Titta på Kronan Syskon

Kronan Syskon finns för leverans och hos återförsäljare först 31:a mars, men före det har du chansen att få se den i verkligheten hos ett antal av Kronans återförsäljare i landet. Redan i dag visas den hos Lilla Violen i Jönköping och imorgon hos Storken i Göteborg (dit jag själv tänkte försöka ta mig, det blir kul). Listan med platser och tider finns här, och den kommer dessutom att uppdateras med fler tillfällen. En riktigt bra chans till en förhandstitt om man är intresserad av Kronan Syskon.

Syskon bakifrån2

2 thoughts on “Titta på Kronan Syskon

  1. Therese

    Jag håller just nu på att vela mellan Kronan city och Brio Smile. Jag har läst både din jämförelse mellan City och Duo S samt Duo S och Smile – vilken stadsvagn är bäst av City och Smile enligt dig? Eftersom många av Duo s nackdelar i stadskörning verkar uppvägas av City

    1. Elin Inläggsförfattare

      Riktigt svårt val, jag har nog inget självklart svar där. Smile har haft en hel del problem, -14 som kommer nu ska vara bättre, men man vet aldrig. Av den anledningen hade jag kanske valt City, men båda är bra vagnar.

Kommentarer är stängda.