Joolz Geo Ridge – Limited Edition

Joolz Geo kommer i en ny utgåva i begränsad upplaga.

Joolz Geo Ridge har inspirerats av designklassiker med smakfullt strukturerat konstläder och ett kraftigt, gråmelerat tyg som matchar det mörkbruna konstlädret och det randiga fodret perfekt.

Joolz Geo Ridge har ett gråmelerat tyg, som är väldigt trendigt på barnvagnar just nu och insida med randig sömmar. Handtag och bygel är klädd i mörkbrunt konstskinn och har en häftig randig effekt. Chassit är silvrigt och hjulen är svarta.

Joolz_Geo_Limited_-_Detail_LR

Precis som övriga Joolz Geo kan Joolz Geo Ridge köpas som Mono, Duo eller Twin. Som monovagn med chassi, liggdel, sittdel och varukorg ingår även en skötväska i samma design och priset för det paketet är 12000 kronor. En matchande åkpåse finns också att köpa separat.

Joolz_Geo_Limited_MONO_-_Cot_basket_LR

Joolz_Geo_Limited_MONO_-_Seat_basket_LRJoolz_Geo_Limited_DUO_-_Seat_cot_LR

Joolz_Geo_Limited_-_Nursery_bag_LRJoolz_Geo_Limited_-_Footmuff_LR

Joolz Geo Ridge kommer ut i butik i juli och finns i begränsad upplaga. Min recension av Joolz Geo kan du läsa här.

2 thoughts on “Joolz Geo Ridge – Limited Edition

 1. Sandra K

  Vilken skönhet! Synd att denna versionen inte fanns när vi köpte vår vagn. Vi har en Joolz Geo i Studio Grey som jag hoppas vi blir nöjda med! Vår lila tjej kommer vilken dag som helst s vi får se efter det 🙂 Tack så mycket för Geo recensionen den var till stor hjälp när vi valde vagn!

  Svara
 2. Cecilia

  Hej!!
  Vi väntar vårt andra barn. Kommer bli 14 mån mellan barnen. Och nu funderar vi på syskonvagn såklart. Har kollat på donkey (såklart) men även på kronans då jag gillar ”vanlig” sittdel. Har du andra tips? Behöver all hjälp jag kan få! Krav är att barnen ska vara jämte varandra och inte ”på” varandra!
  Tack för en toppenblogg, kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.