Maxi-Cosi Streety Plus

Det där med vändbara sulkys är verkligen inne nu, många barnvagnsmärken tycks komma med en och Maxi-Cosi vill inte vara sämre. Deras Streety Plus är en paraplysulky med vändbar sittdel. Den har helt handtag, båge som är öppningsbar på mitten och enkel att skjuta åt sidan. Vagnen har individuell fjädring på alla fyra hjul, svängbara och låsbara hjul fram. Maxi-Cosi Streety går att fälla ihop med eller utan sittdel på och står själv när den är hopfälld. Lutningen på ryggen går att justera i tre lägen och den har fullt liggläge. Den väger 10,3 kg, vilket är rejält mycket för en sulky, men å andra sidan blir den bara 89x30x34 cm hopfälld. Maxvikt är 15 kg. Regnskydd ingår till vagnen och det finnas även möjlighet att fästa liggdel eller babyskydd på chassit. Tipstack till Madde Ericsson.

https://www.youtube.com/watch?v=qCQvTMF45wA

Jag vet inte om vagnen kommer börja säljas i Sverige och inte heller vad den i sådana fall kommer kosta. Den finns att köpa utomlands tex. från pramworld och kostar då 300 pund.

EDIT 9/10 –12: Nu finns den att köpa i Sverige! Jollyroom säljer den för 5700 kronor inklusive liggdel.

3 thoughts on “Maxi-Cosi Streety Plus

 1. Anonym

  Hej!
  Jag vill gärna ha en sittvagn/sulky med fyra hjul och att den ska vara vändbar. Den ska också vara liten när den är ihopfälld. Vill också att den ska tåla terräng. Har kikat på easywalker june och babyjogger city versa. Vill också att barnet kan sitta i den ett tag. Sonen är lång för sin ålder. Vilken av dessa vagnar skulle vara bäst tror ni? Vill ej ha för vekliga hjul… Eller har ni ett annat förslag? Problemet med de två vagnarna som jag nämnde kostar ju en del… Hälsningar Elin

 2. Anonym

  Jag söker också en stabil sittvagn som är vändbar. Min drömvagn skulle vara en emmaljunga scooter2.0 vändbar!! Finns det någon liknande?
  Det är min första dotter och hon är nu ett halvår så jag har inte mycket erfarenhet på vagnar så det vore oerhört snällt om du ville ge mig ett svar! 🙂
  Tack för en superbra blogg.
  Hälsningar Melissa

 3. Tinalinatiny

  Hej! Tack för en superbra blogg! Hjälper verkligen när man är på jakt i barnvagnsdjungeln 😉
  Såg att du köpt en City mini gt. Jag är också väldigt sugen på en sån, då jag precis som dig, tycker att den uppfyller alla våra krav bortsett från att den ej går att ha bakåtvänd. Så, nu undrar jag; får man bra kontakt med barnet via ”tittluckorna”? Kan barnet vända sig om & se dig t.ex? Skulle egentligen vilja ha Versan, men det verkar som att den kommer vara lite väl dyr tyvärr..

  Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Tina

Kommentarer är stängda.