Andy Warhol + Bugaboo The banana collection

Nu släpper Bugaboo sin tredje kollektion i Andy Warhol-samarbetet. Denna gången heter kollektionen Bananas och kommer finnas att köpa som hel vagn till Bugaboo Cameleon 3. Priset blir 13 000 kr. På Bugaboos hemsida kan man läsa:

Andy Warhol + Bugaboo Cameleon³ Banana kombinerar Warhols verk Banana i svart över en vågad gul bakgrund med ett svart chassi. Bananen täcker hela vagnen, från ena sidan av liggdelen till den andra, tvärs över suffletten. Dessutom pryder bananen även sittdelens undersida.

Bugaboo-Cameleon-3-andy-warhol-bananaBugaboo-Cameleon-3-bananaBugaboo-Andy-Warhol-Banana-collection

Förutom Cameleon 3 kommer designen även att finnas på tillbehör. En svart åkpåse med banan-tryck och en offwhite sittdyna med banantryck, båda med inslag av materialet bambu.

Bugaboo-bananas-tillbehörThe-bananas-åkpåseBigaboo-banans-sittdyna

The Banans Collection finns tillgänglig från och med 1 maj. Bugaboo skriver själva att de “gått banans”, jag kan inte annat än att hålla med, vad tycker ni?

3 thoughts on “Andy Warhol + Bugaboo The banana collection

 1. Sara

  Haha, nä jag skulle inte vilja ha en banan som mönster på min vagn xD

  Med det inte sagt att jag inte tycker att andra är fräna som har det. Vågat, minst sagt!

 2. Kicki

  Hej! Går det nått rykte om nya samarbeten som gäller buffalon? Skulle så gärna se glada mönster suffletter till den? Hur länge tror du vi får vänta på det?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag har inte hört några sådana rykten. Det brukar dröja minst ett år innan det kommer limited editions på nya bugaboo-modeller, så det kanske är dags snart. Nu har de ju å andra sidan precis gjort om suffletterna och kommit med nya basfärger så det kanske inte kommer så mycket nytt just nu.

Kommentarer är stängda.