Korttidsuthyrning av barnvagnar

Jag skrev för ett tag sedan om att Kronan börjat med långstidsuthyrning av sina barnvagnar. Men det går även att hyra barnvagnar under en kortare period på vissa ställen.

Att hyra en barnvagn kan vara praktiskt om man ska resa bort och inte vill packa med sig sin egen vagn som tar plats i bilen. Ska man åka på en kort resa kan det vara ett alternativ istället för att köpa en resevagn. Eller så kanske man vill hyra för att man vill testa just den vagnen innan man lägger ut pengar på en ny vagn.

Hyrabarnvagn.se hyr ut vagnar i Gamla stan i Stockholm. De har bland annat Brio Go, Bugaboo Cameleon, Bugaboo Bee, Urban Jungle och flera sulkys och en syskonvagn i sitt sortiment. Priser mellan 500-900 kronor för en vecka, men man kan även hyra enstaka dagar.

Även barnvagnsuthyrning.se är beläget i Stockholm, i Tyresö. De har främst paraplysulkys, även av tvillingmodell och av flera olika märken men har även Brio Sitty och Traxx liggvagn i sitt sortiment. Här kostar det mellan 200-450 kronor i veckan.

Familjetorget.se beläget i Orminge i Stockholm, hyr ut barnvagnar för 150-250 kronor för fem dagar.

När man ska till fjällen är det ofta mycket saker som ska med och då kan det var riktigt skönt att slippa ta med barnvagnen också. Dessutom kanske inte vagnen där hemma är så bra anpassad för fjällvärlden.

Åre barnvagnar hyr ut vagnar i Åre. I sortimentet finns bland annat Emmaljunga Classic Sport, Mountain Buggy Urban Jungle och Duo, Brio Go och Babyzen Yoyo. Priserna ligger på 700-750 kronor per vecka. Men man kan även hyra enstaka dagar.

Skistarshop i Sälen (Tandådalen och Lindvallen) hyr också ut barnvagnar. De hyr ut Chariot CX och det ingår både vanliga hjul och medar, så att du även kan köra vagnen i skidspåret. Det kostar ca 700 kronor för en vecka.

Även alpinbutiken i Sälen hyr ut barnvagnar (Crescent) för ca 400 kronor för en vecka.

Även större babybutiker hyr ibland utan vagnar, tex. paraplysulkys. Ibland kan man även hyra barnvagn på hotell, kanske främst om man reser utomlands. Kolla med din resebyrå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.