Recension av Kronan City

Kronan City

Märke: Kronan
Modell: City
Årsmodell: 2013
Färg: Grön (av 2012 års modell)

Nu har jag haft en Kronan City i nästan en och en halv månad och hunnit testa den i alla möjliga miljöer. Den har fått åka på utflykter, åkt buss, åkt spårvagn, gått på stan, gått skogspromenad och använts i vår vardag. Nu har jag använt den såpass mycket att jag känner mig redo för en recension.

Sittdel

Kronan City sittläge

DSC08014DSC08015Kronan City ligglägeDSC08023DSC08032DSC08067DSC08068DSC08109b2-åring i Kronan CityDSC08117bKronan City liggläge

Kronan City har likadan sittdel som Kronan Duo S och Kronan Duo. Sittdelen är vändbar och har fullt liggläge. Den har steglöst ställbar rygg som justeras med rem. Den har även båge som går att knäppa loss och svänga undan när man ska ta i och ur barnet. För att vända sittdelen knäpper man upp ett spänne på vardera sida av sittdelen och lyfter sedan upp och vänder sittdelen, sedan stänger man knäppena igen. För att fälla ner ryggen trycker du in en klämma i ryggen och drar neråt. Sittdelen blir ganska bakåtlutad om man fäller upp ryggen på vanligt sätt. Jag har kommit på ett bra sätt att fälla upp det för att ryggen ska blir lite mer upprätt. Jag demonstrerar hur man gör på filmen här nedanför. Det går att göra även med barn i (i alla fall om man har ett barn som sitter självständigt) men det är förstås enklast när sittdelen är tom.

1. Dra fram ryggplattan genom ramen och hela vägen fram tills allt tyg hamnar bakom den.
2. Dra i remmen och ta i ordentligt innan du släpper klämman i ryggen.

Med detta sätt att fälla upp ryggstödet blir ryggstödet nästan helt upprätt, nackdelen är att det kan gå lite trögt när man ska fälla ner ryggstödet igen.

Sittdelen är rymlig, min 2-åring som är ca 85 cm lång och väger ca 12 kg får plats i sittdelen, hon kan sitta med helt utsträckta ben även om fotstödet är uppfällt och hon kan ligga ner raklång utan problem. Ligglängden är ungefär 91 cm.

Sele

DSC08024IMG_0244Kronan City seleIMG_0177

Kronans sittdel har en sele som är helt unik. Den sitter fast med D-ringar vid barnets höfter och i ett grenband, men det finns ingen fästpunkt i ryggstödet vilket gör att barnet kan luta sig fram även när det sitter fast i selen. Att den ändå sitter fast med grenrem och har ett lågt midjeband gör den bättre än en vanlig extern sele som bara sitter fast med två remmar. Min dotter lyckas vända på sig när hon har sådan men i denna är det omöjligt.  Jag tycker den här typen av sele är superbra och hade önskat att alla vagnar hade sådan.

Tyvärr har den lilla tvärgående remmen på ryggen på denna selen en tendens att glida ner vilket gör att selen trillar ner från axlarna. Det hade varit bättre med något spänne som satt bättre på remmen. Det är ganska lätt att knäppa loss selen från krokarna vilket är bra när man tex ska sätta i en åkpåse i vagnen. Men när man tagit av selen blir den ett enda stort virrvarr av remmar och det brukar ta en stund innan man rett ut hur den ska sitta. Selen har samma spänne som Kronan Sulky, som är väldigt lätt att knäppa och knäppa upp genom att trycka på knappen i mitten. Men det är möjligt att lite äldre utbrytarkungar lätt kan få upp spännet.

Sufflett

DSC08026DSC08027DSC08028Kronan City sufflettDSC08017DSC080302013-04-29 16.19.51

Suffletten på Kronan City är enligt mig lite lustigt utformad. Den är väldigt hög men går inte att dra fram speciellt mycket. Min dotter sitter oftast inte lutad mot ryggstödet utan sitter ungefär i höjd med sufflettkanten. Suffletten blir då inte speciellt skyddande (den är helt utfälld på bilden här ovanför). Fäller man ut solkepsen blir det helt okej sol- och vindskydd. Men sätter man tex. ett regnskydd över solkepsen så fälls den in igen för det finns inte mycket stadga i den.  Jag hade önskat att suffletten var mer rundad och gick att dra ner mer framför barnet. Eftersom ryggen fälls mycket bakåt när man fäller den i liggläge skyddar suffletten bra när barnet ligger ner och sover. Suffletten går att fälla in helt och hållet om man anstränger sig och petar undan lite av sufflettyget, då ser man barnet när det sitter framåtvänd. Suffletten har också en vädringslucka med nät i som man ser barnet igenom, men då blåser det också genom vagnen. Det finns alltså ingen riktig tittlucka.

Fotstöd

DSC08033DSC08034DSC08035DSC08036

Fotstödet på Kronan City är justerbart genom att trycka in knapparna i fotstödsleden för att fälla ner det. För att fälla upp det behöver man bara trycka upp det. Det finns tre lägen på fotstödet som är användbara, men fotstödet går även att fälla upp så att det nästan kommer in i sittdelen (om man tar bort bågen). Detta är användbart tex. när man fäller ihop vagnen. Fotstödet har en liten grop som barnet kan ha sina fötter i. Eftersom hela fotstödet är i tyg kan det lätt fastna smuts och vatten i den gropen när barnet har sina skor där.

Liggdel

Liggdelen är som en lite mindre kopia av Kronan Duo S liggdel. Den har ett innermått på 74×34 cm vilket är ganska normal liggdels-storlek. En av de bästa funktionerna med Kronans liggdel är den stora solskärmen (som såklart funkar lika bra som skydd mot vind eller kyla på vintern). Det uppfällbara ryggstödet tycker jag också verkar riktigt smart. Ofta vill bebisarna komma upp lite ibland redan vid 3-5 månaders ålder och då behöver man inte byta till sittdelen om det finns ett litet ryggstöd. Liggdelen har dessutom vädringslucka, förvaringsfickor i fotänden och rejäla bärhandtag som göms undan.

DSC00287_thumbDSC00288_thumbDSC00289_thumbDSC00291_thumbDSC00292_thumbDSC00294_thumbDSC00295_thumbDSC00296_thumbDSC00378_thumb

Det ingår förutom ett lock till liggdelen även en sele som kan fästas i D-ringar som finns gömda under madrassen. Sele ska användas när barnet sitter upp med hjälp av det uppfällbara ryggstödet.

DSC00377_thumb

Kronan City går att fälla ihop med liggdelen på. Måttet blir då 80x56x63 cm. Den är alltså väldigt enkel att fälla ihop med liggdelen på och blir förhållandevis kompakt. Här ser du den ihopfälld bredvid Kronan Duo S:

DSC00309_thumb

I vår Saab 9-5 kombi ser det ut såhär:

2013-06-09 09.55.21_thumb

 Liggdel till Kronan City kostar 2000 kronor.

Mjukliften känns väldigt mjuk och mysig, ungefär som en åkpåse men ändå med stadga i. Den levereras helt platt så man får själv stoppa i sidostöden som ska vara i fickor. Liften har stadiga bärhandtag som enkelt göms undan innanför en dragkedja när de inte används. Locket är helt avtagbart och längst upp på locket finns en nervikbar kant som hålls nere med en magnet. Mjukliften passar perfekt i sittdelen och att den dockas fast i samma fästen som bågen är riktigt smart. Enkelt att sätta dit, enkelt att ta loss och sitter riktigt stadigt.

DSC00328_thumbDSC00330_thumbDSC00332_thumb[1]DSC00334_thumb[1]DSC00337_thumbDSC00338_thumbDSC00336_thumbDSC00331_thumb

Men självklart finns det nackdelar. En av dem är att det, precis som i de flesta andra mjukliftar blir väldigt smal när liftens sidor trycks ihop av sittdelen. Även om botten på liften är 27 cm bred, blir den i praktiken bara 22 cm bred på smalaste stället när man placerar den i sittdelen. Längden på liften är 73 cm.

DSC00340_thumb

Kronan City har också en sittdel vars rygg sticker ut väldigt mycket när man fällt den i liggläge, vilket gör att vagnen blir väldigt lång när den är i liggläge, nämligen 130 cm lång. Använder du vagnen med mjukliften måste du alltså ha den i liggläge hela tiden.

DSC00327_thumb

En annan nackdel är att sittdelen måste tas av varje gång vagnen ska fällas ihop. Det går att låta liften vara kvar i sittdelen när man tar av den. Måtten blir då 95x56x70 cm.

DSC00341_thumb

Men i mitt tycke blir det smidigare om du både tar ur mjukliften ur sittdelen och ta av sittdelen när du fäller ihop vagnen. Men då får du å andra sidan tre delar att hantera. Måttet blir då 75x56x63 cm.

DSC00342_thumb

I vår Saab 9-5 kombi ser det ut såhär:

2013-06-09 09.57.38_thumb2013-06-09 09.57.54_thumb

Kronan City mjuklift kostar 1500 kronor.

Förutom detta finns även adapter för babyskydd. Adaptern kostar 500 kronor och passar Maxi-Cosi och BeSafe.

Handtag

DSC08037DSC08038DSC08039DSC08040DSC08041DSC08042DSC08043

Kronan Citys handtag är ett knäledshandtag som är ergonomiskt utformat. Det har skumbeläggning och lederna är metallförstärkta. Handtaget går att justera mellan 94-105 cm. Jag tycker att handtaget är skönt och det går att justera till lagom höjd för mig (som är 167 cm). Däremot passar kanske inte handtaget så bra om man är jättelång, men för min man på 184 cm fungerar det bra.

Varukorg

DSC08049DSC08050DSC08051Kronan City varukorg2013-04-15 16.52.362013-04-29 17.36.37

Kronan City har varukorg i tyg. Den knäpps fast med många tryckknappar runt en metallram och känns därför väldigt stadig. Jag har packat den full med mat flera gånger. Måttet på varukorgen är 41×38 cm och kanterna är ganska låga, men det funkar att lasta på höjden ändå. Det går att trycka ner den bakre ramen på varukorgen för att lättare få i och ur grejer. Jag tycker som sagt att varukorgen känns stadig och tålig och den rymmer mycket mer än vad man kan tro när man ser den.

Broms

DSC08053DSC08052DSC08054

Kronan City har kugghjulsbroms av revolvertyp. Det finns en liten pedal på bakaxeln som man använder för att bromsa och obromsa vagnen. Det fungerar väldigt bra. Jag skulle säga att kronans broms faktiskt är en av de bästa jag testat. Väldigt lätt att använda.

Hjul

Kronan City bakhjulKronan City framhjulDSC08057DSC08060DSC08059

Kronan City har stålekrade kullagrade lufthjul. Storleken är 25 cm (10 tum) både fram och bak. Framhjulen är svängbara och låsbara. De låses genom att trycka ner den svarta plastbrickan som syns ovanför framhjulet. Framhjulet tas av genom att trycka på den svarta knappen ovanför hjulet. Hjulaxeln är riktigt kraftig, det kan nog vara den kraftigaste jag sett (förutom Duo S då som självklart har likadan). Men den behöver därför lite universalfett på sig för att hjulen ska snurra bra. Jag tyckte att vagnen blev mer lättsvängd efter att jag smörjt in framhjulsaxeln med universalfett. Däcken har samma mönster som sulkyn.

Fjädring

DSC08062

Kronan City har samma typ av fjädring som Duo S och Sulkyn. Chassit är fäst i bakaxeln så att det kan flexa lite, detta gör att stötar dämpas ganska effektivt men ger inte direkt något gung till chassit. Framhjulen har ingen fjädring. Men stora lufthjul tar förstås också en del av stötarna.

Hopfällning

För att fälla ihop Kronan City måste du ta av sittdelen. För att vagnen ska blir riktigt liten behöver du ta av bågen och fälla upp fotstödet mot ryggen, men det går förstås att fälla ihop den utan att göra det.

DSC08036

När du gjort det tar du alltså av sittdelen genom att knäppa upp fästena för sittdelen och lyfta av sittdelen.

DSC08067DSC08068DSC08071

Du drar sedan de svarta handtagen mot dig och håller upp den röda säkerhetsspärren på vänster sida samtidigt som du viker fram handtaget.

DSC08045DSC08046DSC08072DSC08073

Handtaget kan vikas på två olika sätt, antingen viker du runt handtaget hela vägen framåt, det är enklast att göra innan du fäller ihop chassit. Vagnen blir då lite högre.

Kronan City hopfällt chassi

Eller så viker du ner handtaget och in mellan hjulen, det är lite bökigare men vagnen blir minst på det sättet.

DSC08075

Hopfällt blir chassit 72x56x37 cm.

DSC07764

Tar man av hjulen blir chassit extremt litet, endast 74x45x34 cm.

Kronan City hopfälld

Med sittdelen ovanpå blir måttet 72x56x50 cm. Riktigt liten och smidig.

Vagnen är alltså lite krånglig att fälla ihop i och med att man behöver ta av sittdelen, men den blir väldigt liten och smidig när man fällt ihop den. Om man har lite större bil och inte behöver få den superkompakt så kan man göra en lite enklare ihopfällning. Jag brukar börja med att ta av sittdelen, sedan vika in handtaget och fälla ihop chassit, lyfta in chassit i bilen och sedan lägga in sittdelen ovanpå. Man behåller alltså bågen på och viker inte in fotstödet vilket gör att vagnen blir större, men är man inte i stort behov av utrymme så går det mycket enklare. Då tar vagnen såhär stor plats i vår Saab 9-5 kombi.

2013-05-05 12.29.19

Körkänsla & Hanterbarhet

Jag tycker att Kronan City är skön att köra. I början tyckte jag att den var lite trögsvängd men efter att jag smörjde in hjulaxlarna fram med universalfett har jag inte alls märkt av det. Tvärtom tycker jag att den är lätt både att rulla och svänga. Hävkraften är också bra. Det är en väldigt skön promenadvagn. Ibland tycker jag dock att den känns lite lång, eller framförallt att handtaget är långt så det känns som att man går en bra bit bakom vagnen. Jag gillar att den har lufthjul, det gör att vagnen rullar bättre och det fastnar inget grus i dem så den går helt ljudlös både inne på golv och tex upp eller ner för trottoarkanter. Väldigt behaglig att köra. Den känns rejäl och stadig. När jag fäller min 2-åring i fullt liggläge blir vagnen framtung. Den blir då lite trögare att svänga och den dunsar gärna ner i marken om man tex går ner för en trottoarkant. Dessutom blir den ännu längre i liggläge, nästan 130 cm lång.

Annars är den väldigt smidig att köra även på stan, den rullar som sagt bra och är lätt att svänga. Att den bara är 56 cm bred gör att den klämmer sig in i gångarna i de trängsta klädaffärerna. Det är inga som helst problem att köra den med en hand.

2013-05-02 10b

Även utomhus i stadsmiljön fungerar den bra, kullersten är förstås inget problem med de stora lufthjulen och hävkraften gör att man lätt tar sig upp för trottoarkanter.

2013-03-26 18.16.57

I terräng tar sig Kronan City fram helt okej. Med låsta framhjul går det att gå på stigar med massor av rötter och stenar, men eftersom fjädringen inte är den bästa och den har lite mindre hjul så blir det ganska stötigt och skakigt. Om du kollar på sittdelen under filmen så ser du att det blir skakigt för barnet. Nu är min dotter 2 år så hon klarar lite skak men jag hade inte velat köra i skogen med en bebis i denna vagnen.

Jag har även kört vagnen i riktigt djupt grus, det gick tungt men det gick. Vagnar med små hjul fram kör bara fast i det läget. Jag har inte haft möjlighet att testa vagnen i snö, men jag skulle tro att den klarar sig helt okej tack vare att den har förhållandevis stora lufthjul.

2013-04-03 12.36.32

Jag har åkt kollektivt, både buss och spårvagn med Kronan City. Det fungerar väldigt bra tycker jag. Hävkraften är bra så det är lätt att ta sig på. Vagnen är smal och därmed väldigt smidig på bussen. För att fungera riktigt optimalt på bussen hade jag önskat att den var kortare. Den är 90 cm lång med handtaget infällt.

DSC08066

Bärhandtagen kommer verkligen till användning och jag tycker de funkar jättebra trots att de är ganska små. Om man har väldigt stora händer blir det kanske svårare att använda dem. Jag och min man hade inga problem att lyfta ombord vagnen på spårvagnen. Har man däremot vagnen i fullt liggläge så sticker den ut ganska mycket och det blir nästan lite svårt att nå bärhandtagen.

2013-04-03 102b2013-04-03 09.58.33

Kronan City är inte jättelätt att packa in i bilen, det kräver en del moment. Man måste ta av sittdelen och sittdelen har inte klickfästen utan spännen som ska knäppas upp. För att få vagnen som mest kompakt behöver man dessutom ta av bågen och fälla in fotstödet. Men om jag fäller ihop den på det enklaste sättet. Dvs. tar av sittdelen som den är och sedan bara fäller ihop chassit. Då tycker jag inte att det är så farligt jobbigt att packa in den i bilen. Vagnen är också ganska lätt att lyfta in i bilen, den är inte särskilt tung och eftersom den är så kompakt är den lätt att lyfta. Men smidigare bilvagnar finns det absolut. Det jag tycker är krångligast med tvådelsfällningen är att man måste ha något ställe att lägga ifrån sig sittdelen under tiden som man fäller ihop och lyfter in chassit. Har man såhär stort bagage som är tomt funkar det bra, men annars kan det blir krångligt. Det är inte alltid man vill lägga sittdelen direkt på marken. Om man fäller ihop den på det mest kompakta sättet blir den väldigt kompakt ihopfälld och tar såhär stor plats i bagaget på vår Saab 9-5 kombi.

2013-04-27 16.38.17

Fäller man ihop den på det lata sättet tar den lite större plats (men det är främst på höjden som den blir större).

2013-05-05 12.29.19

Mått & Vikt

Hopfälld:

Med sittdel ovanpå: 72x56x50 cm
Chassit med hjul: 72x56x37 cm
Chassit utan hjul: 74x45x24 cm
Hopfälld med liggdel: 80x56x63 cm
Hopfälld med mjuklift ovanpå: 75x56x61 cm

Uppfälld:

Längd till knäleden: 90 cm
Längd med handtaget utfällt: 110 cm
Längd i liggläge: 128 cm
Höjd: 115 cm
Bredd: 56 cm
Hjulbas (Svängradie): 51 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 56 cm
Ryggstöd: 47 cm
Sitsens djup: 20 cm
Sitsens bredd: 30 cm
Fotstöd: 23 cm
Ligglängd: 91 cm
Höjd till sittytan: 55 cm

Vikt:

Vagn med liggdel: 13,4 kg
Vagn med sittdel: 13,1 kg

Maxvikt: 15 kg
Maxvikt varukorg: 10 kg
Maxvikt liggdel: 9 kg

Tillbehör

Kronan City levereras tillsammans med två tillbehör, en fotsack och en pump.

Fotsacken fästs runt bågen på sittdelen. Det är ganska käckt för då kan man knäppa loss bågen och på så sätt ta av fotsacken. Den är vadderad och mysig, men det blir ganska tajt om man ska ha fotstödet i det nedersta läget. Fotsacken går inte så långt fram och täcker därför inte så bra när barnet ligger ner.

Kronan City fotsack

Pumpen sitter fast i ett fodral under sitsen. Det är väldigt bra att ha den där för man har den alltid med sig när man upptäcker att hjulen behöver pumpas och den är aldrig i vägen. Slangen till pumpen hittar du inuti själva pumpen.

DSC08064IMG_0328

Att köpa till City finns förutom liggdel och mjuklift även babyskyddsadapter som passar Maxi-Cosi och BeSafe, skötväska, sittdyna, åkpåse, insektsnät och regnskydd.

Sammanfattning & Betyg

Kronan City säljs som sittvagn och man kan köpa till liggdel eller mjuklift. Den kostar 6500 kronor och finns i fyra färger, svart, röd, grön och grå. Förutom dessa färger finns den även i begränsad upplaga i säsongsfärgen orange och designen Littlephant. Läs mer om dem här.

Vagnen levereras från och med 10 maj och det är även då den kommer ut till återförsäljare, men den finns redan att beställa på Kronans hemsida.

Kronan City är en liten och smidig vagn som fungerar utmärkt på stan men ändå har helt okej terrängegenskaper tack vare de stora lufthjulen. Det är en rejäl och tålig vagn med små yttermått både uppfälld och ihopfälld.

Fördelarna med Kronan City är att det är en liten och smidig vagn med en större vagns egenskaper. Den har svängbara hjul fram vilket gör den lätt att svänga men den har även stora lufthjul vilket gör att den har helt okej terrängegenskaper och man får förmoda att den även fungerar bra i snö. Vagnen blir mycket kompakt ihopfälld vilket gör att den passar bra för dig som har litet bagage.

Nackdelar med Kronan City är att man måste ta av sittdelen för att fälla ihop den, suffletten täcker inte så bra och vagnen blir ganska lång och framtung i liggläge.

Kronan City passar dig som ofta rör dig i stadsmiljöer och vill ha en liten och smidig vagn. Men du kanske även går långa promenader eller går i skogen i bland och därför vill ha en rejälare vagn med bra hjul. Du kanske vill ha smidigheten med svängbara framhjul men ändå ha en vagn som tar sig fram i snö. Kronan City passar också om du har en bil med väldigt litet bagage. Jag ger Kronan City fyra av fem i betyg.

Beställ din Kronan City här.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

47 reaktion på “Recension av Kronan City

  1. Malin

    Hej! Tack för en bra blogg! Jag undrar om du kanske kommer jämföra Kronan city med Brio Go?

    Svara
  2. Majsan

    Halloj, jag har idag en Emmaljunga Ozone som jag älskar, har en dotter som gärna sover på mage så hon sover därför inte så bra i Ozonen. Vilken vagn med plant liggläge skulle du rekomendera som kan mäta sig med Ozone? (Nitro gillar vi inte tyvärr). Kommer du göra någon jämförelse mellan Kronan city och Emmaljunga Ozone? 🙂 Tack för en toppen blogg!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Oj, så svårt. Jag tycker Nitro och Ozone är väldigt lika. Vad är det du gillar med Ozone och inte gillar med Nitro? Teutonias vagnar kommer jag att tänka på, Cosmo tex. den är ganska lik. Ja, en jämförelse mellan Ozone och City kan jag fixa så småningom.

      Svara
  3. Malin

    Hej! Åh vilken tur att du gör sådana bra recensioner! Det är svårt att testa alla vagnar i verkligheten och då är du till stor hjälp! Vilken av följande vagnar är bäst?! Brio smile eller kronan city? Tycker de verkar ganska lika, men kronan finns ej att testa i affär ännu. Suffletten på brion ser mycket bättre ut, men samtidigt tyckte jag den kändes lite plastig och ranglig hela vagnen. Kommer du att göra någon jämförelse mellan dessa två ?

    Svara
      1. Elin Inläggsförfattare

        Jag ser att ni är många som är intresserade av en jämförelse mellan Kronan City och Brio Smile, jag har haft båda vagnarna, men inte hemma samtidigt, därför har jag inte haft möjlighet att ta några jämförande bilder mellan dem. Vi ska se om jag får till det så småningom kanske. Båda vagnarna är ganska långa men smala, Brio Smile kan nästan kännas lite väl hög ibland så att den blir ostabil. Brio Smile har definitivt större varukorg och bättre sufflett. Men Kronan City har rymligare sittdel och mycket mer plats bakom bågen. Nu var det ett bra tag sedan jag körde Smile, men jag tror att den är mer lättsvängd och lite lättare att häva. Båda vagnarna funkar okej i terräng, jag skulle tro att Cityn är bättre i snö eftersom den har större framhjul. Smile är enklare att fälla ihop, även om båda är något krångliga eftersom Smiles liggdel måste vändas och Cityns måste tas av. Smile blir lång och låg ihopfälld och City blir kort och hög. Det var en jämförelse i korthet, spana gärna in båda recensionerna också, kanske ta upp dem bredvid varandra så blir det som en egen liten jämförelse.

        Svara
  4. Josefin

    Är det helt säkert att man inte kan fälla med sittdelen på? På Kronan duo s fungerar det, även om vagnen blir ganska hög. Är det någon skillnad på chassina som förändrar detta?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, jag är helt säker. Skillnaden är att City’s chassi är smalare, vilket gör att handtaget fastnar när man ska fälla förbi sittdelen, sittdelen är för bred för handtaget helt enkelt.

      Svara
  5. Tanja

    Vilken underbar blogg du har för oss som inte har någon aning om vagnar. Var i affären för någon dag sen och fastande lite för emmaljunga viking. Du har intehaft någon chans att rescensera den?

    Svara
  6. Henrik

    Du är en sjuk människa. Vem tar hand om barnet när du skriver om barnvagnar för det måste ju ta all din lediga tid. Lägg dig och sov annars får jag nog kontakta socialjouren!!!

    Svara
  7. Henrik

    Förresten borde du nog vårda din gräsmatta också. Den ser för jävlig ut! Tror jag måste starta en blogg om gräsmattor för jag har ju inget annat att göra.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Jag är inte sjuk. Bloggen är mitt jobb och när jag jobbar är mitt stora barn på förskolan, precis som de allra flesta andra föräldrar också har sina barn på förskolan. Det är inte min gräsmatta, vi bor i hyresrätt och det är hyresvärden som sköter gräsmattan. Förresten undrar jag varför socialjouren (eller du för den delen) skulle tycka det var bättre att jag la min tid på att sova och klippa gräset istället för att blogga?

      Svara
    2. Anna Svensson

      Jag undrar vem som behöver vård, jag. Det är i alla fall så mycket vettigare att blogga om barnvagnar så bra som Elin här, istället för att lägga sin tid på att klanka ner på andra för att ”jag har ju inget annat att göra”. Klipp gräs då, så har du något vettigt att göra istälelt för att förpesta tillvaron här!

      Svara
  8. Johanna

    Hej!
    Vill börja med att tacka för en bra och informativ blogg!

    Har varit och klämt på Kronan City idag och tyckte den kändes toppen. Tyvärr sov sonen i vår Nitro, så kunde inte prova med honom. Får bli en annan gång.
    Nu till min fråga. Det står i inlägget att vagnen blir 128 cm lång med sittdelen i liggläge. Är det med handtaget rakt utfällt eller är det måttet till knäleden? Gissar att det är utfällt, för så himla lång tyckte jag inte att den kändes.

    Svara
  9. Camilla

    Hej! Tack för en jättebra blogg!
    Jag är väldigt intresserad av Kronans vagnar, väntar mitt första barn i augusti, jag vill ha en smidig vagn men som klara av både skog och stad. Jag bor i Väternorrland så det kommer att vara snö 😛 Vilken skulle du föredra av Kronans vagnar? Jag är främst nyfiken på vilken du skulle välja av Duo och Duo/S? Även City känns intressant men mest då den är lite smalare.

    /Camilla

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Jag hade valt Kronan Duo S, den har svängbara hjul så den är mycket smidigare att köra på stan och även på promenader. Den är också lite högre än Duo vilket är tevligt. Samtidigt har den såpass stora hjul att den klarar av skog och snö. En perfekt kombination enligt mig. Det finns en jämförelse mellan Duo och Duo S här. https://www.barnvagnsblogg.com/kronan-duo-s-vs-kronan-duovagn/ Du gör nog rätt i att inte välja City, den klarar sig inte alls lika bra i terräng.

      Svara
  10. Viktoria

    Hej! Vet du om City klarar barnvagnsramper vid trappor ute? Finns det ngt standardmått på dem? Tänker om den är för smal? Står i valet och kvalet mellan Duo S och City.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det finns nog inget standardmått, men erfarenhet är att det varierar lite mellan olika ramper. Jag kommer tyvärr inte ihåg om City gör att köra i ramper, jag vet inte om jag testade det med den vagnen. Och jag har den inte kvar så jag kan testa heller tyvärr. Men jag tycker inte att det borde vara några problem. Min Ozone tex. är bara en centimeter bredare och det har aldrig varit några problem med den.

      Svara
  11. Elle Cromlidou

    Hej! Tusen tack før en super bra och informativ blogg:)

    Jag har en fråga till dig kring två barnvagnar. Vilken rekomenderar du att jag skall ta Bugaboo Buffalo eller Kronan Duo?. Vi bor nära vatten och skog så jag kommer att gå en del på olika underlag.

    På førhand tack!

    Mvh Elle

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Personligen föredrar jag Kronan Duo S (vet inte om du menar Duo eller Duo S? Duo S känns mer lik Buffalo). Det lilla jag kört Buffalo så tycker jag den är ganska trögsvängd och tung. Tror att båda vagnarna klarar terräng bra men Buffalo saknar fjädring så den blir hoppigare. Men det är många andra faktorer som spelar in, hur långa ni föräldrar är, hur ni ska använda vagnen i vardagen, vad ni har för bil mm. Läs gärna min guide till att köpa barnvagn, om ni inte gjort det: https://www.barnvagnsblogg.com/guide-att-kopa-barnvagn/

      Svara
  12. Emma

    Hej! Jag behöver en vagn som klarar av promenader, snö, terräng och stadsköring. Jag är mer sugen på en Kronan City än Kronan Duo S pga att Cityn är mindre och vi har en liten bil. Men hur stor skillnad är det när det gäller snö & terräng ? Klara Cityn av det eller borde jag köra på en Duo S.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Cityn klarar av det, det blir lite skumpigare i terräng bara. Skillnaden är egentligen bara att Duo S har 2 tum större bakhjul och att city är lite mer framtung. Det är främst i riktigt tuff terräng som det märks skillnad, men cityn klarar som sagt av det också.

      Svara
  13. Calle

    Hej!
    Din blogg är verkligen den bästa :)!

    Jag och min sambo är i valet och kvalet mellan en Kronan City eller en Emmaljunga Viking (inte Super Viking). Vi bor i city i Stockholm och behöver inte lätt smidig vagn som inte behöver köras i någon direkt terräng.

    Finns det någon möjlighet till en Viking recension snart :)? En City vs Viking kanske till och med :)?

    Tack på förhand!
    Calle

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, det kommer en Viking-recension men den blir nog klar i slutet av oktober tidigast. Jämförelse med City har jag nog inte möjlighet till eftersom jag inte har någon City kvar hemma längre. Sittdelarna är ju väldigt olika på de två, Viking har ju ergo-sittdel medan City har vanlig sittdel med plant liggläge. Vikings sittdelen rymmer också större barn, däremot blir Viking betydligt större ihopfälld (men man slipper ta av sittdelen). Hur de är att köra vet jag inte riktigt eftersom jag inte kört Viking 🙂

      Svara
  14. Linda

    Vilken kanonbra blogg du har! Har en fråga eller skulle snarare vilja ha tips och råd om du har möjlighet. Jag har en Brio Smile och den är mycket smidig, men rent utseendemässigt föredrar jag det klassiska utseendet på vagnar med fyra fasta hjul, som Kronan Duo.

    Jag har funderat på att byta, men är rädd att det kommer kännas klumpigt när man är van med smidigheten hos Smile. Jag har dock sett att det finns både Kronan Duo/S och Kronan City som har rörliga framhjul. Därför undrar jag om någon av dem känns ganska lika den klassiska Duon rent utseendemässigt men ändå har smidigheten av Smile? City har väl lika stora framhjul som bakhjul vilket låter bra, men är de för små för att påminna om den klassiska Duon eller ser det ändå ”klassiskt” ut? Eller är då Duo/s snyggare? Eller har du rent av nån helt annan i åtanke?

    Vi bor i stan, men åker ofta ut på promenader så den bör vara hyfsad smidig att få in i bil. Vår dotter är 10 månader, så vi behöver bara sittdelen i dagsläget. Vore mycket tacksam för råd!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Skulle säga att City är mest lik Smile i smidighet, men personligen föredrar jag Duo S för den är lättare att köra. Duo S är lite lättare att fälla ihop för den går att fälla med sittdelen på om man har stor bil. Vilken som är snyggast får du nog avgöra själv 😉

      Svara
  15. Anna

    Hej. Din blogg är verkligen super bra. Sträckläste den innan vi bestämde oss för kronan city. Jag har nu haft vagnen i 6 mån och jag tycker den känns ranglig. Testkörde en väns kronan city häromdagen och det var stor skillnad. Hennes vagn har en helt annan ”tyngd” i sig än mig. Inte tung att köra utan den går stadigare än mig. Känns som att mitt chassi är rangligt. Den kan gå lite fram och tillbaka i sidled utan att hjulen vobblar på den. Ska det vara såhär efter 6 månaders användning? Sköter vagnen, har inte väska på handtaget utan i korgen m.m
    Kan man reklamera detta?

    Mvh//Anna

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det är svårt att säga utan att ha sett vagnen, men du kan alltid försöka! Det låter inte som att det är normalt att det är så stor skillnad mot en annan City. Kontakta affären där du köpte vagnen och se vad de har och säga. Eventuellt kan det vara något som behöver skruvas åt.

      Svara
  16. Helena

    Står i valet och kvalet mellan en kronan duo s eller en city. City smidigare, men duo s har bättre hjul. Vet du om man kan byta hjul på city till samma som på duo s? 🙂

    Svara
    1. Viktoria

      Helena- jag provade att byta däcken när jag var i butik. Det är ju bara bakhjulen som skiljer. Det verkade funka bra. Nu provkörde jag bara i butiken. Han som jobbade där rekommenderade det inte, orsak vet jag inte. Eftersom bakhjulen är större på Duo S så kan det kanske bli så att vagnen lutar en aning. Men inget jag märkte när jag testade i butiken.

      Jag valde dock en Duo S tillslut. Jätteglad att jag gjorde det för vi kunde ha liggdelen läääänge vilket jag uppskattade då jag älskade den. Liggdelen på City är ju mindre.

      Svara
    2. Elin Inläggsförfattare

      Det går nog i praktiken men eftersom Duo S bakhjul är större och framhjulen lika stora så blir det fel lutning på vagnen. Det är ingenting jag skulle rekommendera.

      Svara
  17. Karin

    Hej!
    Först, tack för en bra blogg! Om du har möjlighet, skulle ändå behöva lite råd om val av vagn:/ Vi väntar barn i mitten på januari, vi bor i närförort i Stockholm, alltså nära/kommer vara en del i stan, åka kollektivt (vi har ingen bil), men närmsta promenad i området är grusad och asfalterad väg (en kort del lite mer av ”stigkaraktär”) i park/skog (vinterviken) där jag gissar att jag kommer gå mycket. Vi bor i lgh 2,5 trappa utan hiss. Min sambo är ca 30 cm längre än jag.

    Det känns som en roddig kombo att få ihop då det känns som jag både kan behöva en smidig vagn som går att fälla ihop, få plats i kollektivtrafik, men även en som är stabil nog att klara snö och bitvis ojämnare underlag. Justerbart handtag? Samt kunna fälla ihop och lyfta upp (mjuklift?) eftersom jag inte tror jag kommer palla släpa vagnen upp och ned efter att sambon återgått till jobb. Har sneglat på Kronan city och brio go next, också för att det är tips jag fått från bekanta. Kan nån av de funka, och vilken är att föredra? Har du tips på nån ytterligare som kan vara bra/bättre?
    Tack på förhand!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Ja, de tror jag kan funka, även om liggdelen på Go Next inte är helt smidig att bära och City Blir ganska lång, särskilt i liggläge, så det blir inte helt smidigt i kollektivtrafiken. Jag tycker du ska titta på Brio Smile också, den är liten och smidig och blir inte lång även om du har en lift i, och klarar terräng ganska bra. Dessutom är den hög och har stor varukorg.

      Svara
      1. Karin

        Tack!
        Smile har jag sneglat på men upplever den lite mer ”billig”/ranglig. Skiljer ju en del i pris från go next och city. Men du tror den klarar terräng/snö?
        Är det nåt annat märke än Kronan och Brio som har mjuklift, smidig i stan, kan klara snö ok?
        supertack igen!

        Svara
        1. Elin Inläggsförfattare

          Ja, jag vet att Brio Smile är helt okej i terräng och snö, det finns tydligt beskrivet i recensionen av den. Det är väl Teutonia i sådana fall, men de är inte så vanliga nu för tiden tyvärr.

          Svara
  18. Milla

    Hej. Jag har inte tittat så mycket på vagnar och just nu tycker jag alla verkar vara bra. Det kommer bli mest stadskörning, några enstaka gånger i skog. Har bil så kollektivtrafik åker vi inte mycket men vi reser gärna. Har tittat på Kronan city och Britax go next men kan inte bestämma mig. Något att rekommendera?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Av de skulle jag välja Britax Go Next, särskilt om ni åker mycket bil, den är mycket enklare att fälla ihop. Go är mer lättkörd och har bättre gung. Dock är den bredare vilket kanske inte är helt optimalt för stadskörning. Har ni tittat på Brio/Britax Smile annars?

      Svara
  19. Riina

    Hej Elin!
    Frågade dig om tips för några år sen och valet föll för kronan duo s då som var helt ny på marknaden och vi har varit jätte nöjda med det valet, så tack för hjälpen!
    Nu till min andra fundering, ska ha barn i maj igen och hade tänkt behålla kronan nu också men eftersom vi har flyttat och bor numera någon trappa upp utan hiss så blev jag lite fundersam om kronan är så smidig då.
    Lämnar vagnen i förrådet och måste då bära upp liggdelen och då känns kronan lite klumpig och tycker att ”klämmorna” är lite svåra att få upp.. att ha mjuklift i sittdelen känns inte heller rätt så det går bort. Har du några tips? Har funderat på andra vagnar också, finns det någon vagn som är smidigare att ta loss liggdelen på och inte så tung? Kände o klämde på bugaboo buffalon vilket liggdelen gick väldigt lätt att lossa. Vet du om dem är lika tunga? Har för mig att du haft en jämförelse mellan dessa vagnar? Eller har du någon annan vagn som du skulle rekommendera just om man ska bära mycket på liggdelen.. ska även funka bra att ha ståbräda i för stora syster:) oj nu blev det långt! :))
    Mvh Riina

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Du kan ju ha lift i liggdelen annars, Kronans liggdel är så stor. Jag vet inte så mycket om buffalo, har inte haft den själv men den liggdelen borde vara lättare än Kronans. Crescent Infinitys och Emmaljunga Viking/super vikings liggdel är väldigt lätta.

      Svara
  20. Sara

    Hej! Jag är ute efter en vagn som fungerar bra med ståbräda, vad tror du om Kronan city? Andra förslag? Går mest på asfalt 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.