Ständigt lika aktuella inlägg

Här på bloggen finns faktiskt över 550 inlägg och vissa av dem är inte särskilt aktuella längre, men det finns faktiskt en hel del inlägg som alltid är lika aktuella, som jag vill tipsa om.

I menyflikarna här ovanför hittar du flera av dem, som tex. min Guide till att köpa barnvagn i sex steg. Alla recensioner som faktiskt hunnit bli 29 stycken barnvagnar och 15 olika tillbehörsrecensioner hittas under fliken Recensioner i menyfältet. Under fliken Guider finns en hel del matnyttigt och inlägg som jag faktiskt uppdaterar kontinuerligt för att hålla aktuella tex. vändbara sulkys och hur stor plats olika vagnar tar i bilens bagage (som nu innehåller 32 bilder).

Andra inlägg som finns på bloggen under kategorin Barnvagnsguide och kanske hamnat lite i glömska är mina samlingsinlägg om Syskonvagnar med individuellt vändbara sittdelar, Joggingvagnar, Trillingvagnar och Miljövänliga barnvagnar.

Hittar man inte det man söker fungerar det ofta bra att söka i sökfältet längst upp till höger.

Sist men inte minst vill jag gärna tipsa om min söksida www.hittabarnvagn.nu där du kan söka fram en barnvagn efter dina kriterier och är perfekt om du tex. söker en vagn med hög maxvikt eller en smal vagn.

4 thoughts on “Ständigt lika aktuella inlägg

 1. Maria

  Hej! Tack för jättebra sida! Jag ramlade in på hittabarnvagn sidan förut och jämförde babyjogger city select med bugaboo donkey. Jättesvårt då båda dessa har funktioner jag vill ha. Det kommer bara skilja 14 månader på barnen så antar jag kommer använda vagnen ett bra tag. Har du något tips? Eller vet om det kommer nån annan modell till hösten som kan passa. Vi har använt babyskyddet brio Primo tidigare (på vår smile) och vill gärna kunna använda det igen, går det?

 2. Moa

  Hej och tack för bra sida! En info som jag söker och som jag inte hittat här eller någon annanstans men tänker att du kan ha koll på….är; passar en nyare liggdel (från tex 2012 el 2013) till en babyjogger CM från 2010?
  Eller har fästena ändrats?
  Jag har vagnen från 2010 (både en enkel sen tidigare och nu en dubbel) men saknar liggdel som jag behöver mycket snart.
  Mitt största TACK på förhand om du kan hjälpa mig med svar (om du vet förstås).
  /Moa

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag vet inte säkert hur det är med detta tyvärr. Men jag har för mig att i alla fall dubbelvagnen förändrats på senare år och att man kanske inte kunde ha liggdel alls på tidigare modeller? Men kontakta babyjogger, de borde ju kunna svara 🙂

Kommentarer är stängda.