodde jag hittat den perfekta vagnen men blev lite besviken över dessa saker. :p Finns det någon annan vagn som du tror skulle passa oss ännu bättre? Gillar utseendet på Stokkes typ av vagnar, och vill inte ha någon FÖR klumpig vagn. Tack på förhand för hjälpen!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det beror på vad man jämför med, det är inte den bökigaste av vagnar att fälla ihop men inte den enklaste heller. Höjden tror jag kanske att man vänjer sig vid, jag tyckte aldrig det var några problem och jag är 167 cm. Britax Go Next skulle kanske vara ett alternativ. Eller Emmaljunga Super Viking, men den blir väldigt stor ihopfälld.

      Svara
      1. Skrållan

        Tack snälla Elin för ditt svar! Har du möjligtvis testat och recenserat Britax go next? Det var också en väldigt fin vagn, synd bara att den inte finns i lite gladare färger. 🙂 Tror du framhjulen är tillräckligt stora för terräng?

        Råkar du veta om babyskydden Brio Primo med bas eller Akta Graco Logico S passar ihop med Stokke trailz eller Britax go next? Eller är det bara deras egna stolar som passar? Lite av en djungel det här! 🙂 tack igen.

        Svara
          1. Skrållan

            Tack Elin för ditt svar! Vilken vagn av Stokke trailz, Trille Viper 4S och Kronan duo S skulle du rekommendera? Är lite inne på någon av dessa vagnar.

  13. Hanne

    Trailz ser ut til å være et bra valg for oss, men jeg lurer på en ting som ingen ser ut til å nevne: blir ikke sittedelen mindre lun når fotbrettet ”bare” er en bøyle? Er redd det kan bli trekkfullt for lillemann om vinteren. Her vi bor er det periodevis sterk kulde og mye vind vinterstid.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det jag tyckte var lurigt var om åkpåsen hade två öppningar för grenbandet, då fick man se till så att den nedre öppningen för grenbandet inte hamnade nedanför sitsen där det är helt öppet. Annars tyckte jag aldrig att min lille var kall i vagnen. Bara man har en riktigt bra åkpåsen så blir det varmt.

      Svara
  14. Skrållan

    Hej Elin,

    Har du några tips på fysiska butiker där man kan titta på Stokke trailz? Bor i Småland men skulle kunna åka till exvis Gbg om det behövs. Jag har letat massor men lyckas inte hitta den någonstans! Tack på förhand!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag vet att Babyproffsen på backaplan (göteborg) har den och är också ganska säker på att Storken i göteborg har den inne. Babyproffsen borås ska tydligen också ha den. Har du använt deras butikshittare? Den är riktigt bra och du kan välja produkt också https://www.stokke.com/SWE/sv-se/home

      Svara
      1. Skrållan

        Tack så mycket! Vi var på babyproffsen i Borås i helgen och tittade på den! Både jag o mannen blev förtjusta! 🙂 Kändes lite stor o bred dock, men kanske ngt man vänjer sig vid! 🙂

        Svara
  15. Moa

    Hej!
    Väntar mitt första barn och måste bara fråga dig vilken du föredrar av Stokke trailz och Emmaljunga mondial duo combi. Älskar båda vagnarna så mycket och behöver din hjälp. Hur länge kan barnet åka i respektive vagn?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Trailz. Nu skriver du inte vilket chassi du menar på mondial men även med Duo S-chassit som jag tycker är det bästa tycker jag ändå att Trailz slår mondial. Sittdelen är iofs lite mysigare på Mondial men Trailz är smidigare, har mycket bättre dämpning och bättre gung och mycket bättre varukorg. Tror att Trailz sittdel är rymligare än mondials.

      Svara
      1. Emily

        Hej, är väldigt sugen på stokke trailz då vi bor i skogen och behöver en vagn med bra hjul och bra fjädring. Har även kikat på bugaboo buffalo, är det en vagn du har provat? Britax go next är otroligt svängbar vilket jag verkligen fastnade för, men tycker det verkar meckigt med byte av framhjul varje gång för skogspromenad. Upplevde du detta?

        Svara
        1. Elin Inläggsförfattare

          Jag gillade verkligen Trailz så jag kan verkligen rekommendera den. Buffalo har jag tyvärr inte testat, men jag vill förvarna om att den inte har någon fjädring alls. Jag bytte inte hjul på Go så många gånger, Go Next tar sig fram ganska bra ändå i terräng så är det inte en jätteliten skogsstig tror jag det kan funka även utan att byta hjul. Dock är det inte direkt svårt eller tidskrävande att byta hjul, det är ganska fort gjort.

          Svara
        2. Skrållan

          Blir Stokke Trailz eller Emmaljunga Super Viking störst ihopfälld? Vilken är lättast att fälla anser du? Tyngst?

          Svara
  16. Åsa

    Hej och tusen tack för en fantastisk blogg!

    Vi väntar vårt första barn i april och har tittat på en Britax Go Next eller en Stokke Trailz.
    Vi funderar mest på vilken av dem som är smidigast att ha i och ur bilen. Vi har testat båda i affär men kan inte riktigt bestämma oss. Jag undrar också över om sittdelen på Stokken verkligen blir tillräckligt stor, den ser ju så grund ut!

    Hoppas att du har några goda råd!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Britax Go Next är definitivt lättast att packa in och ut ur bilen, i alla fall när sittdelen används och det är ju den som används längst tid. Jag tyckte att min fyraåring satt riktigt bra i trailz sittdel. Det är oftast inte rumpan som blir lång på större barn utan snarare benen och överkroppen.

      Svara
  17. Ellen

    Hej Elin!
    Tack för din hjälp du ger genom din blogg!
    Vi har tittat på Emmaljunga Super Viking, fastnat för känslan, men också läst om din positiva upplevelse av Trailz. Vi kommer resa väldigt mycket med kollektivtrafik i Sthlm (har ingen egen bil) och med flyg (en gång i månaden ca). Vilken vagn skulle du rekommendera av dessa två? Eller kanske någon annan vagn?

    Hjärtligt tack för ditt svar!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ingen av dem är jättesmidiga i kollektivtrafiken, man jag föredrar i alla fall lite bredare men kort (som trailz) än lång och smalare (som SV), det är mycket lättare för andra människor att ta sig förbi om vagnen inte sticker ut så mycket. Trailz är smidigare på flyg, den blir kompaktare och hjulaxeln sitter på hjulet istället för på chassit som på Emmaljungan, på Emmaljungan sticker hjulaxeln ut när du tagit av hjulen vilekt gör att det blir mycket större risk att de skadas. Kolla gärna på min jämförelse mellan Trailz och Super Viking här http://www.barnvagnsblogg.com/stokke-trailz-vs-emmaljunga-super-viking-vs-babytravel-quattro/

      Svara
  18. Sanna

    Är inne på att köpa en trailz nu, men efter videon på fjädringen, är jag smått tveksam. Väsnas vagnen mycket? Knarrar/knakar? 😮 Eller var det kanske bromsen som tog emot?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Delvis är det hjulen som dunkar i golvet, jag upplevde det aldrig som att den knarrade eller lät när jag körde den ute.

      Svara
  19. Stephanie

    Hej!

    Ska bli mamma för första gången och undrar om denna fungerar som barnvagn direkt från födsel? Jag känner att det här med barnvagnar är en djungel, ska man köpa duovagn eller en kombivagn (eller vad det heter)? Har du något bra tips på en bra barnvagn som går att använda direkt ifrån födsel och som kan funka även när barnet blir äldre?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, du kan använda den här direkt från födseln, det finns liggdel att köpa till. Det följer också med ett inlägg som du kan använda i sittdelen om du vill ha den från början, men en liggdel är klart mysigare.

      Svara
  20. Gaga

    Hej
    Blir Mamma i maj och vi Kan inte bestämma oss mellan Stokke trailz el joolz day
    Snälla hjälp
    Jag e 178 o mannen 195, båda långa.
    Gillar trailz men känns för bred eller? Tänker när man går i köpcentrum, hissar mm. Tar den mer plats? Joolzen känns mer nättare o smidigare?
    Vilken tror du att vi kommer använda längst, då vi tror att barnet blir ganska långt
    Hjälp
    Tack på förhand

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag gillar Trailz mer. Den är bara en centimeter bredare så jag tror inte att skillnaden blir så stor. Och längdmässigt så är de faktiskt också nästan exakt lika stora så jag tycker inte att Trailz är klumpig. Båda två har rymliga sittdelar och går att använda länge.

      Svara
  21. Håkan L

    Hej och tack för en fin recension! Tänkte bara höra vad du tycker om en britax smile ställt mot stokke trailz?

    Mvh Håkan

    Svara
  22. Pingback: Stokke Trailz Nordic green – Glitzybloggen

  23. Maja Mollberg

    Hej.

    Till vintern kommer vårt fjärde barn. Jag har fastnat för brio go big. Den känns rejäl och skön att köra. Vi bor på landet/vid havet. Mest promenader på asfalterade vägar hät. Men vagnen kommer att åka in och ur bilen. Viktigaste egenskaperna är körkänslan och att dennär ombordnad så att det inte blåser rätt in på barnet (förra barnet använde jag regnskydd av plast de blåsigaste dagarna så att barnet kunde somna gott här ute vid hanet med all vind).

    Min fråga til dig; brio go big, stolle trailz, brio smile 2. Eller annan favorit?

    Tack!

    Hälsningar Maja

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *