Britax B-Agile

b-agile_chilipepper_400_britax

Britax har kommit med en ny sulky. Den heter B-Agile och är ett något mer ombonat alternativ till B-Mobile. Agile går även att fälla ihop med en hand och har automatisk låsning i hopfällt läge. Vagnen är endast framåtvänd men det går att komplettera med liggdel. Britax babyskydd går självklart också att klicka fast på vagnen. B-Agile har fullt liggläge, svängbara låsbara framhjul, fjädring på alla hjul, avtagbar sufflett med ficka. Det ingår regnskydd och vagnen har även varukorg och fempunktssele. Vagnen väger 8 kg och blir 71 x 58 x 30 cm hopfälld. Max belastning är 15 kg. Vagnen finns i rött och svart och som tillbehör finns liggdel och frambåge. Vagnen finns redan att köpa och den kostar ca. 3000 kronor.

Videorecension

7 thoughts on “Britax B-Agile

 1. Kicki

  Hej!
  Jag har precis köpt en sån vagn då jag fått barnbarn och vill ha en sittvagn hemma. Det står och de säger att denna vagn passar till 4 år men när jag läser broschyren så står det 15 kg. Jag blir helt förvirrad. Tror inte det är så många 4-åringar som bara väger 15 kg. Tror du att jag kan ha vagnen och räkna med att köra mitt barnbarn till 4 år?
  Tack på förhand? /Kicki

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Maxvikten är 15 kg, men det är standard att testa för det så den klarar säkert lite mer än så. Det är inte så många barn som åker vagn när de är 4 år, min dotter som är 3 år och 3 månader åker ibland 🙂

   Svara
 2. Johanna

  Hejsan.
  Vilken bra blogg du har 🙂
  Jag undrar om du vet vad det är för skillnad på britax b-mobile & b-agile? Jag har både en Emmaljunga mondial & en brio spin så är endast i behov av vagn till babyskyddet (britax) som är lätt & liten att lasta i bilen när man åker & handlar. Vilken av dessa ska jag välja? Prismässigt ligger de ju rätt lika just nu.
  Tack på förhand.
  //Johanna

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack 🙂 B-Mobile är en lite enklare vagn med mindre hjul och sämre liggläge tex. Jag tror att B-mobile slutat tillverkas. Jag hade nog valt B-agile pga att den har större hjul, den verkar väga lika mycket och bli lika liten ihopfälld.

   Svara
 3. Jenny andersson

  Hej! Tycker också att din blogg är bra:) undrar lite vad det är för skillnad britax B- motion och B-agile?? Mvh/ Jenny

  Svara
  1. Elin Inläggsförfattare

   Tack 🙂 B-Motion har lufthjul, mycket bättre fjädring och ställbart handtag med knäled, maxvikt 17 kg. B-Agile har EVA-hjul och icke ställbart handtag, maxvikt 15 kg.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.