Bumbleride till Sverige

Den populära amerikanska barnvagnen Bumbleride Indie har börjat säljas i Sverige! Bumbleride Indie är en framåtvänd trehjuling som även finns som tvillingvagn.

image

Bumbleride IndieBumbleride Indie: Vagnen har tolv tums lufthjul och det främre är svängbart och låsbart, den har även fjädring på de bakre hjulen. Vagnen har ställbart handtag och fotstöd. Ryggen går att fälla till fullt liggläge och liggmåttet är 95×33 cm. Suffletten har solskyddsfaktor 45. Det går även att komplettera med liggdel (80×35 cm), även Maxi-Cosi babyskydd passar på vagnen med hjälp av adapter. Bumbleride Indie väger 9 kg och blir 82x63x38 cm hopfälld. Maxvikt är 20 kg. Priset är 4600 kronor och då ingår båge, säkerhetsrem och mugghållare. Liggdelen kostar 1200 kronor. Jag tycker detta verkar vara en bra och prisvärd vagn, den stora nackdelen är att sittdelen bara är framåtvänd. Läs min recension.

Bumbleride Indie Twin: Bumbleride Indie Twin är väldigt lik Bumbleride Indie och har i stort sett samma egenskaper. Den har 12 tums lufthjul, men den har två svängbara hjul fram istället för ett. Annars har den ställbart handtag, individuella suffletter, ställbara fotstöd. Även ryggen är individuellt ställbar med fullt liggläge. Det går även att sätta ett eller två babyskydd på vagnen och även liggdelar såklart. Bredden är 75 cm vilket innebär att den klarar Stockholmsmåttet. Hopfälld blir Bumbleride Indie Twin 81x74x38 cm och den väger 15 kg. Maxvikt är 40 kg. Vagnen kostar 7000 kronor och då ingår bygel, säkerhetsrem och mugghållare. Videorecension.

Bumbleride Flyer: Nu när jag har surfat på Bumblerides hemsida har jag hittat en jättespännande vagn, som tyvärr inte säljs i Sverige. Men jag hoppas verkligen att den kommer till Sverige. Bumbleride Flyer är en sulky med vändbart handtag! Det är vad jag känner till helt unikt men en sådan funktion på en sulky. Och inte nog med det, det går dessutom att välja vilka av hjulparen som ska vara svängbara. När du vänt över handtaget låser du de bakre hjulen och låser upp de främre så att de blir svängbara, hur smart som helst! Dessutom har vagnen ställbart vikledshandtag, fjädring på alla fyra hjulen, fullt liggläge, ställbart fotstöd, stor sufflett som går att dra fram långt och stor varukorg. Det går dessutom att använda både liggdel och babyskydd på vagnen. Bumbleride Flyer väger bara 8,6 kg och blir 89x53x30 cm hopfälld. Maxvikt är 20 kg. Vagnen finns som sagt inte att köpa i Sverige, jag hittar den bara i Ryssland och USA, men man kan ju hoppas att den dyker upp här också. Priset är ungefär 360 dollar och då ingår båge, mugghållare, regnskydd och bilstolsadapter. Videorecension

Bumbleride-Flyer

Bumbleride har också en vagn som heter Flite, men den säljs inte heller i Sverige och är en vanlig paraplysulky så den tänker jag faktiskt inte skriva något om 😉

7 thoughts on “Bumbleride till Sverige

    1. Anonym

      Liggdelen ligger på ryggstödet till sittdelen, och klickas fast i chassit så det ska sitta på plats 🙂

  1. Nataliya

    Hej.
    Jag har en Bumbleride Flyer till salu. Har använd den endast i två månaderr. Färg är aquamarine.

Kommentarer är stängda.