Recension av Babyjogger City Versa GT

DSC07935

Märke: BabyJogger
Modell: City Versa GT
Årsmodell: 2013
Färg: Svart

Baby Jogger City Versa GT är en vändbar sittvagn från Babyjogger. Jag har testat en av årsmodell 2013. Ryktet säger att det kommer en uppdatering av Versa inom något år, men det får vi se. Jag har testat Babyjogger City Versa GT både med min 3,5-åring och min 9-månaders i vagnen. Jag har kört på asfalt, grus, gräs, i skogen, på promenader, åkt kollektivt, storhandlat med vagnen och packat den i bilen.

Sittdel

DSC08115DSC08116DSC08117DSC08122DSC08123DSC08124DSC081272014-10-04 15bDSC08114DSC08110

Babyjogger City Versa GT har ergonomisk sittdel som är vändbar och ställbar i tre olika lutningslägen. Lutningen ändrar du genom att dra i ett handtag i ryggen och ställa lutningen. Det är mycket enkelt och skönt att det går att göra med en hand. Sittdelen är också lätt att vända genom att trycka ner de gråa knapparna ovanför sittdelsfästena och lyfta upp sittdelen. Liggläget är bra på sittdelen, det är dock inte helt horisontellt och inte heller plant eftersom sittdelen är ergonomisk.

Det ingår ingen båge till vagnen men det finns en att köpa som tillbehör.

Sittdelen är väldigt rymlig med en ligglängd på hela 105 cm. Min 3,5-åring på 99 cm och 16 kg sitter jättebra i sittdelen och har plats att växa en hel del till också. Sittdelen är dessutom bred så hon har gott om plats åt alla håll. Maxvikten ligger på hela 30 kg så detta är en riktigt bra vagn till större barn. Även min 9-månaders sitter bra i vagnen även om den ser lite väl stor ut åt honom.

Sele

DSC08128DSC08129

Babyjogger City Versa GT har fempunktssele som har ställbar axelhöjd i fyra olika lägen. Det är lätt att ändra axelhöjd genom att sätta fast spännet till axelbandet i olika öglor. Bandet till axlarna och till midjan är ett enda som löper igenom spännet så det går inte att justera individuellt och inte heller att knäppa loss axelbanden. Selen är ganska lätt att justera och sitter tight på min 9-månaders, dock blir de lösa ändarna till selen väldigt långa.

Sufflett

DSC08118DSC08119DSC08120DSC08113DSC08121

Babyjogger City Versa har egentligen inga lägen på suffletten utan den känns ganska slapp. Den har tre paneler och det går att bara fälla ut de två yttersta om man önskar det. I sitt helt utfällda läge skyddar suffletten riktigt bra och går att dra långt fram. Även i liggläge skyddar den bra. Suffletten har två tittluckor med lock med magnetstängning.

Fotstöd

DSC08130DSC08132DSC08133DSC08135DSC08131

Fotstödet på Babyjogger City Versa har fem lägen men det högsta läget är tyvärr inte plant ut från sitsen utan ganska neråtlutat det också. Det finns även ett läge där fotstödet pekar rakt neråt som inte är med på bilderna. Fotstödets läge ändras genom att trycka in knapparna på sidan, oavsett om det ska upp eller ner. Fotstödet går också att förlänga ca fyra centimeter genom att trycka in den vita knappen på sidan av fotstödet. Det är riktigt bra att fotstödet kan bli lite längre när man ska ha ett större barn i vagnen. Fotstödet är i tyg men har en metallram längst ner.

Liggdel & Babyskydd

Det finns liggdel till Babyjogger City Versa GT, den har jag dock inte testat. Det finns även adaptrar till Maxi-cosi, Besafe, Akta Graco och Britax babyskydd.

Handtag

DSC08137DSC08136DSC08138

Babyjogger City Versa GT har ställbart knäledshandtag med 8 olika lägen som går att justera mellan 81-107 cm. Handtaget går att få på lagom höjd till både mig och min man. Det är en gummibeläggning på handtaget som ger väldigt bra grepp och är tåligt men jag tycker det är lite klistrigt. Jag hade önskat att handtaget gick att justera helt rakt upp eller rakt ner, men som det är nu går det bara att vinkla lite grann vilket gör att vagnen blir ganska lång även om man fäller upp eller ner handtaget. Vissa Versor har problem med att handtaget inte stannar i rätt läge utan åker ner, tyvärr är min Versa en sådan, men har man drabbats av det ska man reklamera och få ett nytt handtag.

Varukorg

DSC08141DSC08142DSC081431970-01-01 01.00.00-102014-10-13 12.26.402014-10-12 08.58.38

Varukorgen är enorm på Babyjogger City Versa med en maxvikt på hela 9 kg. Jag har packat varukorgen full med en ordentlig veckohandling och det var inga problem, allt rymdes och vagnen gick fortfarande bra att köra. Jag har också haft en hel liggdel i varukorgen på denna vagnen, det var inte heller några problem. Varukorgen är dessutom lätt att komma åt framifrån när man har sittdelen bakåtvänd. Framåtvänd blir det lite svårare att komma åt men den går då att komma åt okej bakifrån eller från sidorna. Ska jag vara lite petig så gillar jag bättre varukorgar som är plana i botten och inte rundade som denna är, de är lättare att packa bra i när man tex ska packa mat som ofta är i fyrkantiga förpackningar, men då är jag som sagt petig, Versans varukorg är fantastiskt rymlig och bra att packa allt man behöver i. Förutom den riktiga varukorgen finns också en stor ficka på baksidan av ryggstödet där man kan placera mycket smågrejer.

Broms

DSC08149DSC08150

Babyjogger City Versa har handbroms som sitter på sidan av handtaget. Jag tycker Babyjoggers handbroms är lättanvänd och funkar bra. För att bromsa fäller du bara upp bromsen och för att obromsa trycker du in de grå knapparna på spaken och fäller sedan ner spaken. Det går lätt och smidigt. Lätt för en vuxen att göra men svårt för ett barn att lista ut.

Hjul

DSC08147DSC08144DSC08146

Babyjogger City Versa GT har hjul som är 23 cm i diameter (9 tum) både fram och bak. Hjulen är skumfyllda gummihjul vilket innebär att de är i gummi precis som lufthjul men istället för att vara fyllda med luft är de fyllda med ett skum. De kan därför aldrig få punktering men de är också hårdare och tyngre än lufthjul.

Framhjulen är låsbara genom att trycka upp en knapp ovanför framhjulet. Den grå fyrkantiga knappen trycker du in om du vill ta loss framhjulet.

Fjädring

DSC08148

Versa har ingen fjädring i chassit utan endast i framhjulen där det finns rejäla fjädrar som dämpar bra. Eftersom det inte finns någon fjädring i chassit och bakhjulen dessutom är ganska små och hårda blir vagnen ganska stum och det skumpar ordentligt om man tex går ner för en kant. Det finns heller inget gung i vagnen.

Hopfällning

Hopfällningen är en av Babyjogger City Versas stora fördelar. Vagnen är riktigt lätt att fälla ihop. Det finns två röda remmar med tryckknappar som sitter under sittdelen och det är säkerhetsremmar som ska fästas med tryckknappar i chassit varje gång man använder vagnen. De finns där för att alla barnvagnar måste ha en extra säkerhetslås för ihopfällningen, det får aldrig vara bara ett lås utan alltid två ifall det ena går sönder. Det finns en anledning till att det ska vara två lås för det kan alltid hända att något går sönder. Därför bör man alltid knäppa knapparna men ibland tar latheten över och även jag slarvar med detta.

Poängen är att har man säkerhetsremmarna knäppta, som man bör, så behöver man först knäppa upp dem på båda sidor innan man kan fälla ihop vagnen. Man måste också tömma varukorgen i princip helt, annars går inte vagnen ihop ordentligt (och det som ligger i varukorgen kan bli skadat).

DSC08152

Längst upp på ryggen av sittdelen finns två grå spännen som ska tryckas ihop mot varandra, när man gör det kan man sedan fälla fram sittdelen mot fotstödet.

DSC08111

Såhär, här är sittdelen bakåtvänd men det går att göra precis samma sak med sittdelen framåtvänd.

DSC08151

Och när man gjort det är det bara att dra i remmen under sitsen som det står “Pull to fold” på, så fällas vagnen ihop.

 

DSC08154

Vagnen kan inte stå när den är ihopfälld så när du fällt ihop den så står du med den i handen och det kan vara lite svårt att få något bra grepp om den för att lägga ner den eller lasta in den i bilen. Det finns inget uppenbart bra sett att hålla den och den väger dessutom 12,8 kg så den är lite tung att hålla i en hand.

Den blir dock kompakt ihopfälld, den blir 85x61x25 cm. Men när du har den i handen och framhjulen hänger ner såhär är den 95 cm lång.

DSC08156

Chassit har automatiskt lås ihopfälld.

DSC08157

Sittdelen är dock inte låst i sittläge utan kan vikas ut från vagnen. Därför finns en rem på sittdelen som kan knäppas fast i chassit så att inte sittdelen åker ut när man vill ha vagnen ihopfälld.

DSC08160DSC08159

När sittdelen är framåtvänd får vagnen egentligen samma storlek, men när man lägger chassit åt andra hållet med handtaget neråt viks hjulen in på ett bättre sätt, och det är då vagnen “bara” blir 85 cm lång.

DSC08162

Tar man av hjulen blir vagnen otroligt kompakt, 59x51x22 cm ihopfälld utan hjul.  Framhjulen är lätta att klicka loss och det är de som gör vagnen lite längre så det kan vara värt att göra om du vill ha den lite kortare.

DSC08163

Körkänsla & Hanterbarhet

Babyjogger City Versa är en ganska lättkörd vagn, den rullar bra och är lättsvängd. Den är däremot väldigt tung att häva och den har ingen direkt fjädring att tala om. Dessutom upplever i alla fall jag den som lång och även ganska bred (uppfälld alltså). Handtaget är ganska kort och jag som är 167 cm tenderar att sparka i bakaxeln ibland och värre blir det för min man som är 184 cm. Det här är inte en av mina favoritvagnar att köra, men de viktigaste egenskaperna när det gäller körkänslan prickar den i alla fall rätt, lättrullad och lättsvängd. Det gör att den faktiskt inte alls är tung att köra ens med min 3,5-åring på 16 kg i.

2014-10-04 16b

Babyjogger City Versa är inte helt optimal för att kryssa runt i trånga affärer med. Som jag tidigare nämnt är det en lite längre vagn och den är inte heller direkt smal. Men den fungerar trots det helt okej att köra runt på stan med. Den är i alla fall lättsvängd. Varukorgen kommer bra till användning om man ska handla mycket. Ingen optimal shoppingvagn alltså, men det fungerar. Kullersten fungerar helt okej och att komma upp för nersänkta trottoarkanter fungerar utan att häva vagnen, ska man upp för större kanter måste man häva och det blir väldigt tungt.

1970-01-01 01.00.00-11

Babyjogger City Versa GT är på ett sätt helt okej i terräng, den har stora rejäla framhjul med fjädring vilket gör att den tar sig fram helt okej, även där det finns mycket rötter och stenar. Men å andra sidan finns ingen fjädring i chassit vilket gör det väldigt skumpigt och hoppigt för barnet som sitter i. Det blir ingen behaglig skogspromenad för barnet, även om det går bra att ta sig fram. Hade den haft större bakhjul och fjädring i chassit hade den gått mycket mjukare över ojämnheter. Lite mildare terräng, som gräsmattor och grusvägar klarar den utan problem. Denna vagn klarar också djupt grus riktigt bra.

2014-10-04 15.52.48

Jag har tyvärr inte testat Babyjogger City Versa GT i snö, jag kan tänka mig att den tar sig fram helt okej tack vare de stora framhjulen.

Jag har åkte både buss, spårvagn och pendeltåg med Babyjogger City Versa GT. Att vagnen är tung att häva gör att man får ta i ordentligt när man ska komma på och av. Vagnen är dessutom lång, 94 cm lång med handtaget infällt och ganska bred vilket gör att jag inte tycker denna vagnen är helt optimal om man ska åka mycket kollektivt, men gör man det bara någon enstaka gång fungerar det absolut. Något som irriterar mig lite är att handtaget inte går att fälla in helt, oavsett om man fäller det uppåt eller neråt sticker det ut från knäleden vilket gör att det hamnar ganska mycket i vägen för de som vill passera förbi vagnen. Det brukar vara bättre med plats på spårvagn och pendeltåg än vad det är på bussen. På pendeltåget är det otroligt rymligt (om man inte åker i rusningstid) så det var det absolut inga problem att få plats.

2014-10-12 09.25.172014-10-12 08b2014-10-06 13b

Babyjogger City Versa GT är otroligt lätt att fälla ihop. Bara att fälla ner ryggstödet mot fotstödet och sedan dra i remmen under sitsen så är den ihopfälld. Jag kan dock tycka att det är lite krångligt att byta grepp från handtaget till att hålla runt ramen. Vagnen går inte att ställa ner eftersom den inte står själv och det går inte (i alla fall inte om man inte är väldigt stark och lång, vagnen väger ändå nästan 13 kg) att lyfta in den i bilen genom att bara hålla kvar i handtaget. Inte helt lätt att få in den i bilen ändå alltså. Men det tar verkligen otroligt lite plats i bagaget. Ska man packa mycket kan det vara ett alternativ att ställa den upp på sidan så tar den väldigt lite plats. Här är den packad i vår SAAB 9-5. Jag tror att den hade kunnat bli lite lägre om man hade tryckt ihop sittdelen lite mer, kanske är det regnskyddet som är lite i vägen.

2014-10-13 10.41.50

Mått & Vikt

Hopfälld:

Med sittdel framåtvänd: 85x61x25 cm
Med sittdelen bakåtvänd: 85x61x25 cm
Vagn utan hjul: 59x51x22 cm

Uppfälld:

Längd med handtaget infällt: 94 cm
Längd med handtaget utfällt: 104 cm
Bredd: 61 cm
Hjulbas (Svängradie): 61 cm

Sittdel:

Sittyta till sufflett: 57 cm
Ryggstöd: 55 cm
Sitsens djup: 24 cm
Sitsens bredd: 30 cm
Fotstöd: 22/26 cm
Ligglängd: 105 cm
Höjd till sittytan: 50 cm

Vikt:

Vagn med sittdel: 12,8 kg

Maxvikt i sittdelen: 30 kg
Maxvikt varukorg: 9 kg

 

Tillbehör

Det ingår inga tillbehör till Babyjogger City Versa GT. Det finns många tillbehör att köpa, tex. bygel, regnskydd, barnbricka, liggdel, babyskyddsadaptrar, föräldrakonsol, kylväska, myggnät, mugghållare och ståbräda.

 

Sammanfattning & Betyg

Babyjogger City Versa GT är en vagn jag kan rekommendera om du söker en vändbar sittvagn som klarar av att ta riktigt stora barn och som blir kompakt ihopfälld. Varukorgen är enorm vilket är ett stort plus för mig. Den är också skön att köra så länge man går på ganska jämt underlag och inte heller behöver häva den.

BabyJogger City Versa GT har egentligen inga riktigt stora nackdelar utan det är mer många mindre grejer som jag irriterar mig lite på, som att fotstödet inte går att få helt upprätt, att handtaget inte går att fälla in helt, att den inte kan stå när den i ihopfälld, att den är ganska stor, tung att häva och saknar fjädring i chassit.

Babyjogger City Versa GT har tillfälligt tagits ur Babyjogger Sveriges sortiment i väntan på en uppdatering (den säljs dock i andra länder fortfarande). Ryktet säger att det kanske kommer större bakhjul på vagnen och det vore inte alls dumt, jag hade också önskat fjädring i chassit (så som Versan med EVA-hjul som främst säljs i andra länder faktiskt har). Hade man fixat det tillsammans med ett handtag som gick att fälla in helt så tror jag att detta skulle kunna bli en toppenvagn. En stor och rymlig sittvagn med hög maxvikt som blir liten som en sulky ihopfälld.

Babyjogger City Versa har ett ordinarie pris på 6000 kronor, den håller på att sluta säljas i Sverige och reas därför ut betydligt billigare just nu. I Sverige finns den i Svart, Silver och Röd. Utomlands finns den i Svart, Röd och Teal.

Jag ger Babyjogger City Versa GT fyra av fem i totalbetyg.

Sittdel: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Promenadkörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Terrängkörning: [image12.png][image12.png][image12.png]
Stadskörning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Hopfällning: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]
Totalbetyg: [image12.png][image12.png][image12.png][image12.png]

34 reaktion på “Recension av Babyjogger City Versa GT

  1. Ella

    Vi hade en versa vars sufflett var felmonterad. När vi vände på den så hade den både lägen och var inte slapp.

    Suffletten på din vagn är kanske också felmonterad?!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hela suffletten är inte bak och fram i alla fall, tittluckorna är på rätt ställe. Det är i sådana fall om sufflettbågen är åt fel håll, men den kommer monterad från fabrik så det känns osannolikt. Men jag ska titta på det. Jag har dock hört med fler som har Versa och det är samma sak för dem.

      Svara
  2. Anna

    Hej! Vi letar efter en lämplig resevagn. Vi har en annan vagn som vi använder i vardagen.
    Ett krav jag har är att den ska vara enkel att fälla ihop.( Ska bland annat till london snart och där är det ju gräsligt med barnvagn då det alltid är trappor ner till tunnelbanan utan hiss eller rulltrappa). Ett annat krav är att jag vill kunna ha barnet mot mig. Detta pga att mitt barn kommer vara enbart 7 månader första gången vi kommer använda vagnen. Har blivit lite förälskad i Baby jogger vue
    Jag förstår inte varför versa GT är så mkt dyrare än baby jogger vue.
    Jag bor i norrland och undrar därför över hjulen. Vi har ju snö ganska stor del av året. Visserligen ska vagnen inte användas så mkt hemma men ändå.

    Tacksam för svar. Och tack för en jättebra blogg.

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det är ju två helt olika typer av vagnar. Versa är en stor och rejäl duovagn medan Vue är en paraplysulky med kvalité och material därefter. Jollyroom sålde faktiskt ut Versa för 3000 kronor under hösten men de är tyvärr slut nu. Jag tror inte att Vue är någon höjdare i snö, om den ens går att ta sig fram med, den har ju små dubbla plasthjul. Däremot är den säkert väldigt smidig i london. Jag har skrivit en recension av Njoy Bubble här och det är samma vagn som Babyjogger Vue. https://www.barnvagnsblogg.com/recension-av-njoy-bubble/
      Kika också gärna på mitt inlägg om vändbara resevagnar: https://www.barnvagnsblogg.com/mailfraga-jag-behover-en-bakatvand-eller-vandbar-sulky-eller-resevagn-vilka-finns-det/

      Svara
  3. paulia

    Hej!! jag undrar starkt, jag hoppas att ni kan svara.. kan man satta baby jogger versa sittdel pa sity select chassis?? dom sejs vara lika breda fast inte lika langa och sa har de samma bil adapters (inte bara dom som e som pinnar) och sa delux pram passar ocsa bada.. jag vet att man kansje inte far och att garantin inte geller om man gor sa men, klickar den i? eller e det omojligt? har ni testat? tack!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Hej! Jag vet tyvärr inte om det går att sätta i den, jag har inte testat. Om man byter sittdel så gör man det ”på egen risk” och inga garantier gäller.

      Svara
  4. Sofia L

    Vad är skillnaden mellan versa och versa gt? Jag letar ju som sagt fibrilt efter en smidig sittvagn med vändbar sits och fullt liggläge. Kan jag ha min 4-5 månaders i en versa? Såg att versan är rätt billig på ebay. Har du några tips på vagnar med vanlig sittdel? Det kryllar ju inte av dom…. Förutom emmaljunga och teutonia typ.

    Tack för bra blogg!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Versa säljs bara utomlands och har eva-hjul (plasthjul) men fjädring i chassit. Versa GT har större punkteringsfria gummihjul, ser ut som lufthjul, men ingen fjädring i chassit. Sedan finns de i lite olika färger också. Använd gärna min söksajt http://www.hittabarnvagn.nu det finns massor av vagnar med vanlig sittdel. Crecent och Kronan tex. sedan finns även flera vagnar av Beemoo med valig sittdel och Joie Chrome tex.

      Svara
  5. Frida

    Hej!
    Jag funderar på att köpa en begagnad versa på blocket, ej GT:n utan med plasthjul. Vet du om det går att byta ut hjulen till GT-hjul?

    Mvh Frida

    Svara
  6. Madeleine neislen

    Hej, jag såg att du hade kommenterat på en annan sida att baby jogger city gt inte längre säljs i Sverige. Vet du varför?
    Tack på förhand.
    //Madde

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      VERSA GT säljs inte längre i Sverige eftersom man haft en del problem och reklamationer på den och därför valt att sluta sälja den i väntan på en uppdaterad modell som förhoppningsvis presenteras i höst.

      Svara
      1. Lotten

        Vet du vad det är för problem som Versan har haft? Jag har själv en som jag köpte från Jollyroom i höstas som redan har grava rostproblem på framhjulen (infästningen). Har bråkat en del om reklamation (Baby Joggers garantier täcker inte rost nämligen) men både Jollyroom och svenska delen av Baby Jogger har totalt slagit ifrån sig. Efter att jag kontaktade min kommuns konsumentrådgivare som gav mig rätt i att detta borde vara en solklar reklamation så vill nu Jollyroom ha in vagnen för att titta på den i alla fall. Fortsättning följer antar jag… Jättetrist på en underbar vagn som vi verkligen älskar!

        Svara
        1. Elin Inläggsförfattare

          Det problemet har jag inte hört om. Däremot är det vanligt att handtaget rackar ner och inte är kvar i sitt läge. Plus att suffletten blir slapp. Hoppas att det löser sig för dig.

          Svara
    2. Linda Bergman

      Problemet är, enligt en välrenommerad barnvagnsförsäljare som även utför service på allehanda vagnar, ett fabrikationsfel på Versans framhjul vilket innebär att de börjar kränga fram och tillbaka när man promenerar i rask takt på t.ex asfalt. Vi har en Versa och är i övrigt mycket nöjda med den förutom detta fel som uppstått på vår vagn. Enligt ovanstående försäljare valde dem att inte ta in Versan i deras sortiment när detta problem kom till deras kännedom, men säljer gärna Babyjoggers andra vagnar.
      Kan vara därför den reades ut och inte längre finns att köpa…

      Svara
      1. thilde

        Måste bara tipsa om en grej för att fixa de vobblande framhjulen på versan. Jag var på väg till ikea en dag när en mamma kom fram och sade att om jag bara köpte dubbel uppsättning av O-ringar på typ biltema (kostar ca 3 kronor styck så det blir totalt 12 kronor) så kan man ta av hjulen och sedan trä på dem på ”pinnen” och sen trycka fast hjulen igen. Tada! Problemet med vobblandet är löst! Vill du ha tydligare förklaring eller mer info så får du gärna skicka mail till thilde@frostimport.com så kan jag beskriva det närmare + ta bilder på lösningen.

        Svara
  7. Elin

    Hej
    Versan finns ju inte längre att beställa i sverige förutom hos barnvagnslagret.se, har du några erfarenheter av dem?

    Svara
  8. Jennie

    Hej,

    jag har köpt denna vagn begagnad men undrar nu i efterhand om det inte finns någon bygel till den? Om vi inte använder selen så känns det så himla osäkert för vår dotter.

    Mvh,
    Jennie

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Det går det men eftersom Versa slutat tillverkas är den väldigt svår att få tag på. Kan gå att beställa från USA annars får man leta begagnat.

      Svara
  9. Annelie

    Hej!
    Jag har beställt en baby jogger city versa från USA 2012/2013 års modell och där står att max vikten är 22 kilo, jag trodde versan hade maxvikt 30 kg, är de för att de är Eva hjul som de är lägre maxvikt eller pga årsmodell? Vet du om eva hjulen är bra i terräng? Och vad skiljer sig denna årsmodellen mot 2014? Tack för en underbar och jätte hjälpsam blogg!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Jag har tyvärr inte koll på exakt vad som är skillnaden på Versan från USA och vad som skiljer olika årsmodeller på den.

      Svara
  10. Melinda

    Vi köpte versa och city select nar vi va i usa.. Vi har versa sittdelen på city select chasis till vår 3 åring, vi köpte versan för att sittdelen är mycket strörre än city s. Och hela vagnen kostade 220 dollars medans extra sittdel till city select kostade 170 dollars. Det blev jätte bra 🙂 det ända problemet är att om jag vill lägga sittdelen såmåste jag ta loss den- sätta den i ligg position- och klicka fast den så… Jag tror inte baby jogger fabrikerar versan längre..

    Svara
  11. Linnea

    Hej! Vi har just nu en Kronan Duo S, men jag tycker att vår tvååring börjar bli för lång för den – huvudet tar i suffletten både när han sitter och ligger (särskilt nu med alla vinterkläder). Jag vill dock fortsätta kunna ha honom bakvänd, och har lusläst ditt inlägg och bakvända sulkys och recensioner av de vagnarna. Tycker att Babyjogger City Versa GT verkar bra, men såg nu att den bara är 1 cm högre mellan sittyta och sufflett jämfört med Kronan Duo S. Tror du att vi skulle uppleva samma problem med den som med Kronan, eller kan det vara annan design som gör den mer rymlig trots allt?
    (Vet att Versan inte görs längre, men tänker begagnat eller nya Metron)

    Kanske väl specifik fråga, men tacksam för svar!

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

      Svårt, jag upplevde Versan som väldigt rymlig, men tycker iofs också att Kronan är ganska rymlig upp till suffletten, det är mer fotstödet som är kort på den. Jag vet faktiskt inte, tyvärr.

      Svara
    2. Louise

      Hej
      Är i samma situation som du var. Hittade du någon bra vagn efter duo s? 🙂 Vänligen Louise

      Svara
      1. Linnea

        Nja, det blev så att vi ärvde en framåtvänd Brio-sulky istället. Saknar att ha honom bakåtvänd, men det funkar ändå bra!
        /Linnea

        Svara
  12. Hanna Liljeström

    Har sett att man kan ha en bugaboo sufflett på verkan, någon som vet om det ska vara en donkey,Cameron eller buffalo?

    Svara
  13. Giuliano Vescovi

    Hej Elin!
    Tack for det fina inlagget/recensionen, vi anvande oss mycket av den nar vi bestamde oss att kopa en Versa GT nar var son foddes, och vi ar valdigt nojda med den 🙂
    Just nu ar vi i vantan pa nr 2, som kommer i slutet av aret, och jag sag i dina bilder att ni aven har stabradan, hur upplever du att det funkar med den? Sjalv har jag kannt ibland att man kan sla i med foten nar man gar lite raskare, sa ar lite fundersam pa hur det skulle funka med stabradan…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.