Etikettarkiv: Britax B-Agile

Recension av Britax B-Agile 4 Plus

DSC02040

Märke: Britax
Modell: B-Agile 4 Plus
Årsmodell: -15
Färg: Chili Pepper

Britax B-Agile 4 Plus är en uppdatering av Britax B-Agile, skillnaden är ställbart fotstöd och en ny längre sufflett som går att byta färg på. Jag har testat Britax B-Agile 4 Plus i ett samarbete med Britax. Jag har använt vagnen till min 16-månaders son men även låtit min 4-åring provsitta. Jag har kört vagnen på väldigt varierande underlag, grusväg, gräsmatta, i skogen, i affärer och på asfalt. Nu är det dags för en recension.

Läs mer

Britax B-Agile med snöhjul

En annan vagn som jag fick möjlighet att känna lite på igår på underBara Barn är Britax B-Agile med snöhjul. Snöhjulen kostar bara 249 kronor. De är likadana som bakhjulen, dvs. lika stora och på samma bredd.

Jag kände så klart på den och med swivelhjul tror jag att det är en helt okej vagn. Med vinterhjulen blev den dock väldigt tungkörd. Jag körde den utan barn i och det var ändå riktigt tungt att få upp den på bakhjulen. Så jag skulle inte vilka göra det varje gång jag ska svänga. Hjulen är dessutom helt i plast vilket gör att de inte får så bra grepp. De gled runt ganska mycket på golvet och hur det då blir på snö vill jag inte riktigt tänka på. Om man bara har denna vagnen och måste köra den i snö är nog snöhjul en bra idé. De är ju billiga så det kan vara värt att testa. Men har man möjlighet att köra någon annan, bättre snöanpassad vagn, så skulle jag föredra det.IMG_0049IMG_0048IMG_0101

Britax B-Agile

b-agile_chilipepper_400_britax

Britax har kommit med en ny sulky. Den heter B-Agile och är ett något mer ombonat alternativ till B-Mobile. Agile går även att fälla ihop med en hand och har automatisk låsning i hopfällt läge. Vagnen är endast framåtvänd men det går att komplettera med liggdel. Britax babyskydd går självklart också att klicka fast på vagnen. B-Agile har fullt liggläge, svängbara låsbara framhjul, fjädring på alla hjul, avtagbar sufflett med ficka. Det ingår regnskydd och vagnen har även varukorg och fempunktssele. Vagnen väger 8 kg och blir 71 x 58 x 30 cm hopfälld. Max belastning är 15 kg. Vagnen finns i rött och svart och som tillbehör finns liggdel och frambåge. Vagnen finns redan att köpa och den kostar ca. 3000 kronor.

Videorecension