Kronan Littlephant och Orange säsongsfärg

Den nya vagnen Kronan City kommer i ett designsamarbete med Littlephant. Det är det svartvita mönstret “Black Wave” som kommer på nya vagnen Cityns sittdel, mjuklift och liggdel. Mönstret har Littlephant haft sedan tidigare på andra produkter. Såhär beskrivs det i Kronan City-katalogen:

“Svartvitt vid första intrycket men i själv verket två olika grå nyanser, för att bättre tåla nedsmutsning. Tyget är i 100 procent bomull och möbelcertifierat.”

Tyget ser ut att vara svart och vitt men är i själva verket ljusgrått och mörkgrått, vagnen har även fått en rolig detalj med gul dragkedja. Den passar perfekt till Littlephants skötväska. Tyget finns även att köpa på metervara.

Sittvagnen kostar 7995 kr, liggdelen 2995 kr och mjukliften 1995 kr. Alla Littlephant-designer finns i begränsad upplaga och levereras från och med 10 juni. Mer info om Kronan City hittar du här.

 

Kronan-City-Littlephant

Kronan-City-liggdel-Littlephant

Det kommer även ett fåtal tillbehör i denna design. Bland annat en Sittdyna som kostar 599 kronor.

Kronan-Littlephant-sittdynaKronan-Littlephant-sittdyna[3]

Mjuklift som passar Cityn och kostar 1995 kronor. Kronan-City-Littlephant-mjuklift En Åkpåse till liggdel som kostar 999 kronor.

Kronan-åkpåse-Littlephant

Boka vagn och tillbehör på Kronans hemsida.

Kronan kommer med en ny säsongfärg i vår. Färgen är orange och den kommer säljas som en färdig vagn i Kronans nya modell City. Leverans på den från och med mitten på juni.

Kronan City:

Förutom City-vagnen i Orange kommer det även att finnas lösa klädslar att köpa till Duo, Duo S och Sulky. Klädsel till liggdel eller sittdel kommer att kosta 1495 kronor och klädsel till Sulkyn kommer kosta 999 kronor. De finns snart att boka på Kronans hemsida.

Kronan Duo:

Kronan Duo S:

Kronan Sulky:

8 thoughts on “Kronan Littlephant och Orange säsongsfärg

 1. Klara

  Hej!
  Jag undrar om du kan svara på en fråga angående sittdynan i Littlephant-mönstret, passar den även i andra vagnar? Har du något mått på den?
  Jag undrar även om åkpåsen i Littlephant-mönstret, kan man ha den i en sittdel?
  Tacksam för svar!

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Hej!
   Jag har tyvärr inget mått på sittdynan, men den har uttag för fempunktssele så den borde passa andra vagnar också. Maila kronans kundservice och fråga om mått, de är jättetrevliga.
   Eftersom åkpåsen är tänkt till liggdelen är den antagligen ganska liten till sittdelen och jag tror inte att den har uttag för sele heller.

   Svara
 2. Lotta

  Hej!

  Finns kronan city i butik redan nu så man kan kika på den eller kommer den först gå att se ”på riktigt” när den börjar säljas i maj?

  Tack för en fantastisk blogg!

  Med vänlig hälsning, Lotta

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Den finns nog bara att titta på i Kronans egen butik. Annars kommer den ut till återförsäljarna runt 10 maj.

   Svara
 3. Anna Rosenberg

  Med det priset tror jag att den tvärfloppar, tyvärr.
  Inte rätt läge för Kronan att kasta sig in i matchen med högbudgetvagnarna.
  Pratade med en återförsäljare häromdagen som var så irriterad över priset att de inte kommer att ta in den i butik.

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Littlephant såldes bara i begränsad upplaga. Den är slut hos kronan, kan eventuellt finnas kvar hos någon återförsäljare om man har tur, annars är det begagnat som gäller.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.