Kronan hyr ut sina barnvagnar

Från och med idag börjar Kronan med långtidsuthyrning av sina barnvagnar. Kronan är först i Sverige med långtidsuthyrning av barnvagnar. Det är Duovagnen och Duo S som man kan hyra.

Kronan-Duo-SKronan-Duovagn

Bindningstiden är 18 månader, kostnaden är 275 kr i månaden för Duo och 295 kronor i månaden för Duo S. Sammanlagt kostnad för hyra på ett och ett halvt år blir för Duo, 4950 kronor plus 1000 kronor i depositionsavgift och för Duo S, 5310 kronor plus 1000 kronor i depositionsavgift. Efter de 18 månaderna får man välja om man ska fortsätta hyra till samma månadskostnad, köpa loss vagnen till resterande pris, eller lämna tillbaka vagnen. De vagnar som lämnas tillbaka kommer Kronan att sälja på blocket. Vagnarna finns för uthyrning på Kronans hemsida.

7 thoughts on “Kronan hyr ut sina barnvagnar

 1. Ninna

  Ser att det gäller 2012 modeller. Smart sätt att ”bli av” med ett restlager utan att rea ut dem. Heja Kronan!

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Var ser du att det gäller 2012 års modell? Duo s fanns inte ens då så den måste i alla fall vara 2013.

   Svara
   1. Ninna

    Det stod på Douvagns paketet 🙂

    Duovagnspaket GRÖN

    ”Kronan Duovagn är barnvagnen som växer med barnet. De första 8 månaderna använder du chassi med liggdel. När barnet klarar av att sitta själv använder du chassi med sittdel och kan då välja om du vill ha barnet vänt emot eller ifrån dig. För att underlätta bland alla valmöjligheter har vi plockat ihop ett paket med tillbehör som vi tycker passar bra. I paketet ingår barnvagn av 2012 års modell, skötväska, åkpåse för liggdel, regnskydd för liggdel och sittdel samt insektsnät.”

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

     Ja, de har 2012:or kvar av duovagnen och rear ut den för 6000 inklusive tillbehörspaket, och har gjort det i flera månader. Vad har det med uthyrningen att göra?

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.