Teutonia har uppdaterat hemsidan

Nu har Teutonias kollektion för 2014 kommit ut i butik och i samband med det har man också uppdaterat hemsidan som blivit väldigt överskådlig och bra. Vid varje modell kan du se de valmöjligheter som finns på chassifärg, färg, hjul, liggdel och tillbehör.

Jag vill särskilt visa två nyheter på den nya hemsidan. I konfiguratorn kan du gå in och själv sätta ihop din vagn och få en bild på exakt hur den kommer se ut, när du valt chassifärg, hjul, tygfärg osv. Roligt om man vill testa att bygga ihop olika designer och väldigt användbart om man ska beställa en Teutonia. Man kan också få en lista på alla vagnens delar som man kan ta med sig till butiken när man ska beställa vagnen. Gå in och testa i Konfiguratorn.

En annan rolig grej som jag upptäckte på hemsidan är ett test, “Vilken barnvagn passar dig?”. Där kan man få reda på vilken av Teutonias modeller som passar en bäst. Jag var självklart tvungen att göra testet och fick resultatet att Teutonia BeYou passar mig bäst och att Cosmo också är en modell som skulle passa mig. Faktum är att jag redan testat en Teutonia BeYou och skulle jag testa en Teutonia till skulle det absolut bli en Cosmo, så det var ett riktigt bra resultat 🙂 Vad får ni för resultat i testet?

 

Teutonia-barnvagnstest

2 thoughts on “Teutonia har uppdaterat hemsidan

  1. Linda

    Hej, jag undrar om du vet om man kan köpa den nya hjulen löst till be you och om de passar till årsmodell 2013??

    ’Mvh Linda

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.