Terrängbanan

Jag tänkte visa upp min terrängbana som jag alltid går med vagnarna när jag ska recensera dem för att ni ska få en bättre bild av vilken terräng det är jag testar dem i. Jag kör alltid samma stig, föret kan dock skilja lite beroende på årstid så det blir inte helt rättvist att jämföra rakt av alltid.

Jag kör på en ganska liten upptrampad skogsstig som har ganska mycket och stora rötter och stenar.

DSC06137

DSC06138DSC06141DSC06139

Mot slutet kommer ett parti som är helt fullt av små rötter, här brukar de flesta vagnarna ha svårt att ta sig fram, ofta får man en rot framför bakhjulen och en framför framhjulen och så kör de fast ordentligt.

DSC06144DSC06146

Det hela avslutas med en stig med lite större stenar som sitter fast. Där ser man hur vagnen går att hantera när det är lite större ojämnheter och ojämnt underlag.

DSC06147

2 thoughts on “Terrängbanan

 1. Katarina

  Hej,
  Tack för en mycket fin blogg. Jag undrar om du skulle kunna tipsa mig om bra vagnar. Jag och min man letar efter en barnvagn som gör sig bra i terräng. Gärna en duovagn. Det gör inget om den väger en del. Ett plus är om den har gått om förvaringsutrymme under ligg/sittdel. Jag hade varit mycket tacksam för tips. Vi har inget emot att betala mer om vagnen är bra och stabil- vi har tänkt att den ska hålla till 3 barn =).
  Med bästa hälsningar,
  Katarina

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Det allra bästa i terräng är fyra fasta lufthjul med dressinfjädring. Jag skulle titta på Emmaljunga Edge eller Mondial, kanske till och med Mondial Deluxe, eller Brio Happy. Vill ni ha svängbara framhjul så skulle jag kika på Stokke Trailz.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.