Quinny Limited Edition Miami

Quinny kommer med en Limited Edition-kollektion, det är Zapp Xtra 2 och Yezz som kommer i två nya Limited edition-designer. Blue pastel och Pink pastel heter färgerna.

Quinny-Zapp-Xtra-2-Miami[3]

Quinny-Zapp-Xtra-2-Miami

Quinny-Yezz-MiamiQuinny-Yezz-Miami[3]

 

Läs gärna också mina recensioner av Quinny Zapp Xtra 2 och Quinny Yezz.

5 thoughts on “Quinny Limited Edition Miami

 1. Sana Nizamani Nilsson

  Argh jag blir så frustrerad med alla stereotyp färgar för barnsaker. Vagnen ser fin ut med vill inte köpa rosa eller ljus blå. Vad är fel med lilla, röd, grön, mörk blå och alla mer köns neutrala färgarna (som på kronans vagnar)?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Eller så köper du rosa till en pojke och blå till en tjej? Min dotter har haft massor av blå barnvagnar, och ännu flera hade det blivit om jag hade fått bestämma 😉 Sonen har ännu inte haft någon rosa vagn men jag tycker själv inte att rosa är lika fint som jag tycker blått är.

   1. Sana Nizamani Nilsson

    Min son har rosa kläder och rosa tofflor. Plus rosa overall. Men det är du en större behov av fina grona, lilla, orange, gula färgar.

 2. Malin

  Man måste våga att sticka ut annars kommer det aldrig bli någon förändring. Det handlar bara om en färg egentligen, och det är vi som gör det till en sån stor grej. Blått till en tjej är inte konstigt men så fort de handlar om färgen rosa till pojke, blir det en sån stor grej av det. Tänk inte så mycket på kön och färg köp den färg på vagn du tycker är snyggast.

Kommentarer är stängda.