Bugaboo Classic Collection

Bugaboo-Classic-CollectionBugaboo-Classic-Collection[3]

Bugaboo introducerar en ny kollektion där de går tillbaka till den klassiska Frog-looken. Extra tydligt är det på det quiltade naturvita innerfodret och även det faktum att hela vagnen har samma färg, marinblå eller mörk khaki. I övrigt är vagnen en vanlig Bugaboo Cameleon 3, med en liten förändring som jag tror många gillar, nämligen att suffletten har en extra förlängning som gör att den går att dra längre fram, precis som på Bugaboo Buffalo. Bugaboo har dock meddelat att suffletterna inte kommer gå att köpa löst. Men ett rykte säger att det kommer komma liknande uppdaterade suffletter till både Cameleon 3 och Donkey, vi får väl se…

 5616bd4d810e6526c391f42f48b7a575

Priset är 11 000 kronor och Classic Collection finns att boka nu med leverans från februari.

7 thoughts on “Bugaboo Classic Collection

 1. Samira

  Hej!

  Jag har beställt hem en Classic Navy Blue från Holland som jag fick hem i slutet på November, men den är utan extra förlängd sufflett. Mailade min återförsäljare om detta efter att jag läst din blogg (som jag följer frenetiskt) och fick till svar av dem att Classic modellen har en vanlig sufflett å att det endast är Buffalo som har en utdragbar.
  Stämmer detta verkligen? Vart har du fått bilden ifrån? Kommer att kontakta Bugaboo om detta isåfall och höra efter.
  Mvh Sam.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Enligt den information som finns på Bugaboos facebooksida och hemsida: http://www.bugaboo.com/classic så kommer classic collection att släppas först i februari i hela världen, så det låter osannolikt att du kunnat köpa en i november. Både på facebooksidan och hemsidan står det att den har ”extendable sun canopy”. Bilden har jag googlat fram, den kommer från någon mässa där bugaboo presenterat nyheter.

 2. Samira

  Det är en Classic jag beställt utan tvekan och den är beställd från Babyplus.
  http://www.babyplus.nl/nl/p-bugaboo+cameleon+sup3+classic+navy+blue-2106
  Jag tyckte det va kul att beställa hem en vagn som ännu inte fanns i Sverige och Babyplus är en pålitlig Bugaboo återförsäljare, såg då vid mitt beställningstillfälle att även Bont i Stockholmi hade den för beställning men för leverans i Februari och något dyrare.
  Står ingenstans på Bugaboos hemsida om att Classic suffletten är extra utdragbar som Buffan.
  Kan du länka till sidan/mässan du googlat fram bilden ifrån?
  Som jag skrev innan så har jag dubbelkollat med Babyplus som bekräftat att Classic modellen säljs med en vanlig sufflett, ej extra utdragbar.

 3. Samira

  ”Utfällbara suffletten” står det på svenska på Bugaboos hemsida = extendable sun canopy på engelska, är det din egna tolkning om att suffletten är extra utdragbar??

  1. Elin Inläggsförfattare

   Ja, när Bugaboo skriver att den har ”extendable sun canopy” vilket betyder förlängbar sufflett (exakt samma formulering som de skriver om Buffalo) och jag dessutom sett bilder på det och fått bekräftat från bugaboo-återförsäljare, då tolkar jag det som att suffletten går att förlänga. På Bugaboos facebooksida har de också skrivit likadant och de diskuterar suffletten i kommentarerna https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152067579910660&set=a.89372585659.116981.73732120659&type=1&theater
   Ryktet om att det kommer ändras på alla vagnar kan du läsa mer om här http://www.bestbuggy.co.uk/2014/01/2014-bugaboo-donkey-cameleon-new-extending-sun-canopies/
   Jag hittar tyvärr inte tillbaka till den bilden nu.
   Jag har inte sett några andra uppgifter än att denna kollektion kommer i februari 2014. Så vad du har för vagn och varför den skiljer sig kan jag tyvärr inte svara på.

 4. Samira

  Jag har tyvärr inte Facebook längre och kan inte kolla in sidan du länkar till, men jag nu fått rätsida på detta med suffletten efter ytterligare kontakt med Babyplus.
  Dom har nu blivit uppringda av Bugaboo efter mitt mail och bekräftat att Cam3 Classic modellen som funnits sen 2013 (som jag har) men inte sålts i alla länder kommer att släppas 2014 med en utdragbar sufflett.
  Den utdragbara suffletten säljs i dagsläget inte ens i Holland, men det kommer va något nytt för Cam3 nu år 2014 och inte bara Classic modellen.
  Då vet man det!

Kommentarer är stängda.