Phil & Teds Navigator V2

Phil-&-Teds-Navigator-ny

Phil & Teds Navigator har nyligen fått en uppdatering med flera nya funktioner. Navigator är en av Phil & Teds Inline-vagnar med tre lufthjul och möjlighet att förvandla till syskonvagn. Navigator är en av deras nyaste modeller som nu dessutom fått flera uppdateringar. Nya Navigator är världens första barnvagn med med auto-stop. Det fungerar så att det finns en båga vid vagnens handtag som du måste hålla ner för att vagnen ska gå att köra framåt (ungefär som på en bagagevagn). Om du släpper handtaget åker bågen upp och vagnen bromsas av sig själv. Väldigt praktiskt om man tex. tappar vagnen. Är det så att man inte vill använda auto-stopbromsen så går det också att sätta fast den så att vagnen kör som vanligt. Bågen har sin egen nersänkning i handtaget så man behöver inte oroa sig för att det ska vara obekvämt att hålla.

En annan nyhet är att syskonsitsen går att använda som en bakåtvänd sits. Det fungerar bara när vagnen används som singelvagn och du sätter då syskonsitsen bakåtvänd i huvudsitsen.baby in rear facing navigator

Man har också gjort huvudsitsen rymligare med ett längre ryggstöd, vilket gör att den passar större barn men också att en bebis för plats längre när de ligger i mjukliften.

Navigator kan nu användas med två babyskydd samtidigt. Suffletten har fått lite annorlunda design och man har nu satt dit fickor på sidan för förvaring av småsaker.

Phil & Teds Navigator har hela 26 olika kombinationsmöjligheter, du kan se alla här.

Phil & Teds Navigator V2 finns i butik nu och kostar ca 5400 kr.

Läs mer om Phil & Teds Navigator här.

11 thoughts on “Phil & Teds Navigator V2

 1. Sandra

  Emmaljunga hade exakt samma bromsfunktion på sin Ec sport i början av 00-talet, så pt är inte först 🙂

  Svara
 2. Cissi

  När man har syskonsitswn bakåtvänd, kan man ha suffletten då? Eller måste man vara utan sufflett? Det vore ju väldigt dumt i sådan fall.

  Svara
  1. Syskonhuset

   Cissi, det går bra att använda sufflett tillsammans med bakåtvänd syskonsits i sittdelen

   /Syskonhuset

   Svara
   1. cissi

    Finns det någon bild på detta? Fann bara med utan sufflett på nätet .

    Hur länge kan barnet sitta vänd mot mig i den sittsen?

    Svara
 3. Jenny

  Hej är sugen på en Phil vilken är bäst för en lång 3 åring och en nyfödd ? Ute och går mkt men åker samtidigt väldigt mkt bil … Tack på förhand :))

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.