Emmaljunga limited edition och vinterhjul

Jag ligger som sagt lite efter med mitt bloggande så här kommer först lite “old news”. Emmaljunga har ju bestämt sig för att göra limited edition-utgåvor fyra gånger per år och höstens version heter Nautic Grey. I oktober kom 300 vagnar av varje modell. Nautic Grey finns som Edge med sportchassi, Edge med classicchassi, City cross, Nitro city, Ozone city, Cerox, Scooter och Scooter S. Färgen finns även på City korg, babyskydd, fotsack, åkpåse, skötväska sport och parasoll. Varje vagn har etikett med serienummer. För att få veta om vagnen finns kvar i lager måste du kontakta närmaste återförsäljare. Mer info.

image

En annan nyhet från Emmaljunga, eller åtminstone till Emmaljungavagnar, är vinterhjul till Nitro och Ozone. Det är Babyexperten på Sveavägen i Stockholm som har utvecklat lite större, fasta hjul med samma bredd som bakhjulen som går att sätta dit istället för de svängbara hjulen. Hjulen passar på alla vagnar oavsett årsmodell. I paketet ingår två hjul, en hjulaxel och två fästen. Första monteringen ingår också, men man kan även montera dem själv. Paketet kostar 700 och säljs alltså än så länge bara på Babyexperten. Från december ska de finnas till försäljning.

image

En tredje nyhet från Emmaljunga, är en specialproduktion, nämligen Nautic Navy på vitt City cross- och Nitrochassi. För mer info ska man kontakta sin återförsäljare.

imageimage

One thought on “Emmaljunga limited edition och vinterhjul

Kommentarer är stängda.