Design by Voksi – åkpåsar

Voksi släpper en helt ny kollektion med åkpåsar. Åkpåsarna finns i färgstarka mönster och prints. Åkpåsen är vindtät och vattentät och kan tvättas i maskin. På baksidan finns uttag för fempunktssele och det finns anti-glid material som håller åkpåsen på plats. Åkpåsen öppnas med dragkedja och locket kan tas bort helt. Det går även att använda åkpåsen som lekmatta. Öppningen vid huvudet är reglerbar. Voksis åkpåsar brukar vara i naturmaterial men Design by Voksi är fyllda med polyester. Passar barn från 0-3 år.

I samma kollektion finns även nappar, napphållare och och Bibs/dreggellappar i samma design så att man kan matcha åkpåsen. Design by Voksi-åkpåsarna finns tillgängligt i oktober och priset är 1299 kronor.

dbv_blackivory_n_lightboxdbv_bloomsplash_n_lightboxdbv_darktitanium_n_lightboxdbv_goingleopard_n_lightboxdbv_junglenight_n_lightboxdbv_newgraphic_n_lightboxdbv_rubyangle_n_lightboxdbv_starsruck_n_lightboxdbv_sweetpanda_n_lightboxdbv_tigerking_n_lightboxdbv_wildscuba_lightbox

2 thoughts on “Design by Voksi – åkpåsar

 1. Johanna

  Hej!
  Min dotter blir 6 månader i november (68 cm lång nu,stolt mamma) och vi kommer att börja åka runt med sittdelen.Jag har joolz geo,navy parrot.Jag undrar lite grann om åkpåsar.
  Jag skulle vilja köpa en åkpåse som är riktigt varm(jag läste att fleece och ull är varmaste) som tillåter kroppen att andas.Hon stoppar allt i munnen så jag tycker att en lammskinåkpåse kan vara farligt.Dock det skulle bli perfekt om åkpåse kan anpassa sig till årstiden(ta bort en del och bli tunnare tex.)och är vattentållig,vindtållig och tvättbar minst 40grader.
  Min dotter är jätte nyfiken och hon kikar ut hella tiden.dessutom blir hon lätt svettig så jag skulle vilja ha något enkelt att användas och något som sitter fast,helt glittfritt.(har joolz geo axelbandet som kan regleras? storleken på hålen för fempunktsele?kardborreoppning?)
  Slutligen skulle jag vilja gärna ha en rosa åkpåse,för att bli en lite mer girly barnvagn.(parrot blue jollz geo)
  Är nya voksi åkpåse varma?Vilken åkpåse skulle du rekommendera?Priserna spellar ingen roll.Voksi,(urban,city ,frost,design by voksi ),bozz,7a.m,annan?
  Tack på förhand
  Johanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Spontant känns det som att det kan bli svårt att hitta en åkpåse som sitter helt glidfritt i Geo eftersom suffletten sitter fast med sittdelen så det går inte att trä någonting över ryggstödet. Jag skulle säga att ull, fårskinn och dun är det varmaste och att ull/fårskinn är det som andas bäst. Åkpåsar med fleece har oftast syntetfyllning, typ polyestervadd och det ventilerar inte så bra. Kolla på Easygrow Grandma, Bugaboos HP-åkpåse, någon av Voksis åkpåsar (alla utom Design by Voksi är i naturmaterial och riktigt varma) eller någon med lammskinn, tex. nordlys eller BOZZ (finns även korthåriga).

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.