Brio 2012

Brio kommer snart att lansera sin nya kollektion, den för 2012. Det har läckt ut lite bilder som jag tänkte visa er. Det verkar inte vara någon ny modell på gång, men dock en hel del nya färger.

Brio sitty 2012 De färger som sticker ut är en petrolblå (som jag tyckte var riktigt fin) en klarblå och en mörklila färg. Det ser ut som att både Happyns punkteringsfria hjul och Spins hjul kommer ha svarta hjulsidor.

Brio Happy 2012Brio race 2012Brio spin 2012

Spin har även fått den nya designen med ekerhjul som Race och Sitty hade förra året. Snyggt tycker jag! Samtidigt verkar det som den vita chassifärgen på Spin har försvunnit. Brio Go finns däremot med vitt chassi och det kommer även nya färger till den, bland annat denna härliga lila färgen.

Brio go 2012

Svart chassi och svarta hjulsidor verkar vara väldigt inne just nu. Alla märken verkar satsa på det 🙂 Och det är ju rätt snyggt.

9 thoughts on “Brio 2012

 1. Sandra

  Det där med hjulsidorna har nog bara med chassifärgen att göra fortfarande.

  Och tänk på att ”Happysarna” på bilden är de danska jättevagnarna! De har ju sufflettspännen också. Missade att det var dem först.

  /Uliise från fl

  Svara
 2. Elin Inläggsförfattare

  Men varken Happys punkteringfria hjul eller Race hjul (som nu också sitter på Spin) har haft svarta hjulsidor förut även om chassit varit svart. De har bara funnits i silverfärg 🙂

  Svara
 3. Sandra

  JA nu gick det upp ett ljus här 😉 Jamen självklart. Och det är faktiskt riktigt bra, såg inte bra ut med silvriga hjulsidor till svart chassi.

  Svara
 4. Anonym

  Hej o tack för en toppenblogg! Jag letar vagn åt min syster som har tvillingar, hon har en Teutonia med små,svängbara hjul fram, som hon tycker är så trögkörd, barnen är knappt året än, o hon ska ju ha vagn ett bra tag till. Mina barn är långt ifrån vagnsstadiet nu, men jag har ett minne av en vagn som var ledad under, har du någon koll på om den finns kvar, o vad den hette?
  mvh Malin

  Svara
 5. mia

  Hej, har precis köpt en -05 Mountain Buggy, den har ingen fjädring i hjulen, är det det på de nya och när kom det isåfall? På en del är det delad suflett men inte alla är det nån speciell modell? Hoppas du kan svara på dessa frågor.

  Svara
 6. Anonym

  När släpps Brio vagnarna? Vilket datum, ellervecka? Har min Emmaljunga ute på blocket och snart är jag utan vagn tills vagnen, Brio spin, släpps som jag väntar på och vill ha. Med vänlig hälsning, A

  Svara
 7. Anonym

  Hej, jag har en brio happy liggbarnvagn som jag inte vet hur man fäller ihop. någon som vet? skulle verkligen uppskatta lite hjälp!! Tack!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.