Recension av Skip Hop Stroller Organizer

Jag har testat Skip Hops Stroller Organizer i ett samarbete med Amvina. Skip Hops Stroller Organizer är en handtagsväska som placeras på barnvagnens handtag för att placera det mest nödvändiga i. Främst brukar jag använda den till “mamma-grejerna”, som plånbok, nycklar, mobil, och mugg/flaska.

DSC05858

Skip Hops Organizer är gjord i kraftig neopren, den känns väldigt tålig och drar inte åt sig mycket smuts, den kan även tvättas i maskin vilket jag inte testat då jag inte haft behovet, den ser fortfarande som ny ut. Organizern är 34x15x8 cm. Den fästs med kardborrfästen på båda sidor som ska träs igenom en ögla och sedan spännas fast. Det gör att du har justerbar storlek på öglan och att den kan spännas fast hårt och bra på de flesta vagnar.

DSC05860

Skip Hops Organizer har tre olika fack, två fack som kan användas som mugghållare på sidorna, för tex. en kaffemugg, vattenflaska eller nappflaska.

DSC05859

I mitten finns ett avsnitt för övriga saker (och sidorna kan förstås användas till annat också om man önskar). På framsidan av handtagsväskan hänger en finess som är unik för just Skip Hops organizer.

DSC05861

Där finns en väska som stängs igen med en dragkedja. Hela den lilla väskan är också avtagbar genom att öppna en dragkedja. På framsidan finns uttag för hörlurar om du vill lyssna på musik eller prata i handsfree och har telefonen i fickan. På baksidan av den lilla väskan finns också en rem som kan knäppas upp som en handledsrem eller användas för att knäppa fast väskan i bältet.

DSC05862DSC05863DSC05866DSC05867DSC05865

Tanken är att du ska placera dina värdesaker i den avtagbara väskan för att lätt kunna bära dem med dig när du ska lämna vagnen. Idén tycker jag är jättebra men tyvärr är väskan lite för liten. Stoppar jag min plånbok i så är den nästan full sedan, jag kan pressa i telefonen också men nycklarna ryms då inte. Jag hade önskat att både plånbok, telefon och nycklar hade rymts, då hade jag tyckt det var jättesmidigt att snabbt kunna plocka med mig dem. Kanske hade man kunnat göra ett större fack inuti organizern som gick att ta loss.

DSC05873

Själva organizern är smidig och tålig, har tre rymliga fack och är lätt att sätta fast. Det är den rymligaste organizern jag testat, den rymmer vattenflaska, nappflaska, plånbok, nycklar, mobil och ett solskydd modell större, i detta fall en Outlook Sovkokong.

DSC05869DSC05872

Ibland kan jag sakna ett lock, i alla fall över något av facken, eftersom värdesakerna inte får plats i den avtagbara väskan lägger jag dem i det stora facket istället, men då är det inte lättåtkomligt bara för mig utan även för tjuven. Organizern är väldigt djup och rymmer därför mycket.

Skip Hop Stroller Organizer sitter bra på alla vagnar jag testat den på. Den gick till och med att fästa på Nordic Cab Urban, en cykelvagn/syskonvagn.

2016-05-09 13.35.35

Här sitter den på BabyJogger City Mini ZIP

2016-05-23 19.26.42

Och på BT Jogger Terrain

2016-05-09 20.56.19

På Carena Kobbe är den lite bredare än vad handtaget är, men jag tycker ändå att det funkar okej.

DSC05875

Jag gillar organizers och så även Skip Hops, den är ett bra komplement till Skip Hop Pronto, en liten skötväska som rymmer det som behövs för ett blöjbyte. När man som jag har ett lite äldre barn räcker det med ett blöjbyte i Pronto och “mamma-grejerna” i Organizern, så slipper man ha med någon mer väska. Det är också skönt med lite extra förvaring när man har en vagn med liten varukorg. Det tillfälle som vi använder handtagsväskor oftast här hemma är dock när vi ska handla mat, handtagsväskan är perfekt att förvara scannern i (vi självscannar).

Skip Hop Stroller Organizer finns i tre olika färger, svart, platinum och chevron. Den kostar ca 299 kronor och finns hos Skip Hops återförsäljare.

3 thoughts on “Recension av Skip Hop Stroller Organizer

  1. Sanna

    Jag tycker min gungar väldigt mycket, har den på en Emmaljunga Viking. Är det nåt du märkte också eller borde jag fästa den annorlunda?

    1. Elin Inläggsförfattare

      Nej, det är inget jag har märkt av. Men jag har väl iofs främst testat den på vagnar där den hängt mot något och inte kan få upp samma gung som på Viking där den hänger mer fritt.

Kommentarer är stängda.