Moweo Magro

022A8704

Jollyroom presterar en helt ny modell av deras eget märke Moweo. Vagnen heter Magro och är en framåtvänd sulky med lufthjul och enhandsfällning. Moweo Magro finns i två olika versioner, antingen med fyra hjul eller med tre hjul och ett dubbelhjul framtill. Läs min recension av Moweo Magro här.

Suffletten på Moweo Magro har en förlängning i mitten som öppnas upp med dragkedja och en tittlucka. Handtaget har en fast höjd. Bågen är i läder och går att knäppa loss och svänga undan. Den har steglöst ställbar rygg som fälls med en rem baktill och liggläget är plant.

022A8679

Moweo Magro har stora lufthjul, 12 tums lufthjul baktill och 10 tums svängbara och låsbara framhjul som också är lufthjul.

022A8688

Moweo Magro fälls ihop genom att dra i ett handtag i sitsen och blir kompakt ihopfälld. Den har automatiskt lås som håller den ihopfälld och den står själv ihopfälld. Tar man av bågen blir den såklart ännu mer kompakt. Maxvikt i vagnen är 15 kg.

022A8692022A8716

Moweo Magro finns med svart, vitt eller guldigt chassi och sufflett, sittdyna och axelmuddar finns i hela åtta olika färger, svart, beige, grå, brun, ljusblå, rosa, röd och orange. Vagnen kostar 2999 kronor och då ingår regnskydd, bygel i läder, mugghållare och transportväska. Guldigt chassi kostar lite mer.

022A8689Moweo Magro svart

Vagnen kommer in på Jollyrooms lager i mitten av juni. Min recension av vagnen finns här.

15 thoughts on “Moweo Magro

 1. Sandra N

  Kul med info om den här vagnen! Tyvärr var fast handtag ett stort minus (skiljer nästan 30 cm i längd på mig och sambon…) och sittläget ser ut att vara väldigt bakåtlutat.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Sittläget är nog svårt att bedöma för jag tror inte att den är i fullt sittläge på någon av bilderna. Jag få se när jag får hem den 🙂

    1. Elin Inläggsförfattare

     Nej det är inte riktigt plant och jag skulle inte använda den till nyfödd då det inte är riktigt plant liggläge och inte finns något uppfällbart fotstöd så det är svårt att få en lift att ligga bra och den dessutom är framåtvänd.

 2. Jenny

  Hej!
  När tror du att du kommer få hem denna och man kommer att kunna läsa en recension? Är lite sugen på att inhandla denna vagn men vore kul att veta vad ett proffs har att säga om den?

 3. Jessica

  Hej. Hittar ingenstans hur högt handtaget är? Vill du mätta på din från golv till handtag, min man är lång och vill inte ha en med för lågt handtag.

  / Jessica

 4. Koa

  Inte för att stressa, men kommer din recension snart? 🙂
  Jag är i behov av en ny vagn och kan inte riktikgt bestämma mig för vilken. Just nu står det mellan denna och Babyjogger City Lite. Har du några spontana tankar kring det?

  1. Elin Inläggsförfattare

   Nä, jag har haft lite problem med denna vagn och har därför inte börjat köra den än, så det dröjer ett bra tag till innan det blir recension.

 5. Anne Persson

  Hej
  Med risk för att oxå vara en av dom som är lite stressad över att få en hint om Moweo Sulky Magro Quad är värd att köpa som ”bilvagn”. Som mormor till tre små pojkar så hade det underlättat om jag har en egen vagn. Just nu har ju dessutom Jollyroom ett himla bra pris på den..;-)
  Tack på förhand

 6. Blue

  Detta är enligt min mening en oerhört trevlig vagn. Är så oerhört nöjd. Väntar dock också på din recension. Vore kul att se vad du tycker då du kört betydligt fler vagnar än jag.

  1. Elin Inläggsförfattare

   Jag har haft problem med min Magro (eller mina, för jag har fått två chassin) och inte kunnat köra den, ska nu skicka tillbaka dem och vänta tills de har tittat på dem innan jag tar hem en ny, så recensionen kommer att dröja.

 7. Jenny

  Hej!
  Får man fråga vad problemen var? Köpte en Moweo magro men var lite missnöjd och fick då detta utbytt.

  1. Elin Inläggsförfattare

   När fjädringen trycktes ner på ena sidan så åkte ”bromspinnen” ut vilket gjorde att vagnen tog tvärstopp lite titt som tätt. Fick ett nytt chassi men det var samma på det.

Kommentarer är stängda.