Tack för den här tiden…

Snart fyller Barnvagnsblogg 6 år, den har framförallt under de senaste tre åren varit en stor del av mitt liv och tagit mycket tid, och krävt mycket jobb men också gett mig otroliga möjligheter som jag vet att andra bara kan drömma om. Jag har haft otroligt roligt genom åren och har verkligen haft ett brinnande intresse och höga ambitioner. Det senaste året har jag dock inte alls känt samma inspiration och det i kombination med att mina små börjar bli stora och inte använder vagn så mycket längre, har gjort att jag tagit beslutet att sluta blogga.

Det är en sorg för mig att jag inte känner samma glädje och inspiration längre och jag hoppades att den skulle komma tillbaka men i takt med att lillen blir större och åker allt mindre vagn inser jag att den nog inte gör det. I sommar ska jag njuta av att kunna välja vilken vagn jag vill använda och inte bara ta den som jag behöver testa mest för tillfället. Alltså använda en barnvagn på ett helt vanligt sätt, det kommer vara nästan en ny upplevelse för mig, några månader i slutet av 2011 gjorde jag det senast.

Jag har lite arbete kvar att slutföra här på bloggen, jag kommer att recensera Nordic Crown Sporty inom kort och i mitten av juni ska jag recensera Nordic Cab Urban och Carena Kobbe och göra en liten jämförelse mellan Kobbe och Yoyo. Men jag kommer inte att svara på några kommentarer på bloggen eller mail med frågor från och med nu, det tar för mycket tid, jag kommer prioritera recensionerna jag har kvar att skriva istället. Bor du i närheten av Göteborg och vill ha min hjälp, boka gärna rådgivning med mig i butiken där jag jobbar, Din Baby (välj Elin). Efter de sista recensionerna väntar ett par månaders skön sommarledighet och till hösten får vi se. Kanske väljer jag att skriva några rader när det kommer häftiga nyheter, om jag känner att jag har tid och lust. Bloggen kommer ligga kvar och det är som sagt inte omöjligt att det kommer enstaka uppdateringar, men jag lovar inget.

Tack alla läsare för förtroendet, ha nu en underbart skön sommar!

tack

13 thoughts on “Tack för den här tiden…

 1. Linda

  Åååh, Elin! Jag kommer sakna dina inlägg. Jag har läst din blogg mååånga gånger. Våra barn är dessutom jämngamla och min favoritvagn är Emmaljunga Ozone 🙂

 2. Johanna

  Stort tack till dig själv! Har haft stor hjälp av din blogg många gånger ! Lycka till i framtiden 🙂

 3. Gustaf Ellström, tidigare marknadsansvarig Kronan

  Tack för en bra blogg med noggranna, faktaspäckade och trovärdiga tester av barnvagnar. Lycka till med vad du än tar dig an framöver!

 4. Kokko

  Tack för alla fantastiska blogginlägg och bra råd! Har fått så många tips och info av dig. Ha en lugn sommar och hoppas du hittar nåt nytt kul projekt i framtiden!

 5. En annan Elin

  Hade otrolig nytta av din blogg när vi skulle välja barnvagn, läste massor och kände att dina recensioner var att lita på. TACK för det och lycka till med allt!

 6. Sana Nilsson

  Åh nej! Jag verkligen älskar din blogg och kommer att sakna den otroligt mycket. Vi har kämpat för 3 år att få syskonet och går genom många provrörsbefruktning. En av de sakerna jag drömde om var att när jag äntligen blir gravid igen så kommer jag hitta den perfekta vagn genom ditt blogg. Samtidigt förstår jag känsla hur svårt det är att göra någonting om inspiration och glädje blir mindre och mindre. Hoppas att du har det fint och om ni någon gång bestämmer att skaffa en sladdbarn så kommer inspirationen tillbaka.

 7. J

  Åh va synd! Jag älskar din blogg, och följer den kontinuerligt. Dina recensioner hjälpte oss att välja vagn till vårt första och hittills enda barn, och den vagnen är vi super nöjda med. Utan dina recensioner hade vi varit helt vilse. Det jag framför allt uppskattat är att du är så noggrann och ärlig. Det märks att det är dina egna åsikter och inte ”köpta” åsikter. jag uppskattar också att du verkligen tar hänsyn till alla aspekter när du recenserar en vagn, så som säkerhet och hur bra barnet har det i vagnen, och inte bara hur den är för föräldern(design, körkänsla etc). Av de vagnar jag testat har jag hittills helt hållit med dig i dina recensioner om de vagnarna. Jag tycker också att det är uppfriskande att du inte är helt frälst i Bugaboo vagnar, som så många andra bloggare, utan att du faktiskt ser dem för vad de är utöver deras trendiga design.

  Tusen tack för en fantastisk blogg! Jag önskar dig all lycka!

 8. sofie/diktera

  vill bara säga tack
  jag har älskat din blogg och den är det första jag kollar när jag går ut på nätet. förstår att det kan bli svårt att ha bloggen när du inte längre har vagnbarn, du kommer vara saknad

 9. Ana

  Tack Elin för den fantastiska bloggen! Allting har sin tid. Lycka till i framtiden!

 10. Turid

  Stor takk til deg Elin!

  Denne bloggen har vært fantastisk men jeg forstår så godt hva du mener. Min lille blir også 3 år nå og interessen dabber av.

 11. Miriam

  Nej vad synd, kommer absolut att sakna dej! Ett stort tack till dej, för all tid och energi du satt ner på bloggen!

 12. F

  Har kikat på din blogg så fort jag fastnat för en vagn.. Dina recensioner har varit fantastiska. Stort tack för all hjälp o vägledning när det gäller barnvagnar❤️❤️

Kommentarer är stängda.