Britax B-Agile med snöhjul

En annan vagn som jag fick möjlighet att känna lite på igår på underBara Barn är Britax B-Agile med snöhjul. Snöhjulen kostar bara 249 kronor. De är likadana som bakhjulen, dvs. lika stora och på samma bredd.

Jag kände så klart på den och med swivelhjul tror jag att det är en helt okej vagn. Med vinterhjulen blev den dock väldigt tungkörd. Jag körde den utan barn i och det var ändå riktigt tungt att få upp den på bakhjulen. Så jag skulle inte vilka göra det varje gång jag ska svänga. Hjulen är dessutom helt i plast vilket gör att de inte får så bra grepp. De gled runt ganska mycket på golvet och hur det då blir på snö vill jag inte riktigt tänka på. Om man bara har denna vagnen och måste köra den i snö är nog snöhjul en bra idé. De är ju billiga så det kan vara värt att testa. Men har man möjlighet att köra någon annan, bättre snöanpassad vagn, så skulle jag föredra det.IMG_0049IMG_0048IMG_0101