Stokke Trailz och uppdaterad Stokke Scoot

Stokke-Trailz[11]

I höst kommer två stora nyheter från Stokke, den ena är en helt ny barnvagnsmodell, Stokke Trailz. Läs min recension av Stokke Trailz här. Stokke Trailz har luftfyllda gummihjul både fram och bak, den har även vattentät varukorg och knäledshandtag. Trailz är byggd för att klara lite tuffare tag och ska ha bra fjädring. Precis som på övriga Stokke-vagnar är liggdel och sittdel placerade högt så att man lätt kan se och kommunicera med sitt barn, sittdel och liggdel är samma som till Stokke Crusi. Sittdelen är såklart vändbar och det går även att fästa babyskydd på chassit. Framhjulen är svängbara och låsbara. Maxvikten på vagnen är 15 kg. Vagnen väger 13,8 kg som sittvagn och 14,6 kg som liggvagn. Vagnen är 62 cm bred och blir 95x62x60 cm ihopfälld med sittdel på. Vagnen kommer i alla Stokke-färger. Stokke Trailz finns ute i butik nu, chassit kostar 6100 kronor, sittdel 3300 kronor och liggdel 2500 kronor.

Stokke-Trailz[1]

Stokke-Trailz[5]Stokke-Trailz[7]Stokke-Trailz[9]Stokke-Trailz[3]

Den andra stora nyheten är en uppdatering av Stokke Scoot. Nya Scoot har skumfyllda gummihjul, som är lite större än de gamla. Den har också tre lägen för ryggstödet istället för två, nu finns också ett viloläge mellan sittläget och liggläget. En annan nyhet är att man nu infört knäledshandtag med tre lägen istället för teleskophandtag, för att man ska få bättre utrymme för stegen. Scoot 2014 har också fått längre solskärm, bättre ventilation och suffletten är lättare att ta av.

Nya Stokke Scoot kommer att finnas i färgerna Red, Slate Blue, Black, Black Melange och Purple. Den kommer finnas tillgänglig från september och priset är 5599 kronor.

Stokke-Scoot-2014[3]Stokke-Sccot-vilolägeStokke-Sccot-hjul

Stokke Xplory kommer också i en exklusiv special edition i helsvart kallad True Black. Den säljs i ett paket med sittdel, liggdel, skötväska och mugghållare och finns bara tillgänglig hos utvalda återförsäljare.

Stokke-Xplory-true-blackStokke-Xplory-True-Black[3]

2 thoughts on “Stokke Trailz och uppdaterad Stokke Scoot

  1. Anna Van de Haarte

    I would like to know where I can purchase the products in LONDON UK. Also, a website with English translations would be good.

    Thank you.

    Anna

Kommentarer är stängda.