Första intrycket av Bumbleride Indie

I förra veckan fick jag hem en Bumbleride Indie som jag ska provköra och recensera. Bumbleride är inte så känt i Sverige och har bara sålts här i ungefär ett år. Det är ett amerikanskt märke som är stort där. Mer info om Bumblerides olika modeller finns här.

DSC01269

Bumbleride Indie är en framåtvänd trehjuling, den har 12 tums lufthjul, det främre är svängbart men kan låsas både framåt och bakåt. Detta är den nya årsmodell 2013 som har några förändringar, bland annat är fotstödet annorlunda utformat. Jag har kört min Indie i några dagar och första intrycket är att den är väldigt lättrullad och lättsvängd, det är gott om plats för barnet. Min dotter är snart 2,5 år hon är ca 88 cm lång.

2013-08-22 15b

Till skillnad från många andra vagnar av den här modellen har Indie uppfällbart fotstöd och ganska upprätt sittläge. Det ingår även en båge och mugghållare när man köper den. Suffletten är en favorit på vagnen, den har tittlucka och går att dra riktigt långt fram. Det går även att ta bort den bakre delen av suffletten för mer luftcirkulation.

2013-08-22 15.43.12

Varukorgen är stor och lättåtkomlig och hävkraften är bra. Det känns som en riktigt bra vintervagn och sovvagn, enda irritationsmomentet hittills är att den är lite för bred (62 cm)för att ta sig fram smidigt i trånga affärer. Självklart följer jag upp med en fullständig recension så fort jag har kört den lite mer.

DSC01268

Denna snygga färgen heter förresten Aquamarine. Läs hela recensionen här.

2 thoughts on “Första intrycket av Bumbleride Indie

  1. Nataliya

    Hej.
    Jag har en Bumbleride Flyer som jag måste tyvärr sälja. Är det någån som är intresserad?

Kommentarer är stängda.