Emmaljunga Celebration Edition -10

Nu tänkte jag skriva om en gammal Limited edition som är ganska omtalad och eftertraktad. Den misstas ofta för att vara ett Fred Perry-samarbete men så är inte fallet. Emmaljunga Celebration Edition var en specialutgåva som utkom 2010 i samband med Emmaljungas 85-årsjubileum. Vagnarna fanns i tre färger, White, Creme och Black. Creme och White var i Letherettetyg (läderimitation) medan Black hade vanligt tyg. De hade också inslag av glansigt tyg med jubileumskransar på (det är därför den misstas för att vara Fred Perry).

Celebration-designen fanns på Edge, Nitro, City Cross, Scooter 2.0, City korg, Quadrolift, hårdlift, First class babyskydd, två olika skötväskor, bäddset, åkpåse, sittdyna, fotsack, och parasoll.

Emmaljunga-Edge-Celebration-Black

Emmaljunga-City-Cross-Celebration-BlackEmmaljunga-Celebration-Nitro-Creme

Emmaljunga-Scooter-Celebration-White[3]

Mer info och bilder på alla vagnar finns här.

14 thoughts on “Emmaljunga Celebration Edition -10

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag tror att de såldes 2011 också. Men det var 2010 som de hade 85-årsjubileum, så jag är rätt säker på att de kom då.

   Svara
   1. Johanna

    Jag har den svarta och har varit mycket nöjd med den. Jag ska sälja citykorgen och börja använda sitt vagnen. Hur mycket tror du att jag kan få för den?

    Svara
    1. Elin Inläggsförfattare

     Det beror nog på om man hittar ”rätt” köpare, som är villig att betala extra för en limited edition. Minst 1000 kronor borde du kunna få.

     Svara
    2. Liza

     Jag har en svart liggdel att sälja. Säljer även chassit men sittdelen har silver check-tyget. Chassit är årsmodell 2011. Liggdelen är i nyskick och sittdelen i fint begagnatskick. Givetvis fungerar allt.
     2500:- om någon är intresserad.

     Svara
 1. linda idenfors

  Heej! Den längst ner i white leatherette vad är det för modell? 🙂 vad heter den? Tacksam för svar!

  Svara
 2. Monica

  Hi sorry but do you think that this stroller can go forward or rear face I don’t know how it work thank you I hope you can answer my question

  Svara
 3. Tanja

  I have city cross celebration white – 10 carrycot and seat, bag, parasol and footmuff. I think i could sell these because we have New nxt stroller. But what is the price for these? Very good condition.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.