Bågen på Bugaboo Cameleon 3 kan vara farlig

För några månader sedan bloggade jag om att bågen/bygeln/bärhandtaget/bumpern till Bugaboo Cameleon och Bugaboo Donkey kunde vara farlig och skulle bytas ut. Det är om man bär i den som den kan lossna vilket såklart utgör en säkerhetsrisk. Då sa man att bågen till Cameleon 3 var helt säker.

Nu har det kommit fram att även bågen till Cameleon 3 kan vara en säkerhetsrisk för vissa serienummer. För att veta om just din Cam3 är berörd, gå in på http://www.bugaboo.com/cameleon3carryhandle och fyll i ditt serienummer. Om ditt bärhandtag berörs kommer ett nytt till dig på posten, helt kostnadsfritt. De som har det farliga handtaget bör inte använda det utan ta bort det och vänta tills det nyare handtaget kommer. Vagnen är helt säker att använda utan båge men med fempunktsbälte.

Har du en Cameleon av den äldre modellen eller en Donkey går du in här för att kontrollera ditt serienummer. http://www.bugaboo.com/carryhandle

2 thoughts on “Bågen på Bugaboo Cameleon 3 kan vara farlig

  1. Emma

    Det är ju inte direkt farligt att använda bumpern heller medan man väntar på den nya. Så länge man inte BÄR i den är man ju safe!

  2. Kitten

    Fasiken va läskigt, jag läste tidigare på aftonbladet när det bara var 2 som var berörd, inte 3an, och nu läser jag att även 3an är berörd, skriver i mitt serienr på den bifogade länken du hade och vips så blir jag slussad vidare för att få en ny bumper!

    Vi bor på 2a våningen UTAN hiss och bär lillan i bumpern dagligen, visserligen så kollar jag alltid ett den verkligen sitter, men som sagt, den kan ju lossna på vägen ner för trappan, lr upp..

    Tusen tack för super bra blogg! Kram Kitten

Kommentarer är stängda.